2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
مبارک باشه عزیزم     ان شاءالله زمستون تا تهش پر از این بی بی ها باشه     خانو ...

بستگی به دکترت و شرایطت داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینات تو ابن سینا بود الان کجا میری ؟

ن عزیزم من فقط بیوپسی همسرم و عکس رنگی همسرم ابن سینا بوذ خیلیم الکی الافمون کردن

اومدیم پیامبران کمتر از ۱ ماه کارمون انجام شد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
انا جان ممنون که به سوالاتم جواب دادی،خداوند دردانه های شیرینت رو حفظ کنه ،دی اف ای همسر 25 هست ،انا ...

عزیزم همسر من دی اف آیش ۳۲ بود برا همسرت بهترم هست....

ایشالله به زودی جواب میگیری....

عزیزم صفحه اول تجربیات خیلی از دوستامون هست.....

منم اگه اشتباه نکنم نفر اول یا جزء نفرات اولی هستم که مشکل مورفولوژی دارن....

اسمم رو با رنگ بنفش نوشتم....

چون مشکل مورفولوژی داشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون تو دوره مجردی درد پریودی داشتم اما الان خیلی کمه ،این میتونه گزینه اندمتریوز رو رد کنه ؟ درد ...

والا نمیشه گفت کسی که درد نداره آندومتریوز نداره ولی خوب احتمال کسی که درد داره بیشتره.....

عزیزم اخیرا یکی از دوستان نوشته بود که آندومتریوز پیشرفت و گرید ۴ عمل کرده بوده و یادمه تاکید داشت علامتی نداشته... 

پس قطعی نمیشه چیزی گفت.....

پی آ پی رو چند روز قبل انتقال انجام دادید؟

یکشنبه رفتم خون دادم سه شنبه تزریق پنجشنبه انتقال 

فاصله تزریق تا انتقال باید دو روز باشه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
مونا هنوز پیش البرزی میری؟؟؟؟

آره عزيزم اگه خدا بخواد ماه ديگه برا انتقال ميرم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
والا نمیشه گفت کسی که درد نداره آندومتریوز نداره ولی خوب احتمال کسی که درد داره بیشتره..... عزیزم ا ...

منم اندومتريوزم گريد چهار بود و مهرماه عمل شدم هيچ درد و علامتي نداشتم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
سلام  ممنون که به یادمی عزیزم .. یلدای همگی مبارک باشه ..انشاالله که خوش گذشته باشه به همتون ...

عزیزم فدات بشم خدا شاهده به فکرتم و همش برا شادیت دعا میکنم....

دوستاتم پیگیرت هستن و بفکرتن.....

اتفاقا میخواستم بگم مگه روشانیلو جون نبود که دردونشو سالم بغل کرد....

ان شاءلله تو هم بغلشون میکنی.....

راستی عزیزم برا انعقادی دارو داری؟

یعنی برا بهبود خونرسانی!!!!

قبل از لاپاروسکوپی پانکچر شدی یا بعدش؟؟؟من بعد پانکچرم دردام زیادتر شده الانم سه شنبه هفته پیش پریود ...

قبل از لاپارا پانكچر شدم

بعد از پانكچر درد و تهوع داشتم اما پريودم كه اومد خوب شد 

روزاي آخر پريود لكه بيني داشتم ولي وقتي پري تموم شد ديگه لكه بيني نداشتم

شما هم پيش البرزي پانكچر شدين؟

من مشکل انعقادیم زیاد نبود . ولی چون سه تا انتقال منفی داشتم  اینبار از دوم سیکل انتقالم .بهم ...

پس خدارو شکر انوکسان داری....