2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

عزیزم خیلی متاسفم ولی بدون ک حتما خدا دلتو بزودی شاد میکنه...سانازی جان اگه آزمایشات ایمنی انعقادی انجام دادی ب نظر من هیسترو و خراش هم بی تاثیر نیست من انتقال سومم ک مثبت شدم هیسترو و خراش هم داشتم سرم ای وی ای جی داشتم آمپول ویتامین دی داشتم بالاخره بی تاثیر نیستن ولی فقط و فقط توکل ب خدا داشته باش

وقتی زایمان کردم بچه رو هم دیدم مشکل خاصی نداشت خیلیم ناز بود همش جلو چشم میگیرم آتیش میگیره

گلم شما آمپول هپارین یا انوکسان در بارداریتون استفاده میکردید؟شاید مشکل خونرسانی ب جنین داشتید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا سه شنبه دیگه که وقت دکتر دارم یباره  برم آزمایش بدم که مطمین بشم هرچی باشه نشون میده پ ...

ایشالله خوش خبر میری پیش دکترت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا تو مشکل انعقادی خوب خونرسانی دچار مشکل میشه و ممکنه رو روند رشد اثر بذاره.... سن بارداریت تو س ...

آنا جون سن سونو ک بیرون انجام میدم مثل انومالی و ان تی با سن سونویی ک دکتر خودش انجام میده ۵ روز فرق داره این تفاوت سن ک مشکلی ایجاد نمیکنه؟...من همش فکر میکنم اون ۵ روز تفاوت ب خاطر جنین ۵ روزه ای بود ک انتقال داده بودم

عزیزم بهتره برای بارداری بعدیتون آزمایشات ایمنی انعقادی انجام بدید ک دیگه مشکلی از این بابت نداشته ب ...

باش حتما .کسی رو میشناسی ک مشکل من داشت الان بچه داشت باش

سوره برای سلامتی جنین

در قرآن کریم سوره آل عمران آیه ۶ آمده است:

اوست کسی که شما را آن گونه که می خواهد در رحم‌ها صورت گری می کند، هیچ معبودی جز آن توانای حکیم نیست

بهترین دعا درخواست زیبایی فرزند از خداوند است.

با دلی صاف و  با فروتنی و از ته دل با خدای خود حرف بزنید و از او تقاضا کنید فرزندی زیبا و سالم به شما هدیه دهد.

۲- سوره‌هایی که باعث زیبایی جنین می‌شوند

سوره برای زیبایی: بر اساس روایات خواندن سوره توحید در بارداری مخصوصاً در ماه ۲ تأثیر زیادی بر زیبایی جنین دارد،

در ماه دوم حاملگی چهره جنین شکل می‌گیرد، به همین خاطر این ماه برای خواندنسوره توحید مناسب است.

کدام سوره برای زیبایی جنین است

تأثیر سوره یوسف بر جنین: در جایی دیگر روایت شده در نیمه هر ماه عربی که ماه بدر است شوهر سوره یوسف را بر شکم همسرش بخواند تا به امید خدا فرزند زیبایی به دنیا بیاورند.

خواندن نماز شب توسط مادر باردار تأثیر زیادی در زیبایی جنین و فرزند دارد.

قبل بارداری و پیش از نزدیکی برای زیبایی فرزند و جنین سوره یاسین را بخوانید و به سیب یا انار فوت کنید و آن را میل کنید.

۳- بهترین دعا برای سلامت جنین و عدم سقط

سلامتی جنین به خیلی چیزها بستگی دارد، خوراک و شرایط جسمی و روحی پدر و مادر، مرحله اقدام برای بارداری و غیره.

دعا برای حفظ سلامت جنین: صلوات حضرت فاطمه (س)  می باشد.

این دعا برای حفظ جنین از سقط هم استفاده می شود.

صلوات حضرت فاطمه که یک دعا برای نگهداری جنین است:

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

پروردگارا درود تو بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر بزرگوار او و فرزندان عزیزش و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی.

روش فرستادن صلوات:

رو به قبله صلوات بفرستیدبا احساس و توجه قلبی صلوات بفرستیدتا ۳ روز این صلوات را بفرستید

مورد بالا به عنوان دعا برای جلوگیری از سقط جنین

گلم من چهارشنبه دکتر چوبساز پانکچرم کرد ، اما توی مطب میگفتن دکتر تهرانی گاهی تخمک کشی میکنه ، کار ه ...

ممنون عزیزم پس حتما دیدمت من چهارشنبه از ۹ تا یک اونجا بودم انشالله زود زود نی نی دار بشی 

خیلی نگرانم بخدا شانس من! گفتن چوبساز هفته بعد از ایران میره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم چرا من خبر دارم.... دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم.... متاسفانه ...

واااای نههههههه.باورم نمیشه😔😔😔😔چرا اینجوری شد اخه؟خیلی تو فکرش بودم با خودم میگفتم چقد کم میاد تاپیک.الهی بمیرم برای دلش.ان شاالله به زودی دلش شاد شه😔💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم پس حتما دیدمت من چهارشنبه از ۹ تا یک اونجا بودم انشالله زود زود نی نی دار بشی  خیل ...

گلم من چهارشنبه گاندی بودم ، اصلا نگران نباش پانکچر عمل سختی نیست دکترتهرانی هم فوق تخصص و کاربلد ، دکترچوبساز زمانی خارج از ایران باشه بیمارهاشو دکتر خاوران ویزیت میکنه ، اگه خدا بخواد به این چیزها نیست هزاران زن وشوهر ناباور هم هستن تحت نظر یه  ماما ساده که بچه دار شدن دیدم که میگم😉

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم من چهارشنبه گاندی بودم ، اصلا نگران نباش پانکچر عمل سختی نیست دکترتهرانی هم فوق تخصص و کاربلد ، ...

والله اینکار درست نیست ما پزشکو انتخاب کردیم رفتیم اونجا و هزینه ای که میکنیم متناسب با اون پزشک پذیرفتیم که پرداخت کنیم

نمیدونم واقعا تهرانی نژاد در حد چوبساز هست یا نه 

اگه نیست برم بگم اقلا با نصر ادامه بدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها من صب رفتم دستشویی توی دستمالم کمی خونابه دیدم بسختی دیده میشد اومدم تو تخت یه شیاف گذاش ...

عزیزم خیلیا اینجوری بودن و مثبت شدن استراحت کن و با دکترت درمیون بزار