2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
انا جون تو ایمیل برات کامل نوشتم. همون سونو رفتم هفته گذشته برام زد۶هفته و چهار روز صدای قلبش هم برا ...

عزیزم اون گوشیم شارژش تموم شده بود گذاشتم رو شار ژ هنوز نتونستم بخونم....

چشم چک میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون تو ایمیل برات کامل نوشتم. همون سونو رفتم هفته گذشته برام زد۶هفته و چهار روز صدای قلبش هم برا ...

عزیزم حتما دوباره چک کن و ان شاء الله وروجکت صحیح و سالمه و خطای دکتر سونوگراف یا دستگاه بوده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جان خوبی عزیزم؟ من تازه دارم وارد سیکل میکرو میشم دفعه اولمه دکترم بهم کلی آمپول گونال اف ...

والا درستش بود عکسم داشته باشین....

لااقل از سلامت رحم و لوله ها و محیطی که جنین قراره رشد کنه تا یه حدی خبردار بشی.....

توکل به خدا فرض رو بر این بذار که همه چی خوبه.....

سلام میشه لطفا فوری کمکم کنید ، همسرم قبلا تو ازمایشگاه شهر خودمون از داد نوشته بود تو هر شان ۱ _۲ ا ...

والا تا حالا این مدلی یعنی با بازه ندیده بودم نتیجه آز بنویسن....

خوب اسپرم کل معمولا میلیونه ولی خوب تحرک رو معمولا با درصد مشخص میکنن من سر در نیاوردم راستشو بخوایی....

والا تا حالا این مدلی یعنی با بازه ندیده بودم نتیجه آز بنویسن.... خوب اسپرم کل معمولا میلیونه ولی خ ...

ممنون انا جان خیلی لطف کردین😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من خیلی از پانکچر واینا میترسم و اینکه نتیجه چی میشه خیلی فکرمو مشغول کرده به نظرتون میکرو جواب میده ...

عزیزم قبل از هر چیزی به ترست غلبه کن و مهارشکن....

به خودت بگو داری مامان میشی و هیچ بچه ای مامان ترسو دوست نداره!!!!

دوست داره مامانش قوب باشه که بتونه بهش تکیه کنه.....

بعدش خوب تغذیت رو طبق طبعت تنظیم کن و از تغذیه کسی تقلید نکن.....

آب زیاد بخور....

با شروع آمپولای اصلیت دولا راست نشو زیاد.....

کار سنگین نکن.....

جارو نکش.....

تغذیه سالم داشته باشین.....

نیلا جان درد ملاک نیست من برای عکس رنگی اصلا هیچی نفهمیدم اصلا درد نداشتم عکس رنگیم نرمال بود بعد ۶ ...

چه می دونم عزیزم دیگه انقد فکر کردم، هی برگشتم عقب همه چی رو‌مرور کردم، خدا بخیر کنه دیگه نمی دونم، امروز احتمالا میرم‌سونو دکتر س ع ا د ت ببینم چی میگه

عزیزم حتما دوباره چک کن و ان شاء الله وروجکت صحیح و سالمه و خطای دکتر سونوگراف یا دستگاه بوده......

ممنونم. احتمالش نزدیک به صفره اما باز هم چک می کنم. فقط نمیدونم حرف کدوم ماما رو انجام بدم. یکی گفت داروهاتو ادامه بده تا هفته آینده دوباره سونو بشو. یکی گفت عصر برو سونو واژینال.

ممنونم. احتمالش نزدیک به صفره اما باز هم چک می کنم. فقط نمیدونم حرف کدوم ماما رو انجام بدم. یکی گفت ...

خوب به نظرم اگه ضربان داره ادامه بده....

ببین اگه کلا ضربان قلب رو سری قبل ندیده بودی جا داشت منتظر بمونی....

ولی قلب تشکیل شده بوده یا بهتر بگم ضربانو دیده بودی، حالا نمیشه که وسطش دیده نشه....

حالا یا یه سونوی مطمئن شکمی دیگه برو یا واژینال.....

ان شاءالله که دلت شاد میشه.....

خوب به نظرم اگه ضربان داره ادامه بده.... ببین اگه کلا ضربان قلب رو سری قبل ندیده بودی جا داشت منتظر ...

خب قضیه همینه آنا جون دکتر سونوگرافی دفعه قبل قلبش رو دید و صداش رو برام گذاشت و سنش رو ۶ هفته و‌۴ روز تخمین زد اما الان بعد هفت هشت روز گفت هماتوم‌بیشتر شده و‌قلبش ایستاده و سن رو همون۶ هفته و‌۵روز تخمین زد. یعنی مثلا با خونریزی دوم خون بهش نرسیده.

خب قضیه همینه آنا جون دکتر سونوگرافی دفعه قبل قلبش رو دید و صداش رو برام گذاشت و سنش رو ۶ هفته و‌۴ ر ...

عزیزم خیلی متاسفم

به نظرم حتما یه سونوی واژینال انجام بده دقتش بیشتره شاید هنوز امیدی بود

ببین صد درصد نمیشه گفت ادامه دادن آسپرین باعث شده چون یکی از بچه ها همینطور شد و آسپرینشو دکتر قطع کرد لکه بینیش هم از بین رفته بود ولی جنینش همون هفته متاسفانه قلبش ایستاده بود و رشد نکرده بود

من خودم وقتی خونریزی کردم فقط یک شب آسپرین نخوردم اما بعد از ده روز تازه دکترم گفت حالا که جنین زنده است یک شب در میون آسپرین بخور

خدایا شکرت
خب قضیه همینه آنا جون دکتر سونوگرافی دفعه قبل قلبش رو دید و صداش رو برام گذاشت و سنش رو ۶ هفته و‌۴ ر ...

عزیزم خوب من حواسم نبود سونوت شکمیه شاید دفعه دوم نتونسته ضربان رو پیدا کنه.....

ببین دقیق نمیدونم ولی مثلا تو هفته های بالاتر بعضا میبینی دکتر هی دنبال جنین میگرده که صدای قلب رو بذاره و بعضا به سختی اینکارو میکنه.....

شاید اینم مشابه باشه یعنی چون سونو شکمیه و ضربان ضعیف حس میشه این دفعه نتونسته ضربانو ببینه....

عزیزم من نداشتم ولی بعید میدونم با سونو نمونه بردارن....

والا بعد سونو هی پرسیدن که سزارین شدی؟با اینکه کاملا میدونستن و توی پروندمم بود.بعدش اومدن مثل پاپ اسمیر با یه چیزی انگار رحممو زخم کردن و خراش دادن خیلی درد داشت.بعد یه چیز دیگه برداشتن یکیشون شکممو فصار داد به داخل و اون یکی نمیدونم چیکار کرد.یه کمی ازم خون اومد.بعد گفت رفتی بیرون جایی نرو همونجا بشین کار دارم.الانم بهم آزیترومایسین و مترونیدازول و یه عالمه شیاف دیکلوفناک دادن.

بهم گفتن ضخامتت زیاده(۱۴ بود) و بهم امپول دادن و گفتن وقتی پریود شدم برم برا هیستروسکوپی.

نمیدونم دنبال چی بودن و چی پیدا کردن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812