2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اِقرأ

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خببب  من دوستم ی سال ازم بزرگتره و اینکه   من یکم میخاستم باهاش شوخی کنم  ولی  فک کنم شوخی ب جایی نبوده     این دوستم داخل ی مدرسه دیگه س و منو اون کلا از هم جداییم ینی من تو یه مدرسه درس میخونم اونم داخل ی مدرسه دیگه.. حالا بزارین ماجرا رو توضیح بدم..  این دوستم اسمش ساحله.. ساحل با یکی داخل مدرسه دوست شده بود  بعد  همش راجبش میگفتو اینا. منم یکم حسودیم شدع بود. البته پیش خودش بروز نمیدادم ک حسودیم شده... بعد یکی از دوستام ک اسمش سارا هستش.. این درمورد اون دختره ای ک ساحل ازش تعریف میکردو میشناختش. همه چیزو  دوستم سارا راجب اون دختره گفت... منم رفتم ب دوستم ساحل گفتم ک اره من ماه تولدشو..  و حتی عکسشو دارموو ایناا.. بعد  اومد گفت ک ادمو  ب گوه خوردن میندازین ک یکی بیاد راجب شخصی باهاتون صحبت کنه.. و بعدش گفت ک الان طوری ک تو رفتی عکسشو دراوردی و تاریخ تولدشو. همه عالمو ادم فهمیدن ک من با این دختره دوستمو دوسش دارم