2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

مبارکت باشه عزیزم .💃💃💃💃💃

گوارای وجودت ..🌺🌺🌺

انشاالله این دوران رو با ارامش سپری کنی و سالم بغلش کنی گلم ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بخدا همین که میبینم باز عید نزدیکه قلبم به درد میاد ، انشاله امسال همه با دل ...

انشاالله که عیدت عید عالیه هست ..

فکرای خوب بکن ..

حتمان اتفاق نیفته .اصلا منفی فکر نکن ..

عید امسال چه عیدی بشه برات ..پر از شادی و خوشحالی ..💃💃💃💃💃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که عیدت عید عالیه هست .. فکرای خوب بکن .. حتمان اتفاق نیفته .اصلا منفی فکر نکن .. عید ام ...

🙌🙌🙌🙌

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

عزیزم بهت تبریک میگم انشالله ک سلامت بیان بغلت.خدا رو شکر ک نتیجه گرفتی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها استراديول خارجي و ايراني از نظر تاثيرش با هم خيلي تفاوت داره؟ آخه هر چي ميگردم خارجي گي ...

معمولا فرقی نداره اما تک و توک بودن که به خارجی بهتر جواب دادن....

اگه مشکل ضخامت نداری فکر کنم همون ایرانی کفایت کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جونم .از خدا هر چی میخوای بهت بده .. که همیشه اینجا دلسوزتر از خواهر بودی و هستی برای همه ...

فدات عزبزم....

ان شاء الله عزیزم خوش خبری.....

قراره همونطور که خدا برا روشانیلو جون سنگ تموم گذاشت و قدرتشو به دکترا نشون داد برا تو هم همینکارو میکنه که ثابت بشه خدا بخواد نشد نداریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بغلش کنی برام دعا کن لطفا

ممنونم عزیزم . انشاالله... انشاالله بزودی شما هم مادر باشین 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
الان دمپایی که خوبه با شلاقم بیوفتی به جونم آخ نمیگم.انقدر من اینبار درد کشیدم هم روحم داغونه هم جسم ...

الهی قربونت برم❤

ان شاء الله ، دلت شاد میشه🌻🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم بهت تبریک میگم انشالله ک سلامت بیان بغلت.خدا رو شکر ک نتیجه گرفتی

ممنونم عزیزم . انشاالله . خدا رو هزاران بار شکر انشاالله شما و بقیه دوستان هم بزودی خبر مثبت شدن نتیجه ازمایش‌تون رو بزارین 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....
مبارکت باشه عزیزم .💃💃💃💃💃 گوارای وجودت ..🌺🌺🌺 انشاالله این دوران رو با ارامش سپری کنی و سالم ...

متشکرم . انشاالله . و همینطور شما 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....

بچه ها موبايل منو توقيف كردن😅 براهمين دستم نيس كه بيام پاسخ دوستاي گلمو بدم، ولي گااااهي خيلي گير ميكنم دُزدكي ميام سوالامو بپرسم حداقل و يه سر هم جوابايي رو كه برام محبت ميكنين رو بخونم،،، از همه تون ممنونم، اناجون تيتي جون و همه ي خوشگلايي كه محبت كردن ج دادن

التماس دعا دارم و جبران ميكنم محبتتون رو

يه سوال مهم برام پيش اومده ممنون ميشم راهنمايي كنين

من از بس شبا تا صبح يك مدل ثابت خوابيدم يعني همش صاف خوابيدم سقفو نگاه كردم صبح كه بيدار ميشم احساس نياز شديدي ميكنم به كش دادن بدنم، ميدونم علتش اينه كه خب بدن بيچاره خشك ميشه ميخواد كش بياد راحت شه

ولي خب خيييلي جلو خودمو ميگيرم كش نيام ولي دو سه بار خارج از اختيار شده ميخواستم سوال كنم اين دو سه بار خطرناكه؟ الان كلا حُكم كِش اومدن چيه در دوران پَسا انتقاليسم؟؟؟؟😅😂

...