2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست
انشالله به سلامتی .همه چی روبسپاربه خدا انشالله بزودی جشن مامان شدنت روبگیریم. الهی که همه دوستان ...

فدات عزیزم😍🍃🍀

واقعا مادرشدن همه دوستای گلم آرزومه بخدا😗🌸

خدایا این تاپیک رو غرق در خوشی کن🌻

الهی آمممممییییییین🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگی  عزیزم من داشتم این امپولو ..فکر کنم سیصدو خرده ای بود ..واسه تزریقش که خود دکتر ...

سلام به روی ماه خودتو فندقا😍

عزیزم همین دفعه که مامان شدی داشتی؟

تزریقش که ۳۵۰.. منشی گفت.. خود آمپولو نمیدونستم.

مرسی🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتام ۱ بود

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام به روی ماه خودتو فندقا😍 عزیزم همین دفعه که مامان شدی داشتی؟ تزریقش که ۳۵۰.. منشی گفت.. خود آ ...

بله عزیزم ..این سیکل هم داشتمش 

سیکل قبلی هم داشتم که حاملگیم نابجا بودمتاسفانه ..

ممنون عزیز دلم❤ عزیزم من پانکچرم اردیبهشت ماه بود که هایپر خفیف شدم و به منم گفتن بعد دوتا پریودبیا ...

مرسی عزیزم انشالله جشن مامان شدنت خودت با خبر خوب بیای و کلی بهمون حال بدی. خیلی خیلی استرس دارم. راستی کجا انجام دادی شما

آره عزیزم منفی شدم  تو این یکسالی که تو این تاپیک بودم  خیلی اطلاعاتم بالا رفت از آنا جون ...

ای وای خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آنا جان من به درخواست خودم امروز دوباره سونو شدم ۱۱ سیکل ۱۶ تا تخمک بین ۱۶ تا ۱۹ میلیمتر داشت ...

دوستاي عزيزم من فردا تخمك كشي دارم برام دعا كنيد ممنونم از همتون.

اسم صحيح اون آمپولم ديفرلين ظاهرا براي جلوگيري از هايپر شدن ميزنند. اينقدر گيجم از فشار هورمون كه نه ميتونم درست بخونم نه درست متوجه شدم اسمشو وقتي دكترم گفت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم بله من هر سه سیکلم ۷-۸ تا از ال دیام مونده شروع میکردم به لک بینی با بقیه ال دیا دکترم میگفت ا ...

اوهوم منکه تاحالا ال دی نحورده بودم ،و سابقه لکه بینی نو این موقع رو نداشتم واسه همین گفتم شاید از ال دیه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

دیروز انقدر غر لک رو زدم امروزخوب بودم خداروشکر وضعیتم خوبه شنبه منتظر باشید براتون ی بتای خوشگل بیارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم منفی شدم  تو این یکسالی که تو این تاپیک بودم  خیلی اطلاعاتم بالا رفت از آنا جون ...

عزیزم.... 

متاسفم.واقعا از صمیم قلب ناراحت شدم.امیدوارم معجزه خدا شامل حالت بشه🍀

نه عزیزم این یه بار هم که رفتم شوهرم خیلی اذیت کرد انگار قسمت نیست مادر ‌بشم

عزیزم اینجوری نگو😢

از ته دلم دعا میکنم که معجزه بشه برات ... 

و ایشالا همسرت همراهت میشه.

ناامید نباش🍃

ترشحات که طبیعیه من به خاطر ببخشید اسهال که گفتی پرسیدم گفتم شاید باعثش شده.....

اناجون من نيم ساعت بعد از انتقال حسابي خنديدم زير دلم تكون ميخورد حين خنده،، حالا راستشو خواهرانه بي تعارف بگو، تاثير بدي داشته اين كار؟؟ يعني زير دل تكون ميخوره حين خنده از تَح دل، اين ميتونه اصلا باعث جابجايي نيني ها بشه؟؟

...
سلام مجدد به همه دوستان مخصوصا آنا جون. من هفته هشت هستم بخاطر هماتوم طاقباز می خوابم. از کی باید ب ...

والا من که به پهلو میخوابیدم....

از اولش هر جور راحت بودم میخوابیدم فقط رو شکم نمیخوابیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم ..این سیکل هم داشتمش  سیکل قبلی هم داشتم که حاملگیم نابجا بودمتاسفانه ..

پس ان شاءالله منم‌مث شما که باردار شدین مامان بشم🍃🍀

قبلیتون خارج رحمی بود؟؟