2777
2789
عنوان

خانما از کی لباس بارداری بخریم

82 بازدید | 15 پست

الان سه ماهم داره تموم میشه لباسام کمی تنگ شده از الان برم بخرم یا زوده هنو

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خدایااا

انشالله ب سلامتی بغلش کنی 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایاااانشالله ب سلامتی بغلش کنی

ممنونم سلامت باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من آخرای ماه پنج خریدم چون تا قبلش لباسام سایزم بود ولی خب هرماه یکی دوتا بخر با توجه به رشد بچه و سایز خودت و فصل ماه به ماه بخر از اول زیاد نخر

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دیگه بخر ماکسی گشاد بدور دیگه ماه دیگه بچه رشدش زیاد میشه

ماکسی دوس ندارم تو خونه تاپ شورتک میپوشم بیرونم شومیزای کوتاه نمیتونم با ماکسی ارتباط بگیرم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخر عزیزم پارچه مناسب بخر بده خیاط به میل خودت بدوزهترجیحا سرافونکه یا زیرش شومیز کنی یا روش کتقسمت ...

اخه دانشگاه میرم نمیخام مث زنای سن بالا باشم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماکسی دوس ندارم تو خونه تاپ شورتک میپوشم بیرونم شومیزای کوتاه نمیتونم با ماکسی ارتباط بگیرم😂😂

خو تونیک یا پارچه بگیر همون تاپ برات درست کنم ولی گشاد منم خواهرم همین بود دیگه پارچه می‌گرفت ی چهارتا گشاد درست کرد تا آخر بارداری تو خونه واسه بیرون هم ی مانتو گشاد دوخت

خو تونیک یا پارچه بگیر همون تاپ برات درست کنم ولی گشاد منم خواهرم همین بود دیگه پارچه می‌گرفت ی چهار ...

الان فصل پالتوعه پس باید پالتو گشاد بگم بدوزن😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40