2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047219 بازدید | 684581 پست
بچه یه سوال،کسایی که تازگیا بیمارستان آبان آی وی اف کردن یا از هزینه هاش خبر دارن میشه بگین هزینش چق ...

سلام برای پانکچر دوخورده ای وبرای فریض هم یک ودویست حدودا شایدیه صد بالا یا پایین باشه چون من سه ماه پبش فریز کردم جنینامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جان😘😘😘😘

امروز رفتم سونو روز ۵ پریودی،تخمدان سمته راستم ۵ تا فولیکول ۸،۹ داشتم سمته چپم ۶ تا تخمک ۹،۹،۹،۸،۱۰،۱۰ داشتم دکتر که راضی بود 

به نظر شما خوبه احتمال اینکه بیشتر بشن هست یا نه؟

سلام آنا جون و بقیه بچه ها من یه مدت نبودم دوباره اومدم . الان بیمار دکتر نصرم سری اول که رفتم پیش ا ...

عزیزم من قرص فرتیل سی ام برام نوشتن که البته دیر پیدا کردم و یه دو هفته قبل از انتقال خوردم. تا شب قبل از انتقال خوردم و‌ دیگه نخوردم. ویتامین سی و کلسیم هست اگه اشتباه نکنم و منشا دریایی داره و برای افزایش موکوس واژن و رحم هست اینجور ک روش نوشته بود. قیمت یه بسته ش۱۵۸

ببخشید من یه سوال برام پیش اومده، کسایی که عکس رنگی داشتن بدون بیهوشی، همه درد داشتن، اخه نتیجه عکس& ...

آره منم بدون بیهوشی بودم دردم وحشتناک بود همش حس میکردم رحمم میترکه بعدعکس هم تا چندروز درد داشتم

بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلیم هم همون بود.

داشتم گریه می کردم و میگفتم من مراقب همه چی بودم و رعایت می کردم. مادر شوهرم گفت از بس خوب و بد کردی و همه چی نخوردی اینجوری دلمونو شکستی!! نمیدونم بعضیا چرا اینجوری ان ای خدا  !!! جای داداری نمک می پاسن رو زخم آدم. حالا هم فکر می کنن من مشکل دارم و نتونستم بچه رو نگه دارم...

بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلی ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم برات چون ٢ سال پيش تقريبا همين موقع ها دقيقا همين اتفاق براي من افتاد ولي خدا رو شكر خدا خيلي زود برام جبران كرد ، ميدونم خيلي سخته خيلي زياد ولي مطمئن باش كه خيلي زود خداي مهربون برات جبرانش ميكنه عزيز دلم .

دیگه الان چه اهمیتی داره عزیزم...پانکچر شدی و رفت به سلامتی...ایشالله نی نی ها توی همین 7تا تپلی هست ...

والله خیلی مهمه

اندازه یک مرغداری به بیمار هورمون میزنن حداقلش اینه کارشونو درست انجام بدند هرچی تخمک هست بگیرن و مهمتر اینکه تا من از روی تخت بلند شدم چند قدم رفتم توی رختکن خونریزی کردم سه ساعت موندم اونجا و چند بار پد عوض کردم و دستشویی رفتم... تا نبدیل به لکه شد هنوزم ادامه داره

کلا خوشم نیومد از تهرانی نژاد با بیمار ارتباط نمیگیره و فقط میخاست تند تند جمعش کنه بره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم