2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
😢😢😢😢😢😢😢 یعنی تنت به ناز طبیبان نیاز مباد... ..خیلی ماهی..... ممنون از امیدی که در من فورانش ...

فدات عزیزم.....

پس مامان خوبی باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

63nadi#   از خدا میخوام که طبیعی بزودی زود باردار بشی عزیزم..  . دکتر شمالی انتقال داد ...

نتدی جون آزمایش داد ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
63nadi#   از خدا میخوام که طبیعی بزودی زود باردار بشی عزیزم..  . دکتر شمالی انتقال داد ...

نادی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جون لطفا آز منو ببین

عزیزم به نظرم هر دو صفحه نتیجش خوبه و جای نگرانی نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم این یه بار هم که رفتم شوهرم خیلی اذیت کرد انگار قسمت نیست مادر بشم 

عزیزم خدا بخواد یا به دل همسرت میندازه باهات همراهی میکنه یا سنگ تموم میذاره و معجزش رو قسمتت میکنه.....

ممنونم،پس شروع میکنم مرسی که گفتی راستی هنوز اندازه ی دو هفته از قرص ال دیم مونده امروز لک دیدم ...

عزیزم ادامه میدی فقط به دکترت بگو شاید یا عوضش کنه و بگه مثلا بقیشه اچ دی بخوری....

یا مثلا مثل من بگه با باقی ال دی استروژن کنژوگه ۱/۲۵ بخور یا هر تجویز دیگه....

شایدم بگه مهم نیست....

خلاصه دکترتو در جریان بذار.....

عزیزم ففلا ۵ تا تخمک ازم گرفتند فردا معلوم میشه چندتا جنینه

ان شاء الله همه جنینای تپل مپل میشن.....

آره عزیزم منفی شدم  تو این یکسالی که تو این تاپیک بودم  خیلی اطلاعاتم بالا رفت از آنا جون ...

چ بگم گلم حرفی ندارم ان شالله ک برات معجزه بشی و طبیعی

ترشحات که طبیعیه من به خاطر ببخشید اسهال که گفتی پرسیدم گفتم شاید باعثش شده.....

واقعا اخه خیلی زیاده مثل آب!!! من اینجوری نبودم قبلا ترشحات سفید بود ک فکر کنم مال استرادیول بودن بیشتر. بعدش هم ک داستان لک و پک و ... الان اینجور شدم گفتم شاید بخاطر پروژسترونه. چون همزمان شده لود فکر کردم شاید ببخشید گلاب ب روتون ا س هال هم از این باشه و این ترشحاتم بخاطر دوز بالاست