2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
داروخانه مادر چهارراه تحویلی

ممنونم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
آناجون من دیگه اعصابم داره خراب میشه توی زندگین همچین چیزی ندیدم انگار پوست کهنه ازم بالک میاد اخه ا ...

عزیزم میفهمت....

اما ایشالله ته این قصت دیگه شادیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها واسه انتقال بازم هزینه میگیرن؟؟ من واسه پانکچر ۵تومن حدودا پرداخت کردم واسه انتقالم میگیرن؟؟؟

عزیزم اگه هزینه پنج تومن برا پانکچر و انتقال بوده نه نمیگیرن....

انتقالت فرش هست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم منتظرم جواب آزمایشمم توکل بخدا انشاالله که هر چی پیش میاد خیر و برکته ❤️

ان شاءلله خوش خبری عزیزم....

سلام بچه ها این انگلیسی ها ک زیر جواب آزمایش نوشته چیه 

آزمایش ذخیره تخمدان دادم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خداست اگه اون بخواد میشه انشاالله 

به حرف دکترا توجه نکنین منو تو کلینیک خیلی ناامید کردن انشاالله یه روز بشه بچه‌م یا بچه هامو بقل کنم و به هرکسی که آرزوی مادر شدنو داره نشونش بدم بگم اگه خدا بخواد میشه فقط به خدا توکل کن  

برام خیلی دعا کنین به دعای خیرتون خیلی نیاز دارم 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
ان شاءلله خوش خبری عزیزم....

آن جواب آزمایش من نگاه کن

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
اولش دو تا شیاف بود بعد کردم روزی ۳ تا روزهایی که لکه بینی بیشتر میشه دو تا آمپول هم اضاف میکنم

عزیزم نمیتونی که هر وقت شد آمپولو بزنی!!!!

عزیزم دزت هر چی شد دیگه باید ادامه بدی....

تا وقتی دیگه همه چی اوکی بشه....

یعنی اگه الان شیاف و آمپول داری به همون روال باید ادامه بدی....

افت پروژسترون باعث خونریزی میشه.....

پس الان هر دزی داری منظم به همون روال ادامه بده!!!!

عزیز دلم تو توکلت به خدا باشه‌‌‌... مگه ندیدی دوستان اینجا خونریزی شدید داشتن اما دردونه هاشون سالم ...

عزیزم امروز آزمایش دادم منفی بود دارو هامو قطع کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد هنوز روز دوازدهم کامل نشده بود خونریزی کردم  حالا میدونید چقدر دیگه دوباره میتونم سیکل دارو برای پانکچر رو شروع کنم؟جنین فریزندارم 

بله عزیزم.۷روزه iuiکردم دیگه هرچی خدابخواد.ولی ته دلم یه جوره میگم نمیشه    

میزنمتا!!!!!!

دیگه این حرفو نزن حتی بهش فکر نکن!!!!

توان حرف غیر + خیلی خیلی زیاده هر چی انرژی غیر + هست به سمت خودت جذب میکنیا!!!!

عزیزم میفهمت.... اما ایشالله ته این قصت دیگه شادیه....

آناجون ساعت 2:30دوتا امپول پروژسترون روباهم تزریق کردم به نظرت 10:30شب دوباره امپول بزنم یا شیاف؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

الهی شکر مبارکت باشه خواهری انشالله همیشه شاد باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قبل از لاپارا پانكچر شدم بعد از پانكچر درد و تهوع داشتم اما پريودم كه اومد خوب شد  روزاي آخر ...

نه عزیزم من ابن سینا پانکچر شدم,چند وقت بعد از پانکچر لاپاروسکوپی شدی؟قبل از لاپاروسکوپی ام ار ای هم داشتی با فقط عکس و سونو؟چقدر باید از لاپاروسکوپی بگذره جنین انتقال بدن؟؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم شرمنده🙈🙈

خدا جونم شکرت...
عزیزم امروز آزمایش دادم منفی بود دارو هامو قطع کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد هنوز روز دوازدهم کام ...

متاسفم خواهری خیلی لحظه ی بدیه بارها تجربش کردم درکت میکنم .2پریود باید بگذری پریود سومی وارد سیکل انتقال میشی

الهی شکر مبارکت باشه خواهری انشالله همیشه شاد باشی

ممنونم عزیزم انشاالله روزی تو گلم دعای گنج العرش بخون اگه تونستی من هر روز میخونم 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....