2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله خیلی مهمه اندازه یک مرغداری به بیمار هورمون میزنن حداقلش اینه کارشونو درست انجام بدند هرچی تخ ...

اکثر دکترا همینن...اعصابتو خراب نکن...ببین واقعااااا دکتر خوب مهمه چون داروهامون سنگینن ولی وقتی الان همه چی تموم شد فکر کردن بهش فقط بیشتر اذیتت میکنه...خداروشکر تخمک داشتی ایشالله جنیناتم تشکیل بشن دیگه منت این دکترو نمیکشی و راحت میشی...اگرم با دکترت ارتباط نگرفتی عوضش کن سر بارداریت ولی دیگه به گذشته فکر نکن😘😘😘

عزیزم ان شاالله خدا خودش به همه مون رحم کنه

آیدا جون باید برگردم ب نقطه اول و شروع کنم. هیچکس نمی دونه چقدر سختی کشیدم توی این راه. چقدر قایمکی بد موقع و بی موقع راهی تهران شدم و برگشتم چه با هواپیما چه با قطار چه با اتوبوس که کسی متوجه نشه. باورت میشه بعضی شبا توی فرودگاه می خوابیدم که صبح اول وقت برسم رویان یا قبلش که جای دیگه بودم و شب نوبت مطبم بود بدو بدو با مترو میومدم فرودگاه و اگه بلیط گیرم نمیومد شب اونجا می خوابیدم. برای بار چهارم انتقالم مثبت شد اما شادیم فقط دو هفته بود. باورت نمیشه چقدر دلم شکسته از دور ونزدیک. بعد از انتقالم بعد یک هفته از تهران اومدم و پدر شوهرم منو که دید گفت یه بچه بیارین وگرنه براش زن می گیرم. درسته شوهرم به حرف اون نیست اما این حرفا دل آدمو میشکنه. الان هم بچه ام هنوز توی شکممه باید برم دکتر ببینم چیکار باید بکنم که بچه ای که همه ی امید و آرزوم بود رو بندازم

آیدا جون باید برگردم ب نقطه اول و شروع کنم. هیچکس نمی دونه چقدر سختی کشیدم توی این راه. چقدر قایمکی ...

ای خدا خودت به ماها نگاه کن ببین چقدر داریم اذیت میشیم  

ان شاءالله خیلی زود معجزه خدارو میبینی عزیزم اونوقت همه این روزا رو یادت میره

بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلی ...

عزیزم تو مشکلی نداری سقط هم طبیعیه...الکی خودتو گناهکار ندون...اماده شو برای. انتقال جدید...مادرشوهرتم ولش کن اصلا مگه زخم زبون برات عادی نشده ...من اگر نشنوم روزم شب نمیشه...ولی اهمیتی نمیدم اصلاااااا

عزیزم من جنین فریز ندارم باید از اول شروع کنم.

به امید خدا...بهتر...کلی تقویتی میخوری این دفعه و ازمایشات ایمنی و انعقادیو انجام میدی تا تخمکای تپل و خوشگلی داشته باشی...مطمئن باش یه خیری توش بوده....این دفعه نی نی های قویتری قراره بیان توی دلت...حتما از حالا مکملاتو شروع کن

به امید خدا...بهتر...کلی تقویتی میخوری این دفعه و ازمایشات ایمنی و انعقادیو انجام میدی تا تخمکای تپل ...

عزیزم من ازمایشهام رو قبلا دادم. برا همین هم پردنیزولون می خورم. برای انعقادی هم که هر کدوممون چند بار منفی بشه آ اس آ و انوکساپارین  و یا هپارین رو میدن که البته من فکر می کنم شاید بهتر بود ب من یکیش رو میدادن چون من رنج بالای پی تی رو داشتم و انگار خونم رقیق بوده نه غلیظ!!