2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
ممنون‌مریم‌جان امیدوارم‌ حکمت خدا با ارزوهات یکی بشه

ممنون و همچنین شما دوستای خوبم....من میدونم شما ها خیلی قوی هستید.

میدونی من خیلی مشکلات داشتم و دارم خیلی متاسفانه خیلی وقتام ناشکری کردم....چقدرا تو دلم گریه کردم و هق زدم.....

اما بعد از مدتی متوجه حکمتش شدم بعد ازخدا تشکر کردم که ای آخدا ممنون غلط کردم بخاطر حرفام....تنهام نزار باز هوامو داشته باش....

.نه اینکه از لحاظ اعتقاد قوی باشم نه....فقط خدا رو حس کردم .....خیلی آرزوها به دلمه اما باز شاکرشم

خیلی چیزا رو نداده بهم... همین شده بودکه متاسفانه چیزایی که داشتم  رو هم نمیدیدم تا اینکه به خودم اومدم ...همین که نفس میکشم و یک خانواده خوب دارم الهی شکر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
صنم عزيز ممكنه محبت كني منو راهنمايي كني كه ماجراي تغيير كيفيت تخمكات چي بود؟ آخه بهم گفتن تخمك ضعيف ...

محیا جان شما که مطمئنم این ماه مامانی عزیزم.حالا که انتقال دادی این فکرهارو دیگه بریز دور یکم تحمل کن اگر خدایی ناکارده نشد اونموقع یه اقدامی می کنی. الان فقط باید مثبت فکر کنی تا نینیا بچسبند به دلت. فکر منفی روی بدنت تاثیر میذاره خدایی نکرده

فعلا از من تعداد تخمک بیشتری گرفتند اما نه هنوز بهم گفتند چندتا جنین دارم و نه هنوز بهم گفتند کیفیتشون چطوریه. به خدا قدر موقعیتتو باید بدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد ابن سينا هم خيلي تحقيق كردم چون من شانس اخرم بود و دكترا كلا به شوهرم اميد  نداشتن و پي ...

عزیزم شما کلینیک سارا میرید؟ خداروشکر یکی تو نی نی سایت پیداشد که این کلینیک رو میشناسه.من از این کلینیک اطلاعات می خوام میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید.ممنون میشم.

سلام خوبی میگم من بی بی زدم منفی بودا انداختم کنار الان رفتم دیدم حاله داره بی بی روز موعدمم حاله خی ...

ای جون عزززیزم... 🌻🍃🍀

گلم یه آزمایشم بده تا سند مامان شدنت مهر بخوره😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من رفتم اون دوتا فاکتور انعقادی ر آزمایش دادم بر۱۵ بهمن آماده میشه😵😵😵😵

چقد دیر حاضر میشه،بهشون میگفتی انتقال جنین دارم جواب زودتر بهت بدن 

من آزمایشگاه خصوصی آز دادم چند روز دیگه جواب آماده س

سلام خوبی میگم من بی بی زدم منفی بودا انداختم کنار الان رفتم دیدم حاله داره بی بی روز موعدمم حاله خی ...

مبارکه عزیرم آره هاله داره انشالله آز هم مثبته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بهارک جون،قبل هیسترو عکس رنگی نگرفتی؟دکترت کیه ؟چسبندگیا رو دستکاری کردن و نتونستن بردارن؟

عزیزم عکس رنگیم هیچ مشکلی نداشت، نمیدونم چرا هیسترو نتونستن بکنن فقط نوشته احتمال چسبندگی.

آخه باورم نمیشه چرا اینقدر دیر حاله انداخته من الان ۴ روز از موعدم گدشته

عزیزم خیلی از بچه ها دیر هاله انداخته.. همین که از موعدت گذشته خودش یه خبر خوبه...

من تو بالایی هاله میبینم😍😍😍

پاشو برو آزمایش🙆🙆🌸🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من ماه پیش پانکچر داشتم  ی پریودی گذشته  منتطر دومی بودم ک نشدم

ان شاءالله که مامانی🍃🍀