2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات خواهر.شنبه آر بتا دارم فراموشم نکن توروخدا دعام کن 

من خواهر ندارم عزیزم.این جملت خیلی بهم چسبید.انشاالله که خدا بهترین ها رو برات رقم میزنه و خوشحالمون میکنی.

بچه ها من دیروز انتقال جنین داشتم، بعد انتقال که میخواستم برم رو تخت یکم سرمو اووردم بالا، یعنی ممکن ...

نه عزیزم نگران نباش منم با اینکه خیلی به خودم تاکید کرده بودم سرمو بلند نکنم ولی ناخوداگاه بلند کردم....

مامانم شدم....

الانم پرنسسم کنارم نشسته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

چگونگی تشخیص دکولمان جفت یا کنده شدن جفت:

جفت بخشی از سیستم پشتیبانی حیات جنین است و اکسیژن و مواد مغذی از این طریق به او می­رسد. وقتی جفت قبل از زایمان از رحم جدا شود در انتقال اکسیژن و مواد مغذی به جنین اختلال به وجود می ­آید. دکولمان جفت بعد از تولد یعنی با معاینه جفتی که تازه خارج شده است، تشخیص داده می­ شود. چند روش برای تشخیص دکولمان جفت پیش از زایمان و در دوران بارداری به منظور ارائه درمان صحیح و مؤثر وجود دارد.

روش ها تشخیص دکولمان جفت عبارتند از:

سونوگرافی

ارزیابی علائم بیمار (خونریزی، درد)

آزمایش خون

بررسی علائم جنین با نام مانیتورینگ

سوالات مامایی خود را بپرسید:

021 - 70701050

@farzandnet | دانشنامه فرزند

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نگران نباش منم با اینکه خیلی به خودم تاکید کرده بودم سرمو بلند نکنم ولی ناخوداگاه بلند کردم ...

ممنون تورک آنا جان و اینکه بعد انتقال تو اون دوساعت که باید ساکن میموندیم یه مقدار کوچیک سرفم گرفت که مهارشدنی نبودو یکم سرفه کردم

یعنی ممکنه مشکلی نباشه؟

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

دوستای گلم یه فکری مدتیه به ذهنم رسیده ولی همت دوستای گلمو نیاز دارم.....

چند باری پیشنهاد خلاصه سازی تاپیک شد ولی من واقعا تواناییشو ندارم اما اگه دوستان کمک کنن شاید به مرور بشه همچین کاری کرد....

راهی که به نظرم میرسه اینه:

مثلا بیست صفحه بیست صفحه هر کی دوست داره مسولیت خلاصه سازیو به عهده بگیر و مثلا اطلاعات مهم این بیست صفحه رو تهیه کنه و برام یا از طریق اینجا یا ایمیلم ارسال کنه و منم سر فرصت این خلاصه هارو جمع بندی کنم و تو یه فایل بذارم و تو کانال بذارم تا هر کی خواست بهش دسترسی داشته باشه....

ضمنا هی این فایل رو با جلو رفتن صفحات آپدیت میکنیم و فایل جدید رو تو کانال میذارم.....

اگه کسی دوست داشت همکاری کنه بگه قلقشو بگم مثلا خلاصه به صفحه رو مینویسن بر اساس اون الگو هر کی دوست داشت کمک کنه.....

ممنون تورک آنا جان و اینکه بعد انتقال تو اون دوساعت که باید ساکن میموندیم یه مقدار کوچیک سرفم گرفت ک ...

نه بابا عزیزم با این چیزا هیچی نمیشه.....