2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

آنا جان بتای ۲۸۶ نیاز به تکرار ازمایش داره ؟ کلینیک زنگ زدم کسی جواب نداد 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
متاسفم خواهری خیلی لحظه ی بدیه بارها تجربش کردم درکت میکنم .2پریود باید بگذری پریود سومی وارد سیکل ا ...

ممنون عزیزم جنین ندارم باید دوباره پانکچر کنم  سه شنبه وقت گرفتم برم پیش دکتر طرازی که اگه آزمایشی چیزی لازمه تو این مدت انجام بدم ولی کلینیک میگفت نمیخواد بیای  باشه دوماه دیگه    نمیدونم برم بهتره یانه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان بتای ۲۸۶ نیاز به تکرار ازمایش داره ؟ کلینیک زنگ زدم کسی جواب نداد 

اصولا میکرویی ها باید تکرار کنن48ساعت بعد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لکم خیلی زیاد شده به حدی که نوار گذاشتم از لک گذشته دیگه.2تا امپول پروژسترون باهم زدم ولی تغییری نکر ...

عزیزم نگو میرسی خوبشم میرسی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم جنین ندارم باید دوباره پانکچر کنم  سه شنبه وقت گرفتم برم پیش دکتر طرازی که اگه آزما ...

برو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من رفتم جوجه ها رو اوردم برام دعا كنين توروخدا هركي توصيه اي داره ممنون مبشم بگه عطسه ميتو ...

عزیز زندگیتو بکن فقط با سرعت آروم و لاکپشتی....

نگران هیچیم نباش...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

مبارک باشه عزیزم انشاالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و صحیح و سلامت بیان بغلت😍😍

خدا جونم شکرت...
منم اندومتريوزم گريد چهار بود و مهرماه عمل شدم هيچ درد و علامتي نداشتم

پس شما بودین چون اخیرا اسامی تو ذهنم نمیمونن....

عزیزم نگو میرسی خوبشم میرسی....

آنا به نظرم من چیکار کنم .خسته شدم از بس غصه خوردم این معجزه ای که ازش حرف میزنن پس کی نصیبم میشه .حکمت خدا چیه ؟بعد 11سال زندگی جدا بشم؟اینه حکمتش؟دیگه تحمل این زندگی رو ندارم دوست دارم تنها باشم برم خارج از کشور اصلا.

میگن نیا که یه وقت  توضیحی بابت عملکردشان ندن که چرا اینطور شد

دکتر طرازی دکتر موفق و و خوبیه خدایی

سلام بچه ها این انگلیسی ها ک زیر جواب آزمایش نوشته چیه  آزمایش ذخیره تخمدان دادم

عزیزم اگه اشتباه نکنم متد و روش آزمایشو نوشته.....

سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

عزیزم گوارای وجودت.....

خیلی خوشحال شدم....

خدا بخواد نشد نداریم عزیزم.....

عزیزانی که  بیمار دکتر طرازی هستن میشه بگید کارشون چطوره؟ مطب بهتره برم یا کلینیک

عزیزم بچه هایی که میرن پیشش خیلی تعریف میکنن ازش مطبش فکر کنم از ۴ بعداز ظهر تا ۱۲ شب هست ویزیتشم خب نسبت به مرکز بیشتره اگه میتونی برو مطبش 🌼

خدا جونم شکرت...