2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
هپارین برای چی هست؟

رقیق کننده خونه و برا کسایی که غلظت خون دارن یا به هر نحوی غلظت خونشون بالا میره تجویز میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نازنین جان ،میشه لطف کنی بگی شما چرا اسپرین می خورید ؟من بعد بارداری های طبیعی و 4 بار سقط بیم ...

سلام عزیزم

آسپرین رو به خاطر س ق ط ی که داشتم دکتر داده والان نزدیک یه سال ونیم هست که دارم می خورم من ل ک بینی تا ۱۴ دوره هم داشتم که دکتر گفت ایام پری قطعش کنم وبعد از پری دوباره بخورم 

دو دوره هم دکتربهم به خاطر ل ک بینی استرادیول داد می گفت احتمال داره به خاطر نازک شدن آندومترت باشه که بعد عمل هیسترو برام پیش اومد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آنا جون من فعلا بیکارم رو منم میتونید حساب کنید😍

فدات عزیزم.....

باشه عزیزم تا فردا ببینم کیا هستن منم خلاصه یه صفحه رو سعی میکنم آماده کنم به عنوان نمونه بعد مثلا میگم خلاصه فلان صفحه تا فلان صفحه رو شما یا هر کدوم از دوستان دیگه زحمتشو بکشه.....

فعلا شما رو میذارم تو لیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بهتره بدون دستکاری پریود بشی.... اگه نشد برو دکتر نیاز باشه پروژسترون میده.....

دکترم یزد هست و فاصله زیاد داریم یعنی نمیتونم خودم آمپول پروژسترون استفاده کنم تا پری شم؟دکترم گفت بعد پاکی بیا واسه لاپرا

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
انا جون درمان انتی پی او بالا چیه؟! 

عزیزم برای درمان آنتی تی پی او لووتیروکسین میدن البته درمان کننده نیست فقط اینو میدن تابه تیرویید کمک کنن تادربرابرهورمونی که برعلیهش ترشح میشه مقاومت کنه اما اگرمنظورت برای سیکل پانکچر یاانتقاله ،اونموقع برای اینکه یه نقص ایمنی محسوب میشه پردنیزولون تجویزمیشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
والا بعضیا پرد داشتن.... ولی مبهم یادم میاد دکتر فکر کنم به یکی از دوستان گفته بود تی پی او بالا با ...

آناجون میشه آنتی تی پی او بالا باشه ولی کمکاریم نداشته باشی یعنی تیرویید داره مقاومت میکنه،(من همینطوری بودم)

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنووون از حرفت... تو این دوره میدونی که آدم حساس میشه

آره خواهری حق داری ولی استرس و حساسیت فقط خودمونو اذیت میکنه میدونی که.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای گلم

این ماه به حرکت انتحاری زدم خدا خودش کمکم کنه

روز چهارم سیکلم رفتم به دکترم گفتم میخوام به دونه جنین باقیمانده ام رو با سیکل نچرال انتقال بدم   اونم سونو کردگفت مشکلی نداره ولی میتونیم یه داروهایی بدیم که شانستو بیشتر کنیم. گفتم نه نمیخوام دیگه از دارو خسته شدم و توانشو ندارم   خلاصه که از دیروز شروع کردم به ورزش کردن و خوردن گرمیجات چون طبعم سرده و خوردن گوجه فرنگی و لوبیا سبز. ویتامین ای و امگا ۳ و فولیک اسید هم میخورم. خودم رو سپردم به خدا. خدا به هممونکمک کنه انشالله. خیلی محتاج دعاتون هستم   این کلا اخرین مرحله ای هست که تو این راه میرم. دوستتون دارم❤️

سلام دوستای گلم این ماه به حرکت انتحاری زدم خدا خودش کمکم کنه روز چهارم سیکلم رفتم به دکترم گفتم م ...

انشالله که دیگه با این ی دونه حله و نتیجه میگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رقیق کننده خونه و برا کسایی که غلظت خون دارن یا به هر نحوی غلظت خونشون بالا میره تجویز میشه.....

آنا جون من از روز جمعه روزی دو تا آمپول پروژسترون داشتم..امروز انتقال دادم.برام هر دوازده ساعت یه شیاف فرتیژست ۴۰۰تجویز کرده..بنظرتون کم نیست؟؟با توجه به اینکه من آمنوره هستم

من یه سوال دارم از خدمتتون. . امروز روز اول پریودیمه. . بعد پری باید برم هیستروسکوپی. خانم دکتر طرازی. .امروز هرچی  زنگ زدم کسی جواب نداد..آخه قرص دوفاستان باید بخورم..نمیدونم از روز چندم باید بخورم.. آنا جان شما اطلاعی دارین؟؟فردا پنج شنبه ست.. میشه روز دوم میترسم زمانش بگذره