2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
نه عزیزم میرسند نگران نباش.... خوب ستروتاید رو زدی که خوبه جلو آزاد شدنو میگیره و به بقیه هم فرصت ر ...

سلام آنا جان

من به درخواست خودم امروز دوباره سونو شدم ۱۱ سیکل

۱۶ تا تخمک بین ۱۶ تا ۱۹ میلیمتر داشتم و امپول اخرمو عوص کرد خانم دکتر. 

برام سه تا دیفلرین نوشتن که امشب ساعت ۲ بزنم و به امید خدا دوشنبه تخمک کشی بشم و چقدر خوب شد که رفتم چون مشکوک به هایپرم و لازم بود دیفلرین بزنم

انتقال هم نمیدن فعلا برام 

ممنون از راهنماییت عزیزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آن جواب آزمایش من نگاه کن

عزیزم خوب ذخیرت یه کوچولو تپله....

پس ریسک هایپریو داری از الان به فکر رژیم پرپروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) و آب زیاد و سفیده تخم مرغ باش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم امروز آزمایش دادم منفی بود دارو هامو قطع کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد هنوز روز دوازدهم کام ...

عزیزم متاسفم....

ایشالله به زودی جبران میشه....

عزیزم کاش یه کم به بدنت فرصت بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میزنمتا!!!!!! دیگه این حرفو نزن حتی بهش فکر نکن!!!! توان حرف غیر + خیلی خیلی زیاده هر چی انرژی غیر ...

باشه عزیزم   آخه ضخامت رحمم روز۱۲سیکلم۷/۵بود ماه قبل هم۵بود.دیگه هرچی خدابخواد

آناجون ساعت 2:30دوتا امپول پروژسترون روباهم تزریق کردم به نظرت 10:30شب دوباره امپول بزنم یا شیاف؟

عزیزم اگه تایم ۲:۳۰ برات مساعده پس آمپولتو فردا همون ساعت بزن بقیه تایمام شیافتو بذار....

عزیزم خوب ذخیرت یه کوچولو تپله.... پس ریسک هایپریو داری از الان به فکر رژیم پرپروتئین (گوشت و مرغ و ...

ینی اینا رو بخورم،

من فعلا  دکتر چیزی بهم نگفته ک،

شوهرم آزمایشش افتضاحه

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
بچه ها من رفتم جوجه ها رو اوردم برام دعا كنين توروخدا هركي توصيه اي داره ممنون مبشم بگه عطسه ميتو ...

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

مبارکه مامان شدنت ایشاله زود با جواب آزمایش مثبتت خوشحالمون کنی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم من ابن سینا پانکچر شدم,چند وقت بعد از پانکچر لاپاروسکوپی شدی؟قبل از لاپاروسکوپی ام ار ای هم ...

عزیزم بستگی به شرایط داره....

به من گفت بعد لاپرا ماه بعد میتونم برم تو سیکل ولی من یه ماهم خواستم طبیعی رو امتحان کنم و عملا بین لاپرا و انتقالم سه ماه فاصله افتاد....

عزیزم اگه تایم ۲:۳۰ برات مساعده پس آمپولتو فردا همون ساعت بزن بقیه تایمام شیافتو بذار....

دلم میخاد طبیعی باردار شم، ولی شوهرم واریکوسل داره ، البته یه دختر 20 ساله داره، شوهرم 39سالشه،

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
هزیزم بستگی به شرایط داره.... به من گفت بعد لاپرا ماه بعد میتونم برم تو سیکل ولی من یه ماهم خواستم ...

آن پس اگ درمان شوهرم یه سال طول کشید نگرانی بارداری نباشم، چون ذخیره خوبه درسته

یعنی به نظرت دو تایم امپول نزنم و یک تایم شیاف؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جان بتای ۲۸۶ نیاز به تکرار ازمایش داره ؟ کلینیک زنگ زدم کسی جواب نداد 

عزیزم هر بتایی تکرار بشه خوبه.....

میتونی ریتم رشد رو ببینی....

من با بتای ۶۰۰ یه بار به فاصله دو روز دو روز آز دادم....

میخواستم خیالم راحتتر بشه.....

ولی خدا بخواد با ریتم غیرنرمالم بارداری موفقه....

همین دوستمون که بین بتاش توی پنج رو دو برابر شده بود ولی بارداریشم موفق بود...