2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
عزیزم من کسیو میشناسم دقیقا شرایط مشابهت داشت ولی یادم بارداری آخرش واقعا استراحت مطلق به تمام معنی ...

منم انا مطلق بودم حمام دراز کش کف حموم ..تخت شیب دار ...غذا خوابیده .ولی برای دسشویی میرفتم فقط اونم دسشویی یه قدم فاصله داشت تا تخت .و توی فرنگی ...ولی نشد فانلینگ شدم توی ۱۸ هفته .دو روز بعد تو خواب کییه اب پاره شد و سرکلاژو بازکردنو ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگفتم حتما اینارو باید انجام بدی.... گفتم روال ابن سینا اینه بستگی به مرکز یا دکترتم داره....

انا جون اون خانمی ک میگی شرایطش مثل من بود سرکلاژش چ مدلی بود ک نتیجه گرفت؟یعنی چند بارم سقط با سرکلاژ داشت؟

عزیزم خونریزی به هرحال به خاطر عمل یه پدیده طبیعیه...نگران نباش...الان اگر بخوای گوشتم سوراخ کنی خون ...

اخه ۴ تا خانم دیگه با من پانکچر شدن و همشون اونجا گفتن در حد لکه بینی بوده مال من کامل خونریزی بود هنوزم کمی هست 

دیگه اینکه

نمیدونم‌مهارت پزشک تو تعداد تخمکا تاثیری داره ؟  از ۱۶ تا فولی فقط ۷ تا تخمک !

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
با تک تک جملاتت جگرم سوخت دیگه توانی برام نمونده حتی ی جمله برا تسکین دردت پیدا کنم و بگم کاشکی معجز ...

قربون دل مهربونت برم. خدا خودش گفته به هر کی بابت وسع و توانش تکلیف می کنه من توان ندارم تحمل کنم. خدا خودش کمکم کنه. معجزش رو به منم نشون بده و امشب صدای قلب نازنین بچه ام رو بشنوم. اگه بگم سقط کردم خانواده شوهرم که از هیچی خبر نداشتن فکر می کنن من ضعیفمو نتونستم نگه دارم

عزیزم منظورش این بوده نمیشه مریض ابن سینا باشی و ویزیتاتو بیایی مطب.... من خودمم اون زمان بهش گفتم ...

عزیزم من امروز با دکتر طرازی ویزیت شدم خوش اخلاق بود  و بهم  تقویتی داد و ازمایش های ایمنی همشو ننوشت گفت لازم نیست   گفت جواب حاضرشد بیا مطب   بعد گفت پریود بعدی میتونیم امپولا رو شروع کنیم  چرا پس کلینیک گفت پریود سوم بیا؟درخواست  خلاصه پرونده هم دادم گفت 10روز دیگه حاضر میشه 

عزیزم یادم نیست یه ویال چه قدر بود؟ معمولا یک نهایت دو تا کافیه.....

دوتا شیشه دارم،چهارده روز باید بزنم،۵.۵میلی فکرکنم زده بود

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اخه ۴ تا خانم دیگه با من پانکچر شدن و همشون اونجا گفتن در حد لکه بینی بوده مال من کامل خونریزی بود ه ...

دیگه الان چه اهمیتی داره عزیزم...پانکچر شدی و رفت به سلامتی...ایشالله نی نی ها توی همین 7تا تپلی هستن...نگران نباش خواهر

سلام آنا جون و بقیه بچه ها من یه مدت نبودم دوباره اومدم . الان بیمار دکتر نصرم سری اول که رفتم پیش ایشون گفتن ۶ ماه طبیعی اقدام کن نشد بیا بهمم گفت چون ذخیره ت یه کم پایین خیلی قول نمیدم منم گفتم خدا بزرگه دکترا در مقابلش کین الان ۵ ماه اقدامم نشده ولی تو این مدت مرتب روزی ۴ تا اوابوست .رویال ژل و اینوفولیک واس افزایش کیفیت تخمک خوردم قرار اول بهمن برم پانکچر ... قبلا خودم یه بارداری طبیعی و سقط تو ۷ هفته به دلیل نداشتن قلب داشتم ولی بعد اون باردار نشدم ... بچه ها زمان تخمک گذاری خیلی خیلی ترشحاتم کمه خب این ترشحات خیلی مهمه به نظرتون چطور میشه ترشحات افزایش داد ؟؟؟ از طرفی دکار نصر بهم گفت فمارا هم میتونی سه ماه مصرف کنی که همون لتروزول خارجی ولی من نخوردم حالا به نظرتون این ماه بخورم اشکال داره چون میشه یه ماه قبل سیکل ؟؟؟ بچه ها کسی راجب قرص فرتیل سی ام چیزی نمیدونه ؟ 

من عاشق نی نی ام

بچه یه سوال،کسایی که تازگیا بیمارستان آبان آی وی اف کردن یا از هزینه هاش خبر دارن میشه بگین هزینش چقدر میشه میکرو؟همه رو همون اول میگیرن؟میخوام ببینم چقدر پول باید همون اول دستمون باشه تا براش برنامه ریزی کنیم،الان فعلا تو مرحله ی ال دی قبلشم،شوهرمم دارو میخوره و تسه هم داره واسه روز پانکچر