2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
من هم دو سال پيش اين اتفاق برام افتاد خيلي سخته حالا انتقال دادم هييييچ علائمي هم حس نميكنم حتي درد ...

من روز 10 انتقال بلاست بودم امروز از روز دوم درد زیر دل دارم و سینم اصلا اصلا هیچ دردی نداره و منو نگران کرده من دوبار بارداریه قبلیم سینه درد شدید داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلی ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم،به دل نگیر حرفشو ولی سعی کن تو خودتم نریزی بذار شوهرت جوابشونو بده،من مطمئنم اگه ایندفعه نشد حتما سری بعدی خدا به بهترین شکل هدیه شو بهتون میده ناامید نشو از رحمتش،فکر کنم سه ماه باید به رحمت استراحت بدی منم یه بارداری شیمیایی داشتم تا سه ماه دکتر اجازه ی اقدام نداد شما هم اگه زیر سه ماه بودی احتمالا باید سه ماه استراحت کنی،تو این مدت سعی کن روحیه خودتو ترمیم کنی و آروم شی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم انا مطلق بودم حمام دراز کش کف حموم ..تخت شیب دار ...غذا خوابیده .ولی برای دسشویی میرفتم فقط اونم ...

اون ظاهرا کل نه ماهشو خوابیده بوده و اصلا از رو تخت بلند نشده همه کارشو رو تخت براش انجام دادن....

احتمالا اینطوری اصلا وزن جنین به رحم فشار نمیاورده چون کلا خوابیده بوده....

چون گفتی رحمت شله گفتم شاید تو هم باید همچین کاری بکنی و اصلا از رو تخت بلند نشی....

نمیتونم قطعی چیزی بگم فقط خواستم بگم مورد تقریبا مشابهی بوده این مدلی جواب گرفت یعنی کلا افقی بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین من پارسال میرفتم دکتر پریودم نامنظم بود سونو کرد گفت پلیکیستیکی یعنی کیستای ریز ریز داری بعد ای ...

پلیکیستیک اسمش روشه ولی حس میکردم بعضیا این دوتا رو یکی میدونن

من علاوه بر آز ذخیره دکتر روز دو پریودی ک سونو کرد گفت تنبلی خفیفی داری

ولی  واسم عجیبه چون همه چیزم نرماله یعنی علایم تنبلی رو ندارم.هیچکدوم

مثلا فولیکل ۲۲ داشتم

ولی از ذخیرم خیلی میترسم😅

حالا شما هم رژیم هایپری رو جدی بگیر

توکل بخدا

والله خیلی مهمه اندازه یک مرغداری به بیمار هورمون میزنن حداقلش اینه کارشونو درست انجام بدند هرچی تخ ...

عزیزم امیدوارم بهترین جنین ها برات تشکیل شه ، گلم نمیدونی دکتر چوبساز کی از سفر برمیگرده؟؟ خودمون کم دردسر داریم باید یکسر دلشوره اینو داشته باشیم دکترمون ایرانه یا خارج😤

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انا جون اون خانمی ک میگی شرایطش مثل من بود سرکلاژش چ مدلی بود ک نتیجه گرفت؟یعنی چند بارم سقط با سرکل ...

عزیزم فردا اگه بتونم میپرسم واست....

نوع سرکلاژشو نمیدونم....

یه مکینتاژ یا همچین چیزی یادمه یه بار بین حرفها حالا یادم نمیاد تو کدوم بارداریش بوده....

باز بتونم فردا واست میپرسم جزئیات بیشترو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون میشه ادرس پیویشونو بدین من باشون صحبت کنم ؟

عزیزم ایشون از دوستان تاپیک نیستن که از بستگان یکی از دوستامه.....

پلیکیستیک اسمش روشه ولی حس میکردم بعضیا این دوتا رو یکی میدونن من علاوه بر آز ذخیره دکتر روز دو پری ...

حساس نشو روش دیگه بریم جلو ببینیم چی پیش میاد نهایتش هایپر شدنه دیگه😉،هرچی خیر باشه همون بشه توکل به خدا

اخه ۴ تا خانم دیگه با من پانکچر شدن و همشون اونجا گفتن در حد لکه بینی بوده مال من کامل خونریزی بود ه ...

عزیزم خوب ممکنه تخمک همه فولیکولهارو نگیره ولی خوب ممکنه فولیکول پوچم باشه.....

نمیشه قطعی چیزی گفت.....

قربون دل مهربونت برم. خدا خودش گفته به هر کی بابت وسع و توانش تکلیف می کنه من توان ندارم تحمل کنم. خ ...

عزیزم ایشالله که خوش خبری.....

مرسی عزیزم پس چرا ما بار زنگ زدیم بیمارستان گفتن حدود ۱۵ میشه هزینه!الان اینو گفتی خوشحال شدم😂واسه ...

برای انتقال هم نزدیکه دوتومن ولی داروهای بعدش وقبلش که پانکچر میشید هم هزینه داره 

عزیزم من امروز با دکتر طرازی ویزیت شدم خوش اخلاق بود  و بهم  تقویتی داد و ازمایش های ایمنی ...

عزیزم شاید گفته زودتر بری احیانا بر اساس جواب آزت نیاز باشه دارو هم بگیری نه که شروع کنی....

نمیدونم....

حالا آزاتو بده ببین جواب چی میشه....

چیارو واست نوشت؟

اخه ۴ تا خانم دیگه با من پانکچر شدن و همشون اونجا گفتن در حد لکه بینی بوده مال من کامل خونریزی بود ه ...

گلم منم کلللی تخمک داشتم دکترها حداکثر ۲۵ تاشون رو میکشن بقیه رو میزارن ، من دو روز بعد پانکچر سونو دادم دکتر گفت تخمدانت پراز تخمک درشته ، قطعا هنوزم هست و شده کیست ، نمیدونم چرا انقدر دارو بهمون میدن یکی مثل من که اصلا مشکلی ندارم و کلا بدنم به دارو خیلی خوب جواب میده نباید انقدر دارو میگرفتم ، بچه ها میدونن روزی که داروهامو گرفتم چقدر گریه کردم تا صبح یعنی بدون اغراق یک گونی پراز دارو بود ، چاره ایی نیست ما درمقابل این دکترها گردنمون از مو باریک تره ، نود درصد جواب نگرفتن ها هم شک نکن بخاطر خطای پزشکیه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
برای انتقال هم نزدیکه دوتومن ولی داروهای بعدش وقبلش که پانکچر میشید هم هزینه داره 

مرسی عزیزم آخه من فکر کردم بدون دارو ۱۵ میشه هزینش،باز اینطوری بهتره

راستی هزینه هارو یکجا باید پرداخت کنیم همون اول یا جدا جدا؟