2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
چرا میگی ساری نرم؟ دکتر طریک معرفی کرد گفتش حتما برم اونجا و از اونورم دکتر خودمم تو گنبد گفت خوبه م ...

درمورد ابن سينا هم خيلي تحقيق كردم

چون من شانس اخرم بود و دكترا كلا به شوهرم اميد  نداشتن و پيشهاد جنين اهدايي دادن ابن سينا متاسفانه خيلي شلوغه و معطلي داره

كه با كلي پرس و جو كلينيك سارارو  كه مال خانوم دكتر كتايون برجيس رو يافتم و خيلييي خوشحالم كه رفتم اونجا و خدا خواست اين فرشته هارو سر راهمون قرار داد و بچه خودمون رو بهمون بخشيد

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خوش خبری صنم جون تفاوت ای وی اف الان با قبلیا چی بود دارو چی داشتی مکمل چی خوردی؟

مرسی عزیزم ان شاء الله همه ی منتظرا جواب می گیرند.

عزیزم دوز داروهام توی پریود اینسری کمتر بود اما قبل از پریود هم استرادیول و لووریس داشتم. از دو الی سه ماه قبل هم مولتی ویتامین و داروهای تقویتی خوردم

درمورد ابن سينا هم خيلي تحقيق كردم چون من شانس اخرم بود و دكترا كلا به شوهرم اميد  نداشتن و پي ...

اي جاااانم تبريك ميگم عزيزم منم دكترانتقالم برجيس بود خيلي دكتر خوبيه خداخيرش بده

سلام دوستلن من آنوکساپارین رو شکم زیر جلدی یا زاویه ای تزریق کردم .الان متوحه شدم باید برای شکم مستقیم میزدم..البته خودمم شکم دارم

یعنی اثر نداشته تا الان و بیفایده زدم؟

دکتر رزاقی و طرازی کجاس مطبشون تو ابن سبنا است؟

تومرکز ابن سینا هم هستند.مطب شخصی هم دارن.

آدرس و شماره تلفن مطبشون ر سرچ کنین میاد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سهیلا جون ،من فردا دکاپپتیل تزریق کنم نمیدونم چند روز بعد پری میشم ولی حدودا باید ۹ یا ۱۰ برم مطب،جو ...

من رفتم اون دوتا فاکتور انعقادی ر آزمایش دادم بر۱۵ بهمن آماده میشه😵😵😵😵

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بهش میگم عزیزدلم.اما بعید میدونم چون دکترم کلا به چیز خاصی اعتقاد نداره😂و انتقال اولمم هست شک دارم ...

خخخخخخ... 

ان شاءالله هر چی خیره😗😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انتقال درد داشت؟ چجوریه

نه عزیزم. مث معاینه اس.. بعدشم رو تخت دراز میکشی حداقل یساعت..🍀

بعضی هام با بیهوشی انجام میدن.❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
متاسفانه بله ..

ان شاءالله با بغل کردن دردونه هات خاطرات بد رو فراموش کنی❤

ممنون عزيزم خوبم.فسقلى هم خوب بود خداروشكر ان شاءالله آزمايشهارو هم انجام بدم ديگه همه جوره خيا ...

ان شاءالله🍃🙆❣

ممنونم عزیزم😘 یادت باشه رفتی مطب حتما ب کیشانی بگو تا قبل ساعت ۸ بفرستت تو تا تزریق انجام بشه چون ...

آره عزیزم دکتر خودشم گفت.کیشانیم گفت شیش یا شیش رب مطب باش که تا ۷ تزریق کنه برات 🍃

برای انتقال اول که فک نمیکنم تجویز کنه.

اگه موفقیت رو زیاد میکنه خدا کنه به همه بده🌻🍃🍀

نمیدونم والا... ایرانی یا خارجی.. خانوم دکتر خودش گفت همین پایین داره بگیر.

حالا میپرسم اگه خارجیش بهتر باشه اونو میگیرم.❣

امیدوارم همه چیز برات خوب پیش بره عزیزم  از ته قلبم برات دعا میکنم      

قربونت برم مهربون😗😘🌻 خیلی لطف میکنی🍀

ان شاءالله مامان شدن خودت رو ببینم🍃

عزیزم ازمایش های ایمنی انعقادی رو شما کجا دادی دکتر جای خاصی رو قبول داره  

عزیزم به من گفتن آزمایشگاه نیلو انجام بدم.🍀