2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست
والا من که به پهلو میخوابیدم.... از اولش هر جور راحت بودم میخوابیدم فقط رو شکم نمیخوابیدم.....

اخه من یه نفر برا هماتوم گفت رو کمر بخواب. برا همین دیگه میترسم ب پهلو بخوابم اما گفتم نکنه بد باشه برا نی نی اینکه همش رو کمر میخوابم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا كه مبارك باشه عزيزم انتقالت الهى كه جوجه هات دلتو شاد كنن🙏🏼🌸💕عزيزدلم علايم همون حالتهاى پري ...

مرسي هاناجون😘 برا جنين بلاست كه ١٩ سيكل انتقال دادن از چندم درد پريت شروع شد؟

تيتي جون خوبي؟ ببخشيد دونه دونه محبتاتو نتونستم جواب بدم

...
سلام عزیزم نگران نباش من میشناسمت😁 فک نمیکنم تاثیر داشته باشه.ذخیره تخمدان تا پانکچرنکنی پایین نم ...

عاشقتم مرسی که شناختی😍😅

عهههه خب بیا از کارات و لیستت به منم بگو خواهر همدردیم 

مرسي هاناجون😘 برا جنين بلاست كه ١٩ سيكل انتقال دادن از چندم درد پريت شروع شد؟ تيتي جون خوبي؟ بب ...

سلام عزیزم من جنین ۴روزه انتقال دادم من روز ۸تم هستم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
دیروز انقدر غر لک رو زدم امروزخوب بودم خداروشکر وضعیتم خوبه شنبه منتظر باشید براتون ی بتای خوشگل بیا ...

وای عزیزم ثمین جون الهی که این بار دیگه همه چی خوب پیش بره  وخبر مامان شدنت رو بدی ..

عاشقتم مرسی که شناختی😍😅 عهههه خب بیا از کارات و لیستت به منم بگو خواهر همدردیم 

فدات خواهررر😍

هروقت لیستم تکمیل شد ب اشتراک میزارم

راستی شما خودت میگی پلیکیستیکی یا دکتر بهت گفته؟؟؟

پلیکیستیک یعنی کسی ک تخمدوناش کیست داره تنبلی یا pcoکسی ک تنبلی داره

درسته؟؟این دوتا باهم فرق میکنه؟؟؟؟

لطفا منو راهنمایی کنید🙄

خیلی ممنون آنای عزیز، همیشه سلامت باشی، شما دکتر کارگر رو هم میشناسی، ایشون هم خوبه به نظرتون؟ ...

عزیزم من پیش کارگر دو بار ویزیت شدم ی خانوم کم سن و ساله کار خاصی برام نکرده که بگم خوبه یا بد ولی من از برخوردش خوشم نیومد میخوام برم پیش پادمهر 

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان من رو ۸ انتقالمه اصلا حالت پریودی ندارمممم یعنی چی میشه؟

خوشا به حالت .من که همش حس میکنم الان پریود میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای عزیزم ثمین جون الهی که این بار دیگه همه چی خوب پیش بره  وخبر مامان شدنت رو بدی ..

انشالله خواهری امیدوارم اینبار خدا ی شادی وصف ناپذیر نصیبم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اولا كه مبارك باشه عزيزم انتقالت الهى كه جوجه هات دلتو شاد كنن🙏🏼🌸💕عزيزدلم علايم همون حالتهاى پري ...

هانا جان بیا بهم امید بده من روز ۸ توممه علائم ندارم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا