2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
سلام به همهگیییی😍  چطورین؟ خیلی وقته  نیومدم اینجا الهی که این مدت فقط خوش خبری بوده با ...

عزیزم شکر....

بله به لطف خدا و دعای دوستان الان رو پاهامه لالا کرده....

پسر لاله جونم به دنیا اومدن شکر خدا.....

بهار جونم دیگه چیزی نمونده پرنسسشو بغل کنه به سلامتی انشاء الله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بستگی داره.... بعضیا زودتر بعضیا دیرتر.... سارا فکر کنم ده روز بعد پریود شد.....

ممنون عزیزم که همیشه باحوصله جواب میدی مهربون🌸🌸🌸🌸

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ایمنیه فکر کنم.... بالاش فکر کنم میزنه ایمونولوژی....

آها.برگه هامو نگاه کردم نداشتم.

حتما لازم نبوده.🍃

الان برم به دکتر بگم میگه باز رفتی نت😁

اونسری برای پی آر پی گفتم بهم‌گفت از نت دیدی😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانم ها ممكنه بي بي روز ١٣ منفي نشون بده آز روز ١٤ مثبت ؟؟؟ حالم خيلي بده بي بي منفيه روز ١٣

بله یکی از دوستامون دقیقا همینطوری شد و الان دردونش از دخمل من یه ماه بزرگتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 دوست جون اینسری دکتر کار خاصی انجام داد یا داروی خاصی؟ چون منم پارسال مثبت شد و افت بتا

عزیزم بعد اون دفعه که افت بتا داشتم.

معلوم شد مشکل انعقادی دارم.

نزدیک دوماهه دارم ب۱۲ و ب۶ استفاده میکنم.

آسپرینمم زودتر شروع شد.

دیگه توکل بخدا🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
به سلامتی.... پس ترسش ریخت.... واقعا خوبه کسی که دوست داره بزنه چون دردش واقعا کمتره....

بله آناجون 

اصن از صبح یه ذوقی دارم 😍😍😍😍

حرف شمارو بهش گفتم که همسرمون چون دوسمون داره آروم میزنه 

فک کنم جو گیر شد 😂😂😂😂😂😂

چون واقعا از آمپول میترسید انقدری که مریض میشد اصلا آمپول نمیزد 😂😂😂😂 مرسی آناجون دوست داریم یه دونه ای

خداجونم شکرت       
عزیزم گابرگولینتو چرا نخوردی عزیزم؟ خودش بیتاثیر نیست....

والا انا جون من همینطوری حالم بده اونم میخوردم دیگه شب و روزم سیاه بود ، جز دستورات داروییم بود ولی میترسم اگه دیدم روبه بهبودی میرم شبی نصفی ناچارا میخورم دیگه😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
قبلا سه تا انتقال منفی داشتم.دیگه جنین ندارم خواستم این سری با دکتر ع ارف ی شروع کنم و پانکچرشم و . ...

عزیزم ایشالا معجزه خدا شامل حالت بشه تا دیگه پات به مطب دکترا باز نشه🍀

سلام منم هایپر شدم ماه گذشته همین قرص کابرگولین دادن ولی دکتر گفت چون ممکنه تهوع آور باشه و نتونی تح ...

قرص کابرگولین رو واژینال بزاری😨😨 اگه میشد تحملش کرد فکر کنم باعث میشه تخمدان زودتر به حالت قبلش برگرده 

بیمه ما حتی سلفری رو هم داد بستگی به قرارداد بیمه داره..... باز بپرسین از تکمیلیتون....

آنا جون ما که تکمیلی نداریم😭

فعلا همه از جیب همسرجان میره 😂

بقول خودش ایشالا سلامتی باشه و بتونم کار کنم... این پولا چیزی نیست.خدا کنه دستمون جلو کسی دراز نباشه.

همون که سایش بالاسرمه هزاربار شکر❤

آها راستی من تا 14 روز هپارین میزدم کلی هم سفیده تخم مرغ و دوغ شور خوردم تا خوب شدم خدا بهمون کمک کن ...

منم هشت تا انوکسا دارم ، فقط دعا میکنم زود زود پریود شم ، انشاله نتیجه زحمتهامونو میگیریم

دو انتقال اولم نداشتم و منفی میشد آزمایش ندادم. ولی دکتر برای انتقال سوم بهم داد و بتا مثبت بود. ...

پس بنظرت خیلی مهمه و میتونه تاثیر گذار باشه یا انتقال سومت با اولی فرق دیگه ای هم داشت که نتیجه گرفتی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
●○●○●○●●○●○●○●○●○●○●○ 1.آنا جون من از دکتر پاد مهر پرسیدم گفتم نیازی نیست با دکتر خزعلی لاپارا بشم ...

عزیزم چه قدر دلم برات تنگ شده بود.....

والا فکر کنم تو خودت با خانوم دکتر یه بار عمل کردی درسته؟

تجربت بیشتره....

من که دکتر و قبول دارم اما چون تجربه عمل باهاش نداشتم خوب صد درصد که نمیتونم چیزی بگم ولی خوب خ ز ع ل ی خیلی تاییدش میکرد....

البته خوب جراح دومم موقع عمل بود...

اخلاقا که یه فرشتس....

تنها دکتری هست که میتونم بگم پیشش واقعا بدون استرسم و حس میکنم دوستم دکتره و رفتم پیشش.....

انشاءالله که بتونی تصمیم درست بگیری.....