2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
عزیزم عکس رنگیم هیچ مشکلی نداشت، نمیدونم چرا هیسترو نتونستن بکنن فقط نوشته احتمال چسبندگی.

احتمال یعنی چی؟وقتی هیسترو کردن باید دقیق تر بگن

بنظر من حتما برو پیش دکتر ماهر ،انشالله چسبندگی اگه باشه برطرف میکنن

راستش امیدی ندارم باید صبر کنم یا ی بی بی با مارک دیگه بخرم اصلا باورم نمیشه

عزیزم این حرفا چیه....

حتما مثبته🌻  وای من بیشتر هیجان دارم آزمایش بری😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما کلینیک سارا میرید؟ خداروشکر یکی تو نی نی سایت پیداشد که این کلینیک رو میشناسه.من از این کل ...

باشه قربونت برم

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
سلام دوستاي قشنگم.خوبيد؟بچه ها من الان ده روز از سقطم ميگذره.خونريزيم تقريبا تموم شده.ميخواستم بدونم ...

برا من هردوبار 42روز طول کشید تا پریود بشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم،پس شروع میکنم مرسی که گفتی راستی هنوز اندازه ی دو هفته از قرص ال دیم مونده امروز لک دیدم ...

عزیزم منم با ال دی لک شدید داشتم از روز 11 لک پری لک بینیم با ال دی شروع شد که دکتر گفت ایرادی نداره و تا اخر قرصاتو بخور

من ماه پیش پانکچر داشتم  ی پریودی گذشته  منتطر دومی بودم ک نشدم

عه پس طبیعی باردار شدی بسلامتی؟چند وقت از پری گذشته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بتام ۱ بود

ایشالله به زودی طعم معجزه رو میچشی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي عزيزم من فردا تخمك كشي دارم برام دعا كنيد ممنونم از همتون. اسم صحيح اون آمپولم ديفرلين ظاهرا ...

ان شاءلله با کلی تخمک تپل مپل خوشحالمون میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوهوم منکه تاحالا ال دی نحورده بودم ،و سابقه لکه بینی نو این موقع رو نداشتم واسه همین گفتم شاید از ا ...

خوب از ال دی هست....

اما خوب احتمالا دکترت طبق شرایطت یه تجویز مکملم بکنه یا بگه طبیعیه....

دیروز انقدر غر لک رو زدم امروزخوب بودم خداروشکر وضعیتم خوبه شنبه منتظر باشید براتون ی بتای خوشگل بیا ...

بدون شک میاری و خیلیم تپل خواهد بود به لطف خدا.....

اناجون من نيم ساعت بعد از انتقال حسابي خنديدم زير دلم تكون ميخورد حين خنده،، حالا راستشو خواهرانه بي ...

نه بابا اتفاقا کار خوبی کردی....

دل وروجکاتم شاد شده حسابی انرژی پیدا کردن برا پی ریزی خونه خوشگلشون.....

سلام مهربونا،من به خاطر مشکل ایمنی و انعقادی حدودا ده ماهه که پردنیزولون 5 روزی یک عدد  و اسپرین می خورم الان 3 ماهه که مداوم لکه بینی دارم،آز تیروئید و پرولاکتین دادم که نرمال بود،سونوی رحم رفتم سالمه،پیش هر دکتری می رم سردر نمیاره ،شما ها که سابقه مصرف پردنیزولون و اسپرین دارین شده لکه بینی داشته باشین ؟آخه میگن شاید از عوارض داروهات باشه ،من هم که مداوم لکه بینی دارم و چند ماه آینده قرار وارد سیکل ای وی اف بشم با این شرایط اصلا نمی دونم چندم سیکل هستم ،به خاطر بیماریم قرص ال دی  هم برام ممنوعه

پس ان شاءالله منم‌مث شما که باردار شدین مامان بشم🍃🍀 قبلیتون خارج رحمی بود؟؟

بله عزیزم بارداری دوقلویی خارج رحمی بود.....

شکر خدا این دفعه خدا دوقلوهاشو بهش برگردوند.....

بدون شک میاری و خیلیم تپل خواهد بود به لطف خدا.....

انشالله.آناجون من هیچوقت پرولاکتین بالا نداشتم دیشب سینمو فشار دادم ی حجم زیادی ترشح شیری از سینم اومد خیلی اعصابمو خراب کرد یعنی بارداری منتفیه دیگه نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....