2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
دونه ای 4200 شده دیگه ؟ببخشید از کدوم داروخانه گرفتید ؟ چه بیمه ای هستید ؟ آخه من خیلی گرونتر خریدم& ...

بیمه ایرانیان...ولی کلا هر بیمه ای باشین هزینه رو یه درصدی قبول میکنه...روبرو بیملرستان شهید فقیهی یه داروخونه بزرگه ..داروخونه دکتر ناموران بعد از بیملرستا شهید فقیهی..

داروخونه مادر بالاتر از چهار راه تحویلی

داروخونه شبانه روزی امیر سر بنی هاشمی.

اکثر داروخونه ها داشتن .اینا رو با اسم یادمه دقیق که بیمه حسابشون میکرد

انا جون نميدونم چرا بازم منفي شد ديگه نميدونم چيكار كنم سينه هام خيلي درد ميكنه زير شكمم يه حالتي د ...

عزیزم نشد نداره....

نمیخوام امید الکی بهت بدم ولی خوب غیر ممکن نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تورک آناجون و بقیه دوستای مهربون  بالاخره همسری با ترس از آمپولی که داشت امروز تو درمانگا ...

عزیزم همسر منم برا کشیدن دارو از سر سوزن کلفت استفاده میکرد....

خوب برا اینکه سرسوزن ممکنه کند بشه و موقع تزریق درد میتونه بیشتر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا معجزش ر ،بی واسطه دکترابهمون بده. همگی بگین الهی آمین

آمینننننننننن.....

سلام بچه ها من دیروز پانکچر شدم، به هممون گفتن جمعه بریم برا انتقال، تو این دو روز چکارا میتونم بکنم ...

عزیزم الان نه چیز جدید بخور نه زیاد وسواس به خرج بده....

تغذیه روتینتو داشته باشی کافیه....

استرسم از خودت دور کن....

وای شما ام گابرگولین میخوردی؟ منو کشت این قرص، حالم خیلی بده، نمیدونم انگار مریض شدم، آنفولانزا گرفت ...

سلام منم هایپر شدم ماه گذشته همین قرص کابرگولین دادن ولی دکتر گفت چون ممکنه تهوع آور باشه و نتونی تحمل کنی واژینال هر 12 ساعت بزار. الانم 10 روز دیگه منتظرم پریود بشم و بعد از پاکی گفتن بیا دارو بدیم برای ضخامت برای ماه اینده

آهان ینی اصلا درش باز و بسته نمیشه ک بخوام برش دارم و باز بزارم رو شیشش،سرنگ رو میزنم اون قسمت لاستی ...

بله دقیقا....

سر سوزن میره تو و دارو رو میکشی و تموم و میذاری یخچال دفعه بعد بازم همینکارو میکنی....

سلام منم هایپر شدم ماه گذشته همین قرص کابرگولین دادن ولی دکتر گفت چون ممکنه تهوع آور باشه و نتونی تح ...

آها راستی من تا 14 روز هپارین میزدم کلی هم سفیده تخم مرغ و دوغ شور خوردم تا خوب شدم خدا بهمون کمک کنه آخرش موفقیت آمیز باشه

سلام تورک آناجون و بقیه دوستای مهربون  بالاخره همسری با ترس از آمپولی که داشت امروز تو درمانگا ...

به سلامتی....

پس ترسش ریخت....

واقعا خوبه کسی که دوست داره بزنه چون دردش واقعا کمتره....

عزیزم نه اون ازمایش کراس مچ و‌چندتا از ویتامینا جداست و‌هزینه اش هم جدا حساب شده

عزیزم تو همین آزمایشاتم من چندتا رو ندارم.

مثلا ردیف اولت رو نداشتم اصلا.

یا تو ذخیره تخمدان و تیروئیدم داری که من نداشتم.یعنی قبلا انجام داده بودم.

فک کنم برای همین از تو گرونتر شده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام تورک انا جان ، من یه سوالی دارم خواهش می کنم اگه حضور ذهن داشتین جواب بدین،شما تا حالا موردی سر ...

عزیزم خوب تقریبا ما همه شو جز لوپوس داشتیم و به جای لوپوسم سی دی مارکرام بالا بودن و شکر خدا جواب گرفتیم....

الهام جان سیکلت کنسل شد؟🙁 ناراحت شدم ولی حتما یه مصلحتی بوده که ما خبر نداریم...ان شاالله ماه بعد ن ...

اره عزیزم کنسل شد همینطوره گلم حتما خیری بوده ! تشکر مهربونمممم خدا از دهنت بشنوه و قسمتت هممون بشه🤲😘😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ايشالا والا رفتم سونو هيچي نشون نداد همه چي خوب بود ديگه خدا داند كه چيه

ایشالا تا آخرشم همه چی خوبه😍😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم شما چون آیتمهای دیگه انعقادی مثل هموسییتئین و.... داشتی فکر کنم واسه اون گفته اگه اشتباه نکنم ...

آره دیگه. نظر دکتر مهمه.

اما منم جهش ها رو داشتم فقط، از بحث انعقادی.