2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم بخاطر این موضوع سه ماه سیکلم عقب افتاد ، دیگه چاره ایی نیست درحال حاضر اکثر متخصص ها وضعشون همینه دوماه ایران دوماه خارج

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام آنا جون میخوام بدونم کسی ک داره اماده مبشه  برا پانکچر،از نظر تغذیه ای یا هرچیز دیگه توصیه ای چیزی هست یا وقت انتقال و بعداز اون؟که خانما انجام میدادن و تاثیر داشته

اگر هرتوصیه ای هرچیزی دارید بهم بگید ممنون میشم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

من از ماما پرسیدم گفت معمولا دو روز قبل انتقال، ولی بچه های دیگه روزهای مختلف سیکل انجام دادن یا حتی دو سه ماه بعد از خراش انتقال دادن

بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

من‌به ماما که گفتم گفت ما به جای خراش prp  میکنیم، تقریبا همون کارو‌میکنه، کسی از دوستان بوده که prp کرده باشه

عزیزم شکر.... بله به لطف خدا و دعای دوستان الان رو پاهامه لالا کرده.... پسر لاله جونم به دنیا اومد ...

ای جانم خدا همه نینیای گلتونو حفظ کنه عزیزم😘😘😍 خدارو هزارمرتبه شکر

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
به به چشممون روشن😍😙 خوبی عزیزم.. نی نی ها چطورن😗😗😗😗

قربونت برم عزیزممم😍 منم دلم تنگ شده بود واسه شما و اینجا

خوبن عزیزم الهی شکر😘

سلام عزیزم خوبی دوقلو داشتی درسته؟ خوبن خوشگلای خاله؟😍 من و دخملی هم خوبیم خداروشکر داریم روزهارو د ...

سلام بهارجون

ای جونم دخمل داری😍😍😍 

اره دوقلوهام پسرن خاله🤗 خیلی بارداری سختی رو دارم میگذرونم خیلی 

ولی شکر خدا سالم باشن بچه ها تحمل میکنیم

سلام خوبى صبا جون؟؟خيلى به فكرت بودم ايشالا كه تا الان باردارى راحتى داشته باشى🙏🏼😍 اينارو مى دون ...

سلام هاناجون اره عزیزم 

خودت خوبی؟ چه خبر از خودت چیکارا کردی؟

اره افت فشارم یکمی بهتره اما کلا بارداری سختی رو میگذرونم تاحالاشم خدا منو رسونده

دعا کنین برام دوتاپسرارو سلامت بدنیا بیارم

الانم که دیابت بارداری گرفتم 

عزیزم من تورک هستم، تورک آذربایجان ولی ساکن تهرانم.... آزارو برات الان میذارم.... نسخ آزهای تکم ...

مرسي آنا جون لطف كردي بغير از نسخه چهارم همه رو مهر انجام دادم اونارو بايد تكرار كنم كدوم آزمايشگاه معتبرتر ينه

ممنون آنا جان امروز فهمیدم که روز تخمک کشیم دکتر چوبساز نیست و دکتر تهرانی نژاد بجاش انجام میده کس ...

عزیزم من تعریف ایشون رو خیییلی شنیدم مطمئن باش بهتر از چوبساز نباشه کمتر نیست ان شاالله که دستش خیر باشه براتون

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!