2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

سلام تورک آنا جان من امروز رفتم برای انتقال دوم بهم ال دی داد با قرص فمیبیون با آ اس آ با امپول دیفرلین داد

میگم دیگه فولیک اسید نیاز نیس بخورم ک؟؟بعد آ اس آ ب همه میدن؟برای چیه این قرص!

بعد گفتم ازمایش انعقاد و ایمنی بنویسه فکر کنم فقط فاکتورای مهمشو نوشت بی زحمت ب سر نگاه میندازی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب من دارو نداده هیچی فقط متفورمین و قرص تیروییدمو میخورم من الان تو اون دوماه لعنتی هایپریم

ان شاالله هروقت انتقال میدیم موفقیت آمیز باشه عزیزم این دورانم میگذره ما که چند سال صبر کردیم اینم روش

الحمدالله❤
نه عزیزم من ابن سینا پانکچر شدم,چند وقت بعد از پانکچر لاپاروسکوپی شدی؟قبل از لاپاروسکوپی ام ار ای هم ...

بعد از پانكچر پريود كه شدم رفتم نوبت لاپارا گرفتم ولي دكتر خودش وقت نداشت كه دو ماه ديرتر بهم نوبت داد. آره عزيزم قبل از اينكه سيكل ivf رو شروع كنم mri گرفت، بعد از عمل گفت ٦ ماه طبيعي اقدام كن اگه باردار نشدي بيا انتقال بده ولي خودم دوست داشتم زودتر انتقال بدم الان دو ماه از عملم گذشته اين ماه كه پريود بشم ميخوام انتقال بدم 

عزيزم بازم سوال داشتي من در خدمتم خوشحال ميشم بتونم كمكت كنم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
پس شما بودین چون اخیرا اسامی تو ذهنم نمیمونن....

آره عزيزم من بودم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
پس از کجا شک کردید که دارید؟

منم اتفاقي رفتم سونو كه متوجه شدم

بچه ها به نظرتون‌من فردا حضوری برم‌ابن‌سینا بهم‌وقت ویزیت با دکتر پادمهر رو‌میده؟ اخه دارم‌وارد سیکل انتقال میشم، ولی میترسم‌اندومتریوز باشم و این همه دارو و انرژی و‌هزینه بیهوده باشه

هفته پیش زنگ زدم برا ۹ دی وقت داد ولی تا اون موقع من کلی دارو‌باید مصرف کنم، بعدم نمی دونم چه روزی از سیکل برا سونوی تشخیصی اندو‌متریوز  بهتره؟

ممنون عزیزم😘

اه تو خوب بودی😐

قربون خدا برم که خیریتش رو ما نمیفهمیم.....انشاله بهترینها برات رقم بخوره

تقریبا همتون انتقالتون باهمه...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزممممم برات دعامیکنمممم فسقلات به دلت لونه کنن 🥰😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون خیلی اروم میشم از دعاهاتون

خدا دلتون رو آروم کنه  و شاد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستای گلم. من از وقتی اندومترین ها رو اضافه کردم به داروهام ترشحاتم خیلی آبکی شدن یعنی مثل آب ک آدم خیس بشه. از طرفی دو روزه من که مدام شکمم سفت بود گلاب ب روتون اسهالی شده!!! شما هم با ریاد شدن پروژسترونتون همچین علایمی براتون ایجاد شد؟؟

بچه ها به نظرتون‌من فردا حضوری برم‌ابن‌سینا بهم‌وقت ویزیت با دکتر پادمهر رو‌میده؟ اخه دارم‌وارد سیکل ...

اگر دلت آروم میشه و رفتنش مشکلی نداره  برو 

اه تو خوب بودی😐 قربون خدا برم که خیریتش رو ما نمیفهمیم.....انشاله بهترینها برات رقم بخوره تقریبا ...

خخخخ آره بخدا یهویی دردای وحشتناکی شروع شد، کلی اومده بودن برا انتقال فقط برا من انتقال نداد!

گفتم هرچی دکتر بگه طوری نباشه که بدتر شم😅

ان شاالله عزیزم ممنون😘

الحمدالله❤