ياس بانو نگو كه خيلي دچار عذاب وجدان شدم😭
سه روز كاااامل درازكش بودم فقط براي دستشويي و غذا مينشستم، روز چهارم طبق اجازه ي دكتر يك دوش آب خُنك ٥دقيقه اي گرفتم اونم نشسته روي صندلي حتي سرم رو همسرم شست تا دستهام رو بالا نبرم، وليييي شب ٤ مجبور شدم يك مسير ده دقيقه اي تو ماشين برم بيرون و يك ساعت بنشينم پشت ميز غذاخوري و بعد برگردم😭 ايا نشستن ضرر داره؟؟؟ چون هيچ كسي نميدونه من توي چ شرايطي هستم مجبور شدم اونجا برم😭😭😭 ولي بعدش ديگه روز ٥ و ٦ باز هم مثل اون سه روز اول كااامل خونه بودم و فقط براي جلوگيري از يبوست هر سه چهار ساعت يكبار يه ده دقيقه قدم ميزدم، روز ٧باز مجبور شدم برم بيرون يك مسير ٥دقيقه اي بيرون با ماشين، سريع برگشتيم، البته همسرم خيلي آروم و با احتياط رانندگي كرد، الان وارد روز ٨شدم،،
غير از اونچه كه گفتم ديگه اصلا هيچ كار ديگري نكردم، نه آشپزي نه هيييچ كاري، جز دو سه بار در طول اين يك هفته هرگز دولا راست نشدم، حتي دستم جز قاشق و لباس هام چيزي نگرفتم
تنها حركتم راه رفتن توي خونه، نماز نشسته و ناهار شام پشت ميز بوده،،،
حالا يه سوال،،،، بچه ها خواهش ميكنم هر كسي ميدونه راهنماييم كنه، چون دچار اضطراب ميشم، خيلي عذاب وجدان دارم آيا كارهاي اشتباهي كردم؟؟؟؟؟ خيلي مهمه بهم پاسخ بدين تا ٥روز باقي مانده رو بدونم بايد چكار كنم؟؟؟؟
حتي در اون حد هم كه تعريف كردم براتون، بلند نشم؟؟