2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نیکی جان شما باردار شدین ؟ کجا و پیش چه دکتری رفتین؟

والا بتام سه روز پیش ۱ بود

فعلا مشخص نیست

اگه شده باشم با متفورمین و اینوفولیک هست

تمام ازمایشات ایمنی و انعقادیم اوکی بود.

فقط پی سی او خفیف هستم و همسرم دی اف آیش ۴۵ درصده.

ضمنا سقط مکرر محسوب میشم

باردار میشدم اما بتام‌بالا نمیرفت

خودم مربوط به عفونت بعد از سزارینم میدونم که بخاطر کثیفی بیمارستان و کامل نخوردن آنتی بیوتیک هام و تجویز نادرست انتی بیوتیک میدونم.

ماه پیش تاوانکس خوردم که کاملا به خواست خدا خوب شدم

ضمنا چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس گرفتم و شفا گرفتم.چون خیلی دکتر رفتم و تشخیص ندادن عفونت دارم اما وسطای چله یه رزیدنت این قرصو تجویز کرد.

اگه باردار باشم لطف خدا و عنایت امام حسینه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام منم هایپر شدم ماه گذشته همین قرص کابرگولین دادن ولی دکتر گفت چون ممکنه تهوع آور باشه و نتونی تح ...

وای چقدر خوب پس واژینالشم هست🙃پس منم دکترمو دیدم بگم عوضش کنه، خیلی حالم بد میشه، همش بیحالم و تهوع دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بتام سه روز پیش ۱ بود فعلا مشخص نیست اگه شده باشم با متفورمین و اینوفولیک هست تمام ازمایشات ...

یه سزارین ۷ ماهگی دوقلو با کلومیفن دکولمان

بعدش ناخواسته باردار شدم چون نباید میشدم مشکلات جسمی زیادی داشتم .قلب جنین متوقف شدو سقط و بعدش بارداری پوچ داشتم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام منم هایپر شدم ماه گذشته همین قرص کابرگولین دادن ولی دکتر گفت چون ممکنه تهوع آور باشه و نتونی تح ...

شمام بخاطر پرولاکتین بالا بهتون این قرصو دادن دیگه؟ چون ربطی به هایپری نداره

وا میدان ۹ دی داریم  ولی میدونم شماهم حناسه رو تجدید میکنید

یعنی خوشم میاد هیچکدوم واقعا نمیدونین ۹ دی چی شده😂😂

بر اساس اسم میدون میگیم

جمهوری اسلامی هم خودشو میکشه ولی کشک😂

عزیزم شما چون آیتمهای دیگه انعقادی مثل هموسییتئین و.... داشتی فکر کنم واسه اون گفته اگه اشتباه نکنم ...

زنگ زدم ازمامای دکترعارفی پرسیدم.گفت نیاز نیست آسپرین  ر قطع کنم برآزمایش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شمام بخاطر پرولاکتین بالا بهتون این قرصو دادن دیگه؟ چون ربطی به هایپری نداره

گلم یکی از مواردیکه این قرص تجویزمیشه برای هایپری هم هست البته منم پرولاکتینم لب مرز بود ، کاش میتونستم بخورم قطعا الان عوارض هایپریم کمتر میشد

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
به همسر من ویتامین ای. پنتوکسی فیلین. زینک به مدت 45 روز داد که تاثیری نداشت به مدت 40 روز فرتیل پلا ...

ممنون عزیزم😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بله عزیزم باید دفع بشن.... فقط باید استراحت کنی که یواش یواش دفع بشه....

مرسی آنا جون. البته پریشب هم خیلیاشون دفع شدن. بعد از اون کمتر شده. دکترم سونو برام ننوشت دیگه. شوهرم هم همش میگه چرا سونو ننوشت!؟

خدا را شکر که قلب قشنگش میزده. ان شااالله ۱۲۰ سال قلبش برات بزنه منم لکه هام قهوه ای هست. امیدوار ش ...

عزیزم استراحتت رو داشته باش و استرس هم نداشته باش. ان شا الله همه چیز به خوبی پیش بره. حتی اینجور ک من می بینم اطرافیان ک طبیعی باردار میشن هم خیلیا همچین چیزی براشون پیش میاد.

یعنی خوشم میاد هیچکدوم واقعا نمیدونین ۹ دی چی شده😂😂 بر اساس اسم میدون میگیم جمهوری اسلامی هم خود ...

من میدونم بابا

حال ندارم بگم

دروغگو ام خودتونین😁