2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

مرجان جون ازتجربه ای این دوهفته حتما برام بنویس انشالله تا تومثبت بشی منم انتقال میدم 

نه عزیزم شیاف من اندومترین هست و قرص واژیناله خودش اپلیکاتور داره

آهان . مرسی گلم. یه لحظه خوشحال شدم که یه راه حل پیدا شده واسه بیرون نریختن شیاف

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنونم  درد پریودی گاهی روز اول دوم ک هیچی  نصفه شب سوم از گرگرفتی و نفخ شدید از ...

ممنون از پاسخت، ميتونم سوال كنم استراحتت در چ حدي بود؟ من گيج شدم نميدونم حتي ميتونم بيرون از خونه برم با ماشين يه دوري بزنم يا نه؟ البته رانندگي نكنم

حتي درب آسانسور كمي سفت باز ميشه ميكشم بازش كنم عذاب وجدان ميگيرم

...
سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

ای جووونم...به سلامتی مامان مهربون...ایشالله که نی نی های خوشملت به سلامت بیان بغلت❤❤❤😍😍😍

پس سقطات قبل تشکیل قلب بودن، پس معلومه مشکل ایمنی میتونه باعث سقط قبل تشکیل قلبم بشه....

آره آنا جون با انتقال فرش ساک دیده شد اما دو روز بعدش لکه بینی شروع شد دیگه به قلب نرسید ،بارداری طبیعی ۳ روز عقب انداختم بتام ۳۰ بود و بازم سقط شد ،

بنظرت میتونه بخاطر ایمنی باشه یا کروموزومی

عزیزم تبریک میگم  انشالله دو هفته دیگه با بتای مثبت خوشحالمون میکنی

ممنونم عزیزم 🙏🙏 انشالله ثمین جون  خوش خبره ❤

ثمین که دیگه داره جون میده.همسرم امروز گیر داده بود بریم آز من نرفتم.اصلا اینبار از نتیجش میترسم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
با دست چطوری تشخیص داد؟از روی شکم؟سونوگرافی سعادت؟چرا همونجا تو ابن سینا نرفتی سونو من تیر ماه سونو ...

والا دوتا سونو گرافیست رو پیشنهاد داد که یکیش تو همون مرکز ابن سیناست به اسم نسیم ناصری یکیم گفت تو شهرک غرب

چندتا مریضا بودن اونجا رفته بودن شهرک غرب به منم گفتن اونجا برو بهتره

فقط خدا
سلام بچه ها ما جواب dfi شوهرمو گرفتیم خیلی افتضاح بود😥😟 اگه خیلی بالا باشه چی میشه؟؟؟ ممکن سیکل ...

چند بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین که دیگه داره جون میده.همسرم امروز گیر داده بود بریم آز من نرفتم.اصلا اینبار از نتیجش میترسم

اینجوری نگو عشقم.تو مامانییییی.تمام😐

شنبه آزمایش میدی و همه سوپرایز میشیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم