2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست

سلام دوستان من دیروز پیش دکتر مددی شیراز هیستروسکوپی کردم یک مایعی داد که بدم پاتالوژیک توی پرونده عمل نوشته سپتوم داشتم در صورتی که هیچ وقت گسی نگفته سپتوم دارم خراش هم داد واسم حالا باید یک هفته دیگه با جواب ازمایش برم پیششون الان هم کمی درد دارم و خونابه 

Solvent نوشته شده

عزیزم اون مگه محلول نیست؟

اسمش فکر کنم زیرش بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Solvent نوشته شده

نه عزیرم فکر کنم حلال هست....

نکنه آب مقطره....

نمیدونم عزیزم.....

زیر سالونت چی نوشته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشید برات ایمیل فرستادم. 

الان چک میکنم.....

آنا جون ی سوال.من روزی 2تا شیاف پروژسترون میزنم با 2تا امپول پروژسترون که دوتا رو یکباره تزریق میکنم ...

عزیزم به نظرم فعلا تا نتیجه + آز دست به پروژسترونت نزن بازم از دکترت بپرس....

من جات بودم اگه دکترم صلاح میدونست حتی بعد + شدن تا سونوی قلب هم پروژسترونامو دست نمیزدم.....

البته خوب اگه دکترت صلاح میدونه.....

آناجون اینو ولش کن هم خودش خله هم منو خل کرده.فردا انتقال بده تازه عروسیمونه

آره به خدا!!!!!

آفرین مامان خوب تو با دوستای ناباب نچرخ....

عزیزم من از تقاطع ولیعصر جمهوری که بورس تجهیزات پزشکیه از اونجا خریدم.... از چهارراه به سمت جنوب که ...

مرسی عزززیز دلم...❣

فردا بتونم برم خیلی خوبه.🌻🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من دیروز پیش دکتر مددی شیراز هیستروسکوپی کردم یک مایعی داد که بدم پاتالوژیک توی پرونده ع ...

خوب خوبه که....

یعنی یه گام بزرگ دیگه به مامان شدن نزدیک شدی....

مرسی عزززیز دلم...❣ فردا بتونم برم خیلی خوبه.🌻🍃

عزیزم گرفتی عکس و اطلاعات بذار بقیه هم خواستن بتونن برن تهیه کنن.....

عزیزم گرفتی عکس و اطلاعات بذار بقیه هم خواستن بتونن برن تهیه کنن.....

چشم عزیزم... 

با مترو میشه راحت رفت؟؟

اخه همسری نمیتونه.

بعدم یه سوال برم بگم سوزن تزریق عمیق عضلانی میخام؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

ببخشید من یه سوال برام پیش اومده، کسایی که عکس رنگی داشتن بدون بیهوشی، همه درد داشتن، اخه نتیجه عکس من طبیعی بود و لوله ها باز و هیچ مشکلی نداشت، اما موقع عکس درد وحشتناکی داشتم، یعنی مرگو‌جلو چشای خودم دیدم، این به نظرتون طبیعیه، همش فک میکنم اون درد به خاطر اندومتریوز بوده ولی نفهمیدن😕

چشم عزیزم...  با مترو میشه راحت رفت؟؟ اخه همسری نمیتونه. بعدم یه سوال برم بگم سوزن تزریق عمی ...

آره عزیزم بگو ما اینو گفتیم خودش داد ولی احتیاطا یکی از سرنگهای خودت رو ببر بگو میخوایی قطرش همین باشه فقط بلندتر باشه....

اینطوری بهتر کمکت میکنه....

فقط حواست باشه حتما پیچی باشه....

تا اونجا میری پد الکی و سرنگ مرنگ هر چی لازم داری بخر دیگه دوباره کاری نشه....

ببخشید من یه سوال برام پیش اومده، کسایی که عکس رنگی داشتن بدون بیهوشی، همه درد داشتن، اخه نتیجه عکس& ...

خوب عزیزم آندومتریوز منم تو عکس معلوم نشد....

والا من سر عکس یه اشتباهش کردم از ترسم قبلش مسکن زیاد استفاده کردم از قبل عکس و بعدش نمیتونستم رو پاهام وایستم تمام بدنم حس میکردم کرخت شده....

برا همین نمیتونم بگم درد داشتم یا نه....

آره عزیزم بگو ما اینو گفتیم خودش داد ولی احتیاطا یکی از سرنگهای خودت رو ببر بگو میخوایی قطرش همین با ...

اره برای هپارین پد اینا میخرم حتما.

پروژسترونم ک میرم بیرون.

آخر همسر جان قبول نکرد خودش بزنه😁😂😂

بچم میترسه...