2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047370 بازدید | 684596 پست
انا جوون من مهر ماه پانکچر و هیسترو باهم شدم و انتقالم تاخیر افتاد بعد از اون که پری شدم یکیش مرتب ب ...

عزیزم من کلا وارد سیکل که میشدم پریام کم میشدن....

چند ماه بعدش یه کم خودمو پیدا میکردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون igm   و iga دادم ماکزیمم نرماله اگه رنجشون پایین باشه میشه سرم تزریق کرد یا بالا؟

دقیق یادم نیست فکر کنم کمتر باشه نمیشه دقیق نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی  عزیزم من داشتم این امپولو ..فکر کنم سیصدو خرده ای بود ..واسه تزریقش که خود دکتر ...

شاینا جان شما بودی باخوردن لوبیاسبز آندومترتون بالا نمی رفت؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیز دلم❤ عزیزم من پانکچرم اردیبهشت ماه بود که هایپر خفیف شدم و به منم گفتن بعد دوتا پریودبیا ...

عززم مکمل چی داشتید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بهار جون ،شما قبل تزریق سرم ivigچه آزمایشی دادی  که مشخص کنه بهش حساسیت نداری

عزیزم همون آزمایشات ایمنی انعقادی ک انجام داده بودم ...سرم ای وی ای جی هم من هر موقع تزریق میکردم خیلی حالم بد میشد لرز شدید میگرفتم جوری ک دندونام میخوردن بهم و استخون درد میگرفتم(فقط همون روز تزریق) تا ۳ ماهگی زدم یعنی ۴ بار بعد ک ب دکتر گفتم دیگه قطعش کرد و نزدم

شاینا جان شما بودی باخوردن لوبیاسبز آندومترتون بالا نمی رفت؟

بله عزیزم تاثیر معکوس داشت واسش.....

خانمها اینجا کسی تا حالا زیفت کرده؟؟

عزیزم فکر کنم مامانی طاها میکرو زیفت بود هر دو بارداریش....

@مامانی_طاها      

عزیزم من کلا وارد سیکل که میشدم پریام کم میشدن.... چند ماه بعدش یه کم خودمو پیدا میکردم....

آنا جون پروژسترون رو نمیشه توی بازو زد؟؟؟باسنم داغونه نمیتونم بشینم 

چهارشنبه انتقال دارم.فک نکنم بتونم رو تخت رو کمر درازم بکشم

دقیق یادم نیست فکر کنم کمتر باشه نمیشه دقیق نمیدونم.....

معذرت میخواپ من ترشحات بدون رنگ و بو و آبکی دارم..در حدی که فک میکنم پریود شدم و سریع خودمو چک میکنم ..نمیدونین از چیه؟

آنا جون پروژسترون رو نمیشه توی بازو زد؟؟؟باسنم داغونه نمیتونم بشینم  چهارشنبه انتقال دارم.فک ن ...

عزیزم چرا میشه ولی شنیدم خیلی دردناکه....

عزیزم حتما اصولشو رعایت نمیکنی.....

معذرت میخواپ من ترشحات بدون رنگ و بو و آبکی دارم..در حدی که فک میکنم پریود شدم و سریع خودمو چک میکنم ...

انشاءلله مامانی.....

عزیزم فکر کنم مامانی طاها میکرو زیفت بود هر دو بارداریش.... @مامانی_طاها       ...

هر دو بار مثبت شده؟؟؟

میخوام بدونم امکان موفقیتش بیشتر از انتقال معمولیه؟؟

من جنینهام ۳ روزه فریز شده میخوام بدونم جنین ۳ روزه رو میشه زیفت انتقال داد؟؟