2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047396 بازدید | 684597 پست
عزیزم من ب ۵ ناه میرسم کیسه ابم پاره میشع .همه داروهای ایمنس انعقادی .لنفوسیت تراپی .انواع امپولا .ا ...

عزیزم من کسیو میشناسم دقیقا شرایط مشابهت داشت ولی یادم بارداری آخرش واقعا استراحت مطلق به تمام معنی بود....

یعنی عملا رو تخت بود حتی فکر کنم یه تخت مخصوص براش جور کردن که لگن میذاشتن براش.....

حتی فکر کنم پایه های جلوی تخت رو بلندتر کرده بودن و خلاصه همچین چیزی دقیق نمیدونم چون دورادور شنیدم.....

بالاخره تونست دردونشو بغل کنه.....

یعنی نه ماه تموم رو تخت بود بنده خدا!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم فعلا تا نتیجه + آز دست به پروژسترونت نزن بازم از دکترت بپرس.... من جات بودم اگه دکترم ...

چشم آناجون پس من همینجوری میزنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام آناجون ی سوال

بهت چن روز پیش گفتم برای انتقال دوم بهم قرص فمیبیون با آ اس آ و ال دی داره فقط اینارو میخورم خیلی خابم میاد فکر کنم از آ اس آ باشه ب نظرت غیرطبیعی نیس؟

بعد ی سوال دیگه میتونم تو این بین برم حجامت مشکلی نیست؟

هنوز مادر نشدم،اما میدانم ک خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی ک جای خالی اش ...

ایدا جون تو که مثبت شده بودی مادری دیکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه هایی که انلاینید جوابمو میدونید؟ اگه اره لطفا بهم بگین😍😍😘

عزیزم ازمایش باید فقط تو مرکز ناباروری بده..ازمایشگاهای دیگه معتبرنیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم ازمایش باید فقط تو مرکز ناباروری بده..ازمایشگاهای دیگه معتبرنیس

میدونم عزیزم من رویان میرم ولی فعلا میخوام بدونم این از یعنی چی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دکتر اصفهانی برای سونو فرستادت؟ کجاست؟  نمی دونم عزیزم شاید زنگ‌بزنی بپرسی بهت جواب بدن، ولی م ...

همونجا تو ابن سینا,چرا ضایعه ها رو برداشتن ولی بعد دو سال بازم عود کرده الان برای بارداری قبل میکرو باید بازم لاپرا بشم میخوام برم پیش پادمهر ازش وقت عمل بگیرم 

خدا جونم شکرت...
ببخشید من یه سوال برام پیش اومده، کسایی که عکس رنگی داشتن بدون بیهوشی، همه درد داشتن، اخه نتیجه عکس& ...

نیلا جان درد ملاک نیست من برای عکس رنگی اصلا هیچی نفهمیدم اصلا درد نداشتم عکس رنگیم نرمال بود بعد ۶ ماه اومدم ابن سینا عکس و که دیدن گفتن یکی از لوله هات التهاب داره بعدم که رفتم سونو گفتم هر دوتا لوله هات درگیرن و هیدرو شدن 

خدا جونم شکرت...
عزیزم مهم داشتن یه جنینه که بخواد بشه مونس تنهاییات.... تعداد مهم نیست نتیجه مهمه..... ممکنه یکی ی ...

انا جان مهارت پزشک در تخمک کشی چقدر اهمیت داره توی تعدا تخمک؟

متاسفانه من دیروز بعد پانکچر حدود سه ساعت خونریزی شبیه پریود سبک داشتم و بهم گفتن تا خونریزیت قطع نشه نمیشه بری موندم قطع شد بعد ترخیصم کردن تا دیشبم کمی خونابه روشن داشتم امروزم کمی خونابه تیره رنگ

بنظرت عدم مهارت دکتر باعث این مساله شده؟ اخرم نفهمیدن خون از چیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
یا حدا چقدر کار داره..نه نرفتم ایتارو .ازمایشلت سقط مکرر دارم 😭😭

عزیزم نگفتم حتما اینارو باید انجام بدی....

گفتم روال ابن سینا اینه بستگی به مرکز یا دکترتم داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه بتونی با ی نفر ک هر روز بیاد آمپول پروژسترون برات بزنه خیلی خوب میشه تزریقات بیرون خوب نیس ...

عزیزم جایی که میرم برای تزریق خانومه آشناس باهام.اتفاقا خیلیم خوب میزنه.. اما از شانس یروز در میون هست.

حالا میخام بگمش اگه قبول کنه بیاد خونه.

اگرم نشد که دیگه توکل برخدا😙😚🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا جون بعد پری برم تا قبل پریود دیگه جنین تشکیل میشه یا باز یه پریود دیگه باید بگزره؟البته طبیعی با ...

عزیرم فرض کنیم سیکلت از همین پریود این سری شروع بشه خوب روز اول تا سوم یه سونو میشی نوع سیکلت معلوم میشه اگه بلند باشه یا کوتاه ولی با ال دی خوب عملا یه پریودم باید بشی بعد اواسط سیکل بعد تقریبا جنینات آمادن.....

اما اگه سیکلت کوتاه و بدون ال دی باشه همین سیکل وسطاش تقریبا جنینات حاضرن به لطف خدا....

هنوز مادر نشدم،اما میدانم ک خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی ک جای خالی اش ...

این متن بدتر دلم رو آتیشزد. دیشب دوباره رفتم سونو اما قلب کوچولوش دیگه نمیزد. خدایا اگه امتحانه بسه من آدم این امتحانا نیستم.

انا خیلی امپول داره اخه من جا امپولم سفت شده بسکه امپول زدم از سقطم 

عزیزم بستگی به بدنت داره دز داروهات....

یکی کم داره یکیم مثل من زیاد.....

البته تحریک تخمدانا نصفشون میشه گفت زیر جلدین و دور ناف....

یه سریام عضلانین.....