2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
عزیزم همون استرادیول ایرانی. نه نداشتم خداروشکر. خیلی یادت هستم.سرنمازام همیشه دعات میکنم❤🍃 محتا ...

خدا را شکر . ان شالله ک بهترینا باشه برات

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسی عزیزم انشالله جشن مامان شدنت خودت با خبر خوب بیای و کلی بهمون حال بدی. خیلی خیلی استرس دارم. را ...

عززززیزم استرس و بریز دوررررر....

منو ببین چه شنگول میزنم😂😂😂😂

دکتر و همسرم  دیشب اتمام حجت کردن باهام😁

گفتن استرس داشته باشی همه چیو کنسل میکنیم...

منم گفتم خدایا دیگه خوووودت فقط😘😗😍

من مطب دکتر طرازی میرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز انقدر غر لک رو زدم امروزخوب بودم خداروشکر وضعیتم خوبه شنبه منتظر باشید براتون ی بتای خوشگل بیا ...

آهاااااااا حالا شد😍😍😍

دیگه نبینم غررررررر بزنیا😐😐😐

این اخطار جدیست ثمین... 😉😉😁

منتظرتیم مامان جون🌻🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جان شما سیکلوژستو هر ۱۲ ساعت میزاشتی یا هر ۸ ساعت؟

عزیزم من دو تا آمپول داشتم با دو تا شیاف....

والا بهتر بود آمپولو هر ساعتی میزدم شیافارم ۸ ساعت قبل و بعدش میذاشتم ولی مال من یکی ۸ صبح و اون یکی ۸ شب بود....

آمپولمم ده شب تزریق میکردم اما درستش همونی بود که اولش گفتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من نيم ساعت بعد از انتقال حسابي خنديدم زير دلم تكون ميخورد حين خنده،، حالا راستشو خواهرانه بي ...

عزیزم خندیدن خیلیم خوبه....

من ک سری پیش اسم فامیل بازی میکردیم غش غش میخندیدم...😂😂😂 

انقد حساس نباش..

خنده بر هر درد بی درمان دواست😍😍😍

قربونت برم رفیق نازنین😍🍃🍀 عزیزم به دکترت بگو ببین چی میگه.. والا من دیشب که پیش دکترم بودم خودش ...

بهش میگم عزیزدلم.اما بعید میدونم چون دکترم کلا به چیز خاصی اعتقاد نداره😂و انتقال اولمم هست شک دارم بزنه.با ترس و لرز میگم بهش😑😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان خوبین؟منو یادتون نرفته که؟😅میگما من الان ماه دومه دارم ال دی میخورم ماه قبل آزمایش ذخیر ...

سلام عزیزم

نگران نباش من میشناسمت😁

فک نمیکنم تاثیر داشته باشه.ذخیره تخمدان تا پانکچرنکنی پایین نمیاد

واسه هایپری هم یه لیست تهیه کن از همین الان درحالت آماده باش قرار بگیر😅

منم تازه متوجه شدم تخمدونام تنبلن.چرا که رنج آزمایشگاه ۱۲/۵و من ذخیرم ۱۳/۱ می باشد💪💪💪💪

از الان عذا گرفتم چیکار کنم واسه هایپری

آهاااااااا حالا شد😍😍😍 دیگه نبینم غررررررر بزنیا😐😐😐 این اخطار جدیست ثمین... 😉😉😁 منتظرتیم ...

چشم چشم باید با خدا ی قرارداد جدی بنویسم دیگه منو ناراحت نکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باید ببینی نظر زکترت چیه.... جی سی اس اف هست این دفعه خواستی بپرس ازش.....

مرسی مهربونم.برای انتقال اول میزنن یعنی؟بهش میگم حتما😙

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره عزیزم منفی شدم  تو این یکسالی که تو این تاپیک بودم  خیلی اطلاعاتم بالا رفت از آنا جون ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

عزیزم از رحمت خدا ناامید نشو....

ایشالله به زودی معجزه شو با تمام وجودت لمس میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیروز انقدر غر لک رو زدم امروزخوب بودم خداروشکر وضعیتم خوبه شنبه منتظر باشید براتون ی بتای خوشگل بیا ...

آها حالا شد.من همین مامان ثمینو میخواماااا.منتظر خبرای خوبتیم عزیزم😍😍😍

آها حالا شد.من همین مامان ثمینو میخواماااا.منتظر خبرای خوبتیم عزیزم😍😍😍

فدات خواهری انشالله ناامید نشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا عزیزم من با بقیه حتی ویزیتم نشدم و فقط اسما میشناسم.... منو فقط پ ا د م ه ر معاینه کرد و مشکلم ...

آنا جون با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم، تشخیص آندومتریوز عمیق داد😭😭😭😭😭😭

گفت احتمالا لوله هارم درگیر کرده، همه رو از روی ماکت برام توضیح داد ولی سرم داشت گیج میرفت دیگه دقیق  نفهمیدم چیا میگه، 

انگار گفت دوتا طنابه که رحم رو‌نگه میداره اونا هم‌درگیر شده😭😭😭

سونوی رنگی نوشته که مطمئن تر شه، و چندتا ازمایش دیگه به جز ca125 که برای من نرمال بود

تو‌شروع سیکل انتقال بودم حالا باید کنسلش کنم😭😭😭😭

خدایا خسته شدم از این همه درد این همه دارو، این همه وقت گذاشتن و رفتن و اومدن، این همه دکتر بی مسئولیت

خب نمیشد زودتر تشخیص می دادن، چرا انقد آدمو عذاب میدن، مگه انسان نیستن

آنا جون با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم، تشخیص آندومتریوز عمیق داد😭😭😭😭😭😭 گفت احتمالا لوله هارم ...

خدا کمکت کنه.....

دیگه باید کنار بیاییم با بیمسئولیتی(بیخیالی )دکترا.... 

کاریش نمیشه کرد 

فقط درک میکنیم همو چون خودموت هم کشیدیم .دو سوم جواب نگرفتن ها بخاطر خطا و بیتوجهی دکتراس

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،