2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
سلام خانومای گل.سن جنین تو انتقال فرش چجوری حساب میشه؟از روز اول دوره پریود؟!

سلام عزیزم آره فک کنم بعلاوه اینکه جنین چند روزه بوده باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله.آناجون من هیچوقت پرولاکتین بالا نداشتم دیشب سینمو فشار دادم ی حجم زیادی ترشح شیری از سینم او ...

ثمین جان نگران نباش انشاءالله از علائم بارداری هست منم بعد از انتقال همینجوری شده بودم فکر میکردم پرولاکتینم بالاست ولی خداروشکر به خاطر بارداری بود به این چیزا فکر نکن ته دل من که روشنه این دفعه مامانی 🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
خوبی خانم؟ من که بعد از سقطام دوباره ماه بعد پری میشدم یعنی سقطم همون پری حساب شد 

قربونت ابجي.شكر خدا.ممنونم عزيزم جواب دادي😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ثمین جان نگران نباش انشاءالله از علائم بارداری هست منم بعد از انتقال همینجوری شده بودم فکر میکردم پر ...

خداکنه اخه سینم به شدت شل شده و این ترشح شیری هم رو مخه.من هربار ی رگ سینم باد میکرد و میفهمیدم بله باردار شدم نگرانم کرده لک هم داشتم 2روز کامل که کاملا قطع شده شکرخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم منم با ال دی لک شدید داشتم از روز 11 لک پری لک بینیم با ال دی شروع شد که دکتر گفت ایرادی نداره ...

عه پس خیلی غیر عادی نیست،من اولش شوکه شدم،زنگ زدم دکتر گفت استروژن کنژوگه ۱.۲۵ بخورم تا ۶ روز همون که آنا جون گفتن

خداکنه اخه سینم به شدت شل شده و این ترشح شیری هم رو مخه.من هربار ی رگ سینم باد میکرد و میفهمیدم بله ...

ثمین جون من حس میکنم بارداری.انشالله ک حسم درست باشه.فقط ب امید خدا جواب مثبتو ک گرفتی بعدش خیلی مراقبت کن از خودت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم، تشخیص آندومتریوز عمیق داد😭😭😭😭😭😭 گفت احتمالا لوله هارم ...

عزیزم برا همینه من تاکید دارم برا هر کاری پیش متخصصش باید رفت....

من از وقتی پریود شدم زجر کشیدم و همیشه گفتن طبیعیه....

ازدواج کنی خوب میشه ال بشه خوب میشه بل بشه خوب میشه...

من بهترین سالهای زندگیم با درد کشیدن گذشت.....

تو بکی از بهترین دانشگاههای ایران درس خوندم و این دردهای مزخرف ماهیانه مانع خیلی از موقعیتام شد....

دیگه قبل میکروی سوم گفتم حتما باید درمانش کنم با یه بچه چطور میخوام زندگی کنم؟

خدارو شکر دیگه خوب شدم.....

ان شاءلله شمام زودی خوب میشین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال درد داشت؟ چجوریه

نه بابا مثل معاینه هست....

اگه معاینه شدی درد نداشتی پس انتقالتم نداری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نتدی جون آزمایش داد ؟ 

بله متاسفانه منفی بود....

براش دعا کنیم خدا براش معجزه کنه دلش شاد بشه....

اخه من یه نفر برا هماتوم گفت رو کمر بخواب. برا همین دیگه میترسم ب پهلو بخوابم اما گفتم نکنه بد باشه ...

عزیزم خوب ترشحات بارداری آبکی و بی رنگی معمولا....

من اواخر حس میکردم خودمو خیس کردم.....

سلام دوستان من رو ۸ انتقالمه اصلا حالت پریودی ندارمممم یعنی چی میشه؟

یعنی مامانی.....

عزیزم روز ۸ دنبال چه علامتی هستی....

تو فقط به + شدن فکر کن....