2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
@مامان_سبحان7     سلااااااااام عزیز دلم💗🌹💗...سلام مامان گل چقدر خوشحالم که شما رو این ...

نه عزیزم معجزه....

معحزه....

معجزه.....

رو دست من زده.....

بعد ۸ ماه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم والا داروی ضخامت ک فقط همون استرادیوله . عزیزم من استرادیول اکویین پماد واژنی اکویین لوبیاسب ...

این سری صحبت کن واژینال بزار من فرتیل سی ام هم میخوردم

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخ.... من ان شاءلله وقتی میام تو بارداری و شیفتمون عوض میشه..... خخخخخخخخخ....

من مامان جووون🤗🤗🤗🤗🤗

تولوخدا بیا😍😘

آی ام دوستت دارم😁😍❤❤🍀🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ببینم حماسه ۹ دی رو دوباره زنده میکنی یا نه😁🤣🤣🤣

۹ دی مگه حماسه داشتیم😁😁😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

فرتیل سی ام الانم ک انتقال داری میخوری ؟ برا انتقال هم این قرصو خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم چرا پستت رو دیدم عزیزم.... از دیدن اسمت هول کردم سلام و احوالپرسی یادم رفت..... والا فکر کنم ...

خدااایاااا چقدر من خوشبختم😍😍😍😍اصلا عجیب ذوق زده شدم....خواهش میکنم شما خانوم تر از این حرفهااا هستید...همه جوره عزیزید به خداااا.....خب پس اکی رو از شما گرفتمااااا آخ جون توکل به خداااا خیالم راحت تر شد..پس پیش به سوی اتاق عمل😆😆😆

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

این قرصو روزی چن تا خوردی ؟ از اول پری خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شا الله عزیزم ...الان انتقال دادین؟؟

نه عزیز دلم ۸ یا نهم تازه انتقال میدم. الان استرا میخورم.

یه دنیا ممنون از دعای قشنگت عزززیزم😗😘😍 خبر تازه که... بعد آنا جون ،لاله جونم زایمان کردن😘😍 م ...

واااااای مامان طلااا خیلی خیلی ممنون....دست گلت درد نکنه🌸🌼🌹🌷🌸🌼🌹🌷اینا همش تقدیم به شما....گزارش کلی رو گرفتم من مبارکشون باشه انشاا.......روزیه خودت دختر خوب

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها کسی ترشحات کاملا شفاف داره؟خیلی زیاده

احتمالا برا استروژنه....

احتمال داره به لطف خدا باردار باشی و برا بالا رفتن استروژن باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com