2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست

من امروز مطب دکتر عارفی بودم خراش آندومتر انجام داد و پردنیزولون از امروز باید بخورم و سرمivig تجویز کرد 3تا ویال باید تهیه کنم ،cd56گفت بالاست

اگه اطلاع دارین کجا تاییدیه میدن لطفا بگین 

من سه تا آزمایش از  بتا تیتر دارم تا زمانی که جنینم سقط شد نیاز به کورتاژ نشد ،بنظرتون بیمه سقط منو قبول میکنه با بیمه سرم بخرم؟؟

خوب عزیزم دکتر خودت برا سرماخوردگیت دارو نمیده؟ با برو دکتر بعد داروهاتو با دکترت چک کن.... مثلا م ...

سلام انا جون ،،،میگم اصلا صدام درنمیاد که حرف بزنم ،،،دوشنبه از پیش دکترم اومدم اونروز حالم اینقد بد نبود که بهش بگم الانم رفت وبرگشتم تا دوباره بخام برم پیشش چهارپنج ساعت راه هستش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم میتونی داروهای سرما خوردگی رو بخوری چون فقط میخوان برات انتقال بدن، پانکچر که نداری که روی کیفیت ...

دیشب نشاسته خوردم گفتم صدام باز بشه بدتر شدم😌

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم مال من فکر کنم اگه درست یادم باشه سه چهار روزه قطع شد..... کافئین کلا نخوری بهتره.....

آنا جون چای ضرر داره تو سیکل پانکچر و انتقال؟ من روزی دو استکان میخورم، توشم هل و دارچین 

راستي دوستان از رويا جون هم كه همسرش زاهدان بود خبري نيست ، ان شا الله كه همسرش اومده و حسابي مشغوله ...

سلام عزیزم.... من هستم⁦❤️⁩🌹🌹

نه شوهرم اومده نه قراره بیاد😔

خودمم همچنان لکه بینی دارم و روز در میون درد.... این هفته سونو کردم خدا رو شکر نی نی خوب بود. ولی خودم دارم از پا درمیام. خیلی ضعیف شدم

هفته آینده هم انشالله میرم برای غربالگری

مدتیه خیلی کم گوشی دستم میگیرم..... یا کتاب میخونم یا فیلم میبینم

روزا خیلی دیر میگذره

سلام عزیزم.... من هستم⁦❤️⁩🌹🌹 نه شوهرم اومده نه قراره بیاد😔 خودمم همچنان لکه بینی دارم و روز در ...

عزيز دلم خدا رو شكر كه حال ني ني ات خوبه ، خودت هم كار خوبي ميكني سرت رو گرم ميكني ، ان شا الله براي بارداري دوم يه فسقلي داري كه اينقدر سرت رو گرم ميكنه كه نميفهمي روزها چطوري ميگذره . 😍😍😘

عزیزم برا منم دو تا ویال بود که اولاروزی نیم سی سی بود و بعدش شد روزی دو سی سی

آره من قراره چهارده روز بزنم روزی نیم سی سی و بعدشم برم سونو و گفت روز سونو نزن، دوتا شیشه داده و بیست تا پدالکلی و بیست تا سرنگ ینی بعد از سونو باز باید بزنم ک بیشتر از چهارده روز داده سرنگ و پدالکلی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من امروز مطب دکتر عارفی بودم خراش آندومتر انجام داد و پردنیزولون از امروز باید بخورم و سرمivig تجویز ...

والا من داروخونه شهید کاظمی برا سرمام تشکیل پرونده دادم.....

کلا اذیت نشدم.....

حالا باز ترای کن.....

فکر کنم وهله اول از طریق داروخونه اقدام کن....

شهید کاظمی و ۲۹ فروردین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون ،،،میگم اصلا صدام درنمیاد که حرف بزنم ،،،دوشنبه از پیش دکترم اومدم اونروز حالم اینقد بد ...

آهان پس یه دکتر دیگه برو زنگ بزن ببین نظرش راجب داروهات چیه فکر نکنم چون انتقالت فریز داری فرقی بکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون درمان انتی پی او بالا چیه؟! 

والا بعضیا پرد داشتن....

ولی مبهم یادم میاد دکتر فکر کنم به یکی از دوستان گفته بود تی پی او بالا با کم کاری به معنی نقص ایمنیه و فکر کنم پرد و سرم تجویز کرده بود دقیق نمیدونم خیلی کمرنگ یادم مونده....