2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
ن عزیزم هیچ علایمی ندارم اصلا

ربطی نداره....

منم نداشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یک روز قبل موعدمم بی بی زدم منفی بود

بی بی معمولا بعد تاخیر جواب میده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها شما هم وقتی داروهای هورمونی مصرف می کنین بد اخلاق می شین؟ من الان تو سیکل انتقالم با زمین و ...

عزیزم خوب معلومه.....

مگه موقع پریودی بد اخلاق نمیشی؟

خوب الانم حسابی دچار تغییرات هورمونی شدی اونم چندین برابرش.....

پس طبیعیه.....

سلام آنا جان، من سه شنبه پانکچر داشتم دیروز باید انتقال میدادم ولی از روز قبلش یهو دل درد شدید شدم ر ...

عزیزم متفورمینتو نمیدونم....

راجب این دو ماه اگه منع ن ز د ی ک ی نداده خوب شانس طبیعیتو امتحان کن خیلیا بودن بعد پانکچر هایپر شدن و قبل انتقال طبیعی باردار شدن....

پس.ک فولیایی که آزاد میشن مشکلساز نیستن مگر اینکه فولیات تبدیل به کیست بشه که اونم قبل شروع سیکل حتما چک میکنن خوب....

سلام دوستان

من امروز باید هیسترو‌ میشدم ولی بعد از اینکه از اتاق عمل بیرون اومدم گفتن که موفقیت آمیز نبوده و‌ نتونستن وارد رحم بشن و نوشته بود احتمال چسبندگی.

کسی تجربه داشته؟ حالا گفتن روز اول پریودی برم. آیا سیکل میکرو رو کنسل می کنند؟ نگرانم لطفا اگر نظری دارین بهم بگین🙏🙏

منم اتفاقي رفتم سونو كه متوجه شدم

یعنی توی سونوی عادی متوجه شد پزشک؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم خوب مطب دو ساعت معطلیو داری اما اگه بتونی آخر وقتا بری معطلیت کمتره.... من که همیشه معمولا دو ...

عزیزم میگم هزینه با دکتر طرازی چه جوری میشه خیلی بیشتراز  ابن سینا هست آخه من چون تعیین جنسیت داشتم 3.500تو ابن سینا اضافه بابت اون دادم     

[QUOTE=77627078]خخخخ آره بخدا یهویی دردای وحشتناکی شروع شد، کلی اومده بودن برا انتقال فقط برا من انتقال نداد! گفتم ...[/QUOTE

من فقط میدونم خدا در تمام اتفاقاتی که برامون میوفته خیریتی میبینه.......

انشاله به موقع انتقال بدی و مثبت بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها آش كشك ميشه خورد بعد از انتقال؟

خواهر گلم من نمیدونم بزار کنار ببین دوستان چی میگن بعد اگر خوب بود بخور😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم متفورمینتو نمیدونم.... راجب این دو ماه اگه منع ن ز د ی ک ی نداده خوب شانس طبیعیتو امتحان کن خ ...

آنا جون این لک باز داره مثل جریان قبل میشه سرشب که میشه قطع میشه الان انگار نه انگار من ی عالمه لک داشتم الان پاکم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم متفورمینتو نمیدونم.... راجب این دو ماه اگه منع ن ز د ی ک ی نداده خوب شانس طبیعیتو امتحان کن خ ...

ممنون عزیزم😘

راجب نزدیکی یچی گفت ولی واقعا تو اتاق عمل یجوری بود من اصلا متوجه نشدم که گفت داشته باش یا نداشته باش!

بهم گفته روز ۱۴ سیکل بعدیت بیا برا سونو امکان داره کیست بوجود بیاد و انتقال نده؟

من قبل پانکچر بخاطر داروها یه کیست ۳۱ در ۳۸ بوجود اومده بود نمیدونم تکلیفش چی شد تو پانکچر ترکید یا نه!

الحمدالله❤