2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
مبارکه عزیزم گل پسرت.... تیکرت دیگه آبیه..... حتما جنسیتو گفتن....

انا جوون من مهر ماه پانکچر و هیسترو باهم شدم و انتقالم تاخیر افتاد بعد از اون که پری شدم یکیش مرتب بود و بعدی فقط ۱۳روز پاکی داشتم و این پریمم با تزریق پروژسترون اتفاق افتاد ذخیره مم قبل پانکچر ۱/۷بود خیلی نگرانم بعد از هیسترو خونریزیم بسیار کم شده و کرگرفتگی هم داشتم و کمتر شده به نظرت پری های شما هم بعد از پانکچر تغییر کرد ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام خوبی میگم من بی بی زدم منفی بودا انداختم کنار الان رفتم دیدم حاله داره بی بی روز موعدمم حاله خی ...

عزیزم ان شاءلله مامانی....

بدو آز بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه باورم نمیشه چرا اینقدر دیر حاله انداخته من الان ۴ روز از موعدم گدشته

عزیزم شما هورمونات به هم ریخته سیکلتو با قبل مقایسه نکن.....

شاید تایم انتهای سیکلت تغییر کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم عکس رنگیم هیچ مشکلی نداشت، نمیدونم چرا هیسترو نتونستن بکنن فقط نوشته احتمال چسبندگی.

عزیزم اگه تهرانی یه سر کلینیک آندومتریوز ابن سینا برو....

سلام مهربونا،من به خاطر مشکل ایمنی و انعقادی حدودا ده ماهه که پردنیزولون 5 روزی یک عدد  و اسپری ...

عزیزم احتمالا از آسپرینه.....

پرد فکر نکنم ربطی به لک بینیت داشته باشه.....

انشالله.آناجون من هیچوقت پرولاکتین بالا نداشتم دیشب سینمو فشار دادم ی حجم زیادی ترشح شیری از سینم او ...

نه بابا منتفی چیه؟

اولا چرا سینتو دستکاری میکنی؟

نهایت برو یه آز پرولاکتین بده شاید اصلا نرماله الکی چرا خودتو اذیت میکنی.....

بالام باشه خوب دارو میدن....

به چیا میشینی فکر میکنی؟

سلام خانومای گل.سن جنین تو انتقال فرش چجوری حساب میشه؟از روز اول دوره پریود؟!

از روز پانکچرت حساب کن بعلاوه دو هفته.....

سلام عزیزم آره فک کنم بعلاوه اینکه جنین چند روزه بوده باشه

از روز پانکچر حساب کنه فقط کافیه بعلاوه دو هفته کنه دیگه سن جنین نمیخواد....

چون سن جنین همون فاصله بین پانکچر و انتقاله فرش هست....

ممنونم من ابن سینا میرم گفتم اگه اونجا باشن برم پیشش

اونجام هستن زنگ بزن ببین چه روزایی هست اون روز نوبت بگیر باهاش.....

مرسی از لطفت.باید دکتر زنان بنویسه یا هر دکتری میشه(عمومی.داخلی.غدد) همین دو فاکتور کافیه؟

والا دکتر زنان بنویسه قطعا میشه....

حالا باز از آزمایشگاه بپرس....

چون ظاهرا آزاد حساب میکنن.....

مرسی از لطفت.باید دکتر زنان بنویسه یا هر دکتری میشه(عمومی.داخلی.غدد) همین دو فاکتور کافیه؟

عزیزم بستگی داره چیارو بررسی کردی.....

دوستمون این دو تا تست رو نداده بوده دکتر براش نوشته....

این دو فاکتور وجود ژن غلظت خونو چک میکنه برات.....