2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام خانمای عزیز و مهربون.. 

کسی تو رویان ivf کرده باشه و باردار شده باشه داریم؟ که ان تی شو همون رویان رفته باشه؟؟ 

میتونین منم از شک و دو دلی در بیارین که همون رویان برم یا نه؟ 

اخه دو دلم که دستگاهاشون قدیمی باشه و کازشون خوب نباشه... 

خودم موندم اینحا برم یا نه یا دلیری برم.. دلیری 500 میشه رویان 250..

بعدم مال من چون دوقلو میترسم حساس باشه و درست نبینن و دستگاهشونم پیشزفته نیست ولی دلیزی رو خیلی تعریف میکنن.. 

حالا تو روخدا یکی کمک کنه

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
خيلي مبااااركهههههه، چشم دلت روشن🌹 شما اين ١٤ روز دردپريودي يا حالت خاصي تجربه كردين؟

عزیزم ممنونم 

درد پریودی گاهی

روز اول دوم ک هیچی 

نصفه شب سوم از گرگرفتی و نفخ شدید از خواب پریدم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستم.بنظرت واقعا شیاف به اندازه ی آمپول جواب میده؟من منتظرم فقط این دوستام که انتقال دادن ازما ...

خواهش میکنم گلم،راستش من هردو رو داشتم،اما بنظرم دوستانی که مثبت شدن دراین باره نظر بدن درست تره.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

خانوما میشه راهنماییم کنید جواب آزمایش تیروئیدم با توجه به رنج آزمایشگاه که نرمالش 0.3 تا 5.5 جواب آزمایش من 4.28 دکتر گفته نرمال نیست چرا این حرفو زده بهم گفته برو دکتر غدد این یعنی پرکار یا کم کارمتوجه نمیشم با این وجود می تونم میکرو انجام بدم این ماه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
احتمالا وقتی فقط آنتی تی پی او بالاست و کم کاری نیست یعنی شدت مشکل کمتره که نتونسته برا کار غده مشکل ...

آناجون من علاوه برآنتی تی پی او،آنتی تری گلوبولینم هم بالابود(هردو مربوط به تیروییدن) انتقال قبلیم خانم دکتر توکلی وقتی نتایج آزمایشامو دید گفت مشکل ایمنیت خیلی کمه وهمون پرد نیزولون برات کافیه ولی چون میگی۵تا انتقال ناموفق داری سرمم برات مینویسم ولی من بعید میدونم برای تو نتیجه بخش باشه چون سی دی مارکرات کلا تو رنجن.

من چند روز پیشم دوباره باخود خانم دکترویزیت شدم برای انتقال جدیدم که خداروشکر آنتی تی پی اوم نرمال شده بود وآنتی تری گلوبولینم هم نسبت به قبل خیلی پایین اومده بود ولی هنوز نرمال نبود،باتوجه به نتایج آزمایشم قراربود اگرنرمال نبود بهم پرد نیزولون بدن که خانم دکتر گفت نیازنیست هیچ داروی ایمنی داشته باشی مابه کسی دارومیدیم که نتیجش بیشتراز۳برابر رنج نرمال باشه که نتیجه من نزدیک به۲برابر بود.

احتمالا وقتی فقط آنتی تی پی او بالاست و کم کاری نیست یعنی شدت مشکل کمتره که نتونسته برا کار غده مشکل ...

البته شمادرست میگی شاید وقتی پای کم کاری هم بیاد وسط اصلا این روند درمانی کاملا تغییرکنه.

خانوما میشه راهنماییم کنید جواب آزمایش تیروئیدم با توجه به رنج آزمایشگاه که نرمالش 0.3 تا 5.5 جواب آ ...

عزیزم تیروییدت برای بارداری نرمال نیست،یعنی برای زندگی عادی نرماله ولی برای بارداری باید زیر۲باشه.

عزیزم برا من با دست تشخیص داد ولی معاینش خیلی دردناک بودن نفسم بند اومد از شدت درد ولی میارزید.... ...

آنا جون شما رو دیگه برای ام ار ای نفرستادن؟بچه ها رفتن برای ام ار ای سه ماه دیگه بهشون وقت دادن...

از ی طرف میگم اگه برم ام ار ای مشخص میشه کجاها درگیرن....

از ی طرفم دوست ندارم عملم بمونه برای بعد عید...

خدا جونم شکرت...

پاوو جان من رويان نتيجه گرفتم و دوقلو هم بود و تموم سونوهاي مهم رو اونجا رفتم دقيق هم بود يه خانوم دكتر هست كارش عاليه الان اسمش يادم نيست با اون وقت بگير نميدونستم پيامتو چطور ريپلاي كنم اميدوارم ببيني

سلام خانمای عزیز و مهربون..  کسی تو رویان ivf کرده باشه و باردار شده باشه داریم؟ که ان تی ش ...

عزيزم من بارداري قبليم كه رويان آي وي اف كرده بودم ديگه بعد از انتقال اصلا رويان نرفتم و تمام غربالگريهام رو هم جاي ديگه انجام دادم اصلا نميدونستم رويان هم سونوي ان تي انجام ميده .

عزيزم من بارداري قبليم كه رويان آي وي اف كرده بودم ديگه بعد از انتقال اصلا رويان نرفتم و تمام غربالگ ...

اونجا خودشون گفتن از همینجا وقت بگیر.. 

یعنی خوب نیست که شما نزفتی؟ 

پاوو جان من رويان نتيجه گرفتم و دوقلو هم بود و تموم سونوهاي مهم رو اونجا رفتم دقيق هم بود يه خانوم د ...

اسمشو  اخه چرا یادت نمیاد؟چند سال پیش مگه بوده؟  کدومشوو خوبه؟؟   

ببین اسمش فیروزه احمدی نبود؟ 

اونجا خودشون گفتن از همینجا وقت بگیر..  یعنی خوب نیست که شما نزفتی؟

نه عزيزم من نگفتم خوب نيست ، من خونمون كرج هست و ديگه بعد از بارداري سختم بود براي همه كارها بيام تهران همينجا كرج سونوهام رو ميرفتم دكتر هم تا وسطهاي بارداري كرج ميرفتم بعدش ديگه اومدم تهران ، ان شا الله كه خوبه عزيزم .

سلام به همگی @تورک_آنا     آناجون من دیشب یهو تو دستشویی یه مقدار ترشح زیاد به همراه خو ...

عزیزم شیاف پروژسترون رو با اپلیکاتور میزاری؟ اخه من مهر ای یو ای شدم شبی یکی میزاشتم با دست . بلندم نمیشدم تا صبح اما میریخت. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد