2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047844 بازدید | 684628 پست
آن پس اگ درمان شوهرم یه سال طول کشید نگرانی بارداری نباشم، چون ذخیره خوبه درسته

نه نگران نباش ولی بعد لاپرا اگه برا آندومتریوزه خوب یا باید باردار بشی یا یه مدت نباید پریود بشی....

برا آندومتریوز میخوایی لاپرا کنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باور میکنی میترسم برم بیبی چک بخرم😯 من چهارم ماه قبل پرئود شدم....الانم 15 روز از تزریقم گذشته اما ...

عزیزم تررررس براچی... ایشالا یدفعه ای برو آزمایش بده و بتا خوشگله رو برامون بیار😍🍀🍃

من بودم که الان میرفتم آز.. اما تو میخای صب کن تا تاریخ پری .. میبینی که نمیاد و مامانی😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فرصت که مجبورم بدم  فقط میخوام بریم پیش دکتر طرازی ببینم چی کارا میشه کرد

خوبه تو این فاصله علت منفی رو بررسی میکنین و فرصتم میدی بدنت استراحتی بکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه نگران نباش ولی بعد لاپرا اگه برا آندومتریوزه خوب یا باید باردار بشی یا یه مدت نباید پریود بشی.... ...

هیچ کاری نکردم، فقط فعلا آزمایشات دادیم تا دکتر تصمی، بگیره

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
وای خطرناکه؟؟ زنگ مطب زدم برا فردا بهم نوبت دادن خدا بخیر بگذرونه

نگفتم که استرس بگیری... خواستم بگم وقتی زیاد میشه باید همون منوال جلو بری...

فردا با خبرای خوب منتظرتیم😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یعنی به نظرت دو تایم امپول نزنم و یک تایم شیاف؟

یعنی دو تا آمپولو جدا بزنب؟

من فکر کردم دو تا پروژسترون پنجاه با هم زدی؟

اگه با هم نزدی چرا میشه!!!!

لکم خیلی زیاد شده به حدی که نوار گذاشتم از لک گذشته دیگه.2تا امپول پروژسترون باهم زدم ولی تغییری نکر ...

عزیزم خیلیا خونریزی داشتن..

ببین دوست من انقد خونریزی داشت که بیمارستان گفت خانوم فردا بیا کورتاژ..

اما اونم گفت ولش کن میترسم خودش سقط میشه... 

باورت میشه الان همون بچه سالم و سلامت دنیا اومده..

پس توام استرس نگیر.. جاشون امنه😗

عزیزم میشوند کدوم سمته

بزرگراه رسالت.

سر ۱۶ متری اول مجیدیه جنوبی. جنب بانک انصار. پلاکش یادم نیست دقیقا ساختمان نبش انصاره. طبقه اول. شماره شم اینه:

۲۲۳۱۵۹۵۵

آنا ما قرار نیست تخمک گشی کنیم، فعلا راه اول درمانیم،

خوب منم گفتم با شروع آمپولات حتما رژیمو شروع کن ولی اگه تونستی از یکی دو ماه قبلشم شروع کن چون وقتی تعداد فولیا بالا بره کیفیت پایین میاد این رژیم هم به کیفیت کمک میکنه هم جلوی عوارض هایپریو تا حدی میگیره.

عزیزم امروز آزمایش دادم منفی بود دارو هامو قطع کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد هنوز روز دوازدهم کام ...

عزززیزم🌸 متاسفم ..

ان شاءالله خدا برات جبران کنه مهربونم❤

والا فکر کنم حداقل دوماه رو باید فاصله بدی باز.

سلام بچه ها خوبید,من دوبار از دادم دوتاش 1بود دوشنبه توشحاتم یبار خونی بود دیگه چیزی ندیدم تا پنج شن ...

بعد قطع داروها یه هفته ای فکر کنم طول بکشه حالا کمیکمتر کمی بیشتر....

کی قطع کردی داروهاتو؟

اره اونجا ا داده، افتضاحه، مورفولوژی صفر، رویان از داد 

عزیزم مورفوی همسر منم بین صفر و یک نوسان داشت....

ولی من الان مامان دو تا وروجکم....

انقدر ناامید در مورد شرایط همسرت صحبت نکن خدا بخواد نشد نداریم.....

دی اف آی همسرت چند بود؟

انجام دادین؟

اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام....

خوب منم گفتم با شروع آمپولات حتما رژیمو شروع کن ولی اگه تونستی از یکی دو ماه قبلشم شروع کن چون وقتی ...

آنا من هیچ کاری قرار نیست بکنم،

شوهرم تحت درمان قراره بگیره بد من ، اون واریکوسل داره باید اول اون درمان کنه من میگم پس اگ کار شوهرم طولانی شد من نگران درمان نشم چون تخمک دارم ذخیره من خوبه 

البته انا شوهرم یه بچه 21 ساله داره ، الان اسپرمش افتضاح شده شوهرم 39 سالشه، تازه میخاد درمان شروع کنه، تا اون درمان بشه بد من میرم برای درمان و بازداری

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد