2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

سلام بچه ها خوبین؟من یه سوال‌دارم،تغییر توی پریودی بعد از پانکچر طبیعیه؟من حس میکنم این پریودم مثل قبل نبود.من هیچوقت لک بینی نداشتم و روز هفتم تمیز بودم و میرفتم حموم.اما الان روز هشتم لک میبینم هنوز.چرا اینجوری شده؟

یه سوال دیگه هم داشتم،چرا بعضی دکترا بعد انتقال آمپول پروژسترون میدن و بعضیا شیافشو؟!کدومش بهتره؟!اکثرا دیدم آمپول داشتین اما دکتر من به همه بچه هایی که انتقال دادن شیافو‌ داده...میگم شاید تاثیر آمپول بیشتر باشه...راستی من‌هیچ چیز دیگه ای جز استرادیول ندارم برای انتقال...عادیه؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟من یه سوال‌دارم،تغییر توی پریودی بعد از پانکچر طبیعیه؟من حس میکنم این پریودم مثل ق ...

قرار شد یه سوال بپرسما🙆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز بتا دادم روز ۱۴  ۱۲۰۱عدد بتا بود

مبااااارکت باااشه😍😍😍بابا یکم ذوق کنین دیگهههههه.من همچین بتای تپلی داشته باشم کلی قرررر میدم.ان شاالله قسمت تک تک بچه ها

سلام بچه ها خوبین؟من یه سوال‌دارم،تغییر توی پریودی بعد از پانکچر طبیعیه؟من حس میکنم این پریودم مثل ق ...

عزیزم  درمورد شیاف دیدم پزشکا باهم اتفاق نظر ندارن ،بعضیا میگن آمپول جذبش سریعتره ولی بعضیا میگن فرقی نداره حتی یادمه۳سال پیش تو رویان به من گفتن هرکدومو خودت دوست داری انتخاب کن یعنی یاشیاف یا آمپول.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم  درمورد شیاف دیدم پزشکا باهم اتفاق نظر ندارن ،بعضیا میگن آمپول جذبش سریعتره ولی بعضیا میگ ...

مرسی دوستم.بنظرت واقعا شیاف به اندازه ی آمپول جواب میده؟من منتظرم فقط این دوستام که انتقال دادن ازمایش بدن ببینم نتیجه چیه.اگه به امید خدا مثبت‌بودن خیلی خیالم راحت میشه از این بابت

کیست اندومتریوز والا بادست معاینه کرد گفت چسبندگی شدید داری بعدم یه سونو نوشته تو شهرک غرب ۳۰۰ هزی ...

برا منم با معاینه تشخیص دادن و تشخیصشونم کاملا درست بود و لاپراسکوپیم تاییدش کرد.

در حالی که من قبلش هزار بار معاینه شده بودم و هیچ دکتری تشخیص نداده بود.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم یزد هست و فاصله زیاد داریم یعنی نمیتونم خودم آمپول پروژسترون استفاده کنم تا پری شم؟دکترم گفت ب ...

عزیزم من سر خود توصیه نمیکنم....

لااقل اونجایی که هستی به سونو بده ببین علت پریود نشدنت چیه، آز بتا هم دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون میشه آنتی تی پی او بالا باشه ولی کمکاریم نداشته باشی یعنی تیرویید داره مقاومت میکنه،(من همینط ...

احتمالا وقتی فقط آنتی تی پی او بالاست و کم کاری نیست یعنی شدت مشکل کمتره که نتونسته برا کار غده مشکلساز باشه و برا همین درمانش شاید با لوو نهایت پردنیزولون باشه، اما وقتی کم کاریم میاد وسط شاید سرمم اضافه بشه البته دقیق نمیدونما حدس میزنم.....

سلام دوستای گلم این ماه به حرکت انتحاری زدم خدا خودش کمکم کنه روز چهارم سیکلم رفتم به دکترم گفتم م ...

عزیزم خدا رو چه دیدی شاید قراره با کمترین دارو مامان بشی....

آنا جون من از روز جمعه روزی دو تا آمپول پروژسترون داشتم..امروز انتقال دادم.برام هر دوازده ساعت یه شی ...

عزیزم حتما بسته به نیاز بدنت تجویز کرده....

اگه کم باشه خودشو نشون میده و اون وقت برات زیاد میکنه نگران نباش.....

منکه تو قبضم نوشته بود فیروزابادی ولی دکتر حسینی انجام داد. بهت که گفتم هماهنگ کن با خود دکتر افلاط ...

هم یکم سختم بود که مرده.هم اینکه چون قرار بود جنینامو بلاست کنن همش گیر تاییدش بودم.سونو ها رو کلا پیش صیادی بودم

سلام دوستای عزیز و آنای مهربون. .من عضو جدیدتونم..با آرزوی بارداری همه یک شما 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی....

ایشالله جشن مامان شدن خودتم بگیریم.....

من یه سوال دارم از خدمتتون. . امروز روز اول پریودیمه. . بعد پری باید برم هیستروسکوپی. خانم دکتر طراز ...

عزیزم تجربه استفاده از زوفاستون مدارم اما دوستان داشتن بیان جوابتو میدن. چهارشنبه مطب نیستن، زنگ بزن آبان اتاق زایمان (بخش زایمان نه ها!!!!) ببین میتونن دکترو پیدا کنن برات بپرسن؟

سلام من هفته هجده بارداری هستم دوقلو باردارم یه چند روزیه احساس میکنم زیر دلم همونجایی که قبلا رحمم ...

عزیزم متوجه توضیحت نشدم فقط میتونم بگم خیالت تخت اونا حالشون خوبه....