2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست
فدات خواهررر😍 هروقت لیستم تکمیل شد ب اشتراک میزارم راستی شما خودت میگی پلیکیستیکی یا دکتر بهت گفت ...

ببین من پارسال میرفتم دکتر پریودم نامنظم بود سونو کرد گفت پلیکیستیکی یعنی کیستای ریز ریز داری بعد اینسری هم که آز دادم دیدم ذخیره تخمدانم نسبتا بالاست سرچ کردم دیدم علتش پلیکیستیک بودنه،جوابو که نشون دکتر دادم گفتم به خاطر پلیکیستیک بودنمه گفت آره،سونو هم کرد گفت بلهههه پلیکیستیکی،کلا پلیکیستیک بودن فکر نکنم درست شه فقط باید کنترلش کرد،تخمک آزاد نمیشه هر ماه واسه همین میشه کیستای ریز

مرسی عزیزم به اشتراک گذاشتی خبرم کن اگه تونستی😉😘

عزیزم من پیش کارگر دو بار ویزیت شدم ی خانوم کم سن و ساله کار خاصی برام نکرده که بگم خوبه یا بد ولی م ...

عزیزم من با پ ا د م ه رامروز ویزیت شدم ، یه خانوم دیگه ای هم‌اونجا بود گفت از ک ا ر گ ر خوشم‌نیومد اومدم‌پیش پادمهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هم بعد از عمل هیسترو این جوری شدم پریودهام شده دوروزه وبعدش درحد لک من بعد از عمر هیسترو ...

شايد واسع عمله اينجوري شدم بخدا انقدر فكراي مختلف ميكنم ديوونه شدم 

من دو روز اول خونريزي خيلي شديد دارم تو اون دو روز يه بسته نوار تموم ميشه ...انگار قبلا ٦،٧ روز بود اين خونريزي الان تو دو روز شده بعد كم ميشه

درد پريودمم استخون درد شده 😖

دوستان من تو هفته 33 هستم. بعضی وقتا واژنم تیر میکشه طبیعیه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ای جوووونم🌻 ممنونم مامان هانای عزیز❣🍀 خودت خوبی؟؟ رفتی نی نی جان رو دیدی؟😍

ممنون عزيزم خوبم.فسقلى هم خوب بود خداروشكر ان شاءالله آزمايشهارو هم انجام بدم ديگه همه جوره خيالم راحت شه🙏🏼🌸💕

مرسي هاناجون😘 برا جنين بلاست كه ١٩ سيكل انتقال دادن از چندم درد پريت شروع شد؟ تيتي جون خوبي؟ بب ...

هفته دوم دقيقا مثل هميشه ١ هفته قبل تاريخ پريودم همه علايمهاشو داشتم اصلا يه ذره هم فرقى نداشت

آنا جون با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم، تشخیص آندومتریوز عمیق داد😭😭😭😭😭😭 گفت احتمالا لوله هارم ...

عزيزم  اميدوارم زود زودددد مامان شي اصلا ناراحت نباش ❤️ 

ميشه بگي چه علائمي داشتي؟ دردا داشتي؟ پريودات چجوري بود

هانا جان بیا بهم امید بده من روز ۸ توممه علائم ندارم

والا بِلا منم هيچى نداشتم اينقدر خودتونو درگير علايم و لك لانه گزينى نكنين

بخواد بشه مى شه و نخواد نشه هم نمى شه فقط مثبت فكر كنين و خودتونو بسپارين به خدا

ان شاءالله حكمت خدا با خواست تك تكتون كه مادر شدنه يكى باشه🙏🏼🌸💕

ممنونم بهار عزیزم🌻🍃 ان شاءالله زایمان راحتِ خودت و سلامتی پرنسست❣ من سه شنبه ساعت شیش یا هفت تزر ...

ممنونم عزیزم😘

یادت باشه رفتی مطب حتما ب کیشانی بگو تا قبل ساعت ۸ بفرستت تو تا تزریق انجام بشه چون ۵ شنبه همون ساعت ۸ تا ۹ صبح انتقال میده دکتر

کلا فکر کنم طرازی برای همه این آمپولو تزریق کنه

من خارجیش از داروخانه قائمیه میدون بنی هاشم میگرفتم فکر کنم ۳۰۰ اینطورا بود داروخانه پایین مطب فکر کنم ایرانی داشته باشه ک قاعدتا ارزونتره

مطمين مطمينم باردارى😍فقط انرژى مثبت باش كه به زودى زود برامون خوش خبرى😘💕

انشالله.من پامو جمع میکنم توی شکمم زیر دلم درد دارم انگاری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....