2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام چی ازمایششون صفر شد؟ برا همسر منم مورفولوژی صفر شد 

کلا همه چیزش،البته امروز آخرین آزمایشاشو  نگاه میکردم انگلیسی نوشته بود خیلی کمه و تسه پیشنهاد میدیم 

آزمایش قبلیاشم دیدم با دارو تعدادش خیلی کم بود زیر یک میلیون یعنی تعدادش با دارو تغییر نکرده بود ولی تحرک و مروفولوژیش خوب بود،مورفو ۶ زده بود ولی خب مشکل اصلیش همون تعداد خیلی کمشه،حالا این سری این داروهاش یکم فرق میکنه ببینیم نتیجش چطور میشه واسه میکرو 

خانمها بعداز پانکچر سر موعد خودتون پریود شدید یا زودتر؟؟ من هشت تا امپول انوکساپارین دارم چهارتا شو زدم دکتر گفت پریود شدی قطع کن ولی من موعد خودم چهار دی ماهه ، کاش زود پریود شم شاید این دردهام کم شه😥😥

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که هایپر شدین شماهم تنگی نفس و قولنج درد داشتید ؟؟؟ من انگار یه بالش در دهنمه نمیتونم نفس بک ...

الهی بگردم...اره منم همین طور بودم.خیلی وحشتناکه درد هایپری..خدا خودش کمکت کنه عزیزم...پروژسترون تزریق نکردن که زودتر پریود شی؟

من یه هفته زودتر از موعدم؛یعنی یازده روز بعد از تخمک کشی پریود شدم.

۳۰ تا انوکسا داشتم.دیشب تموم شد بالاخره.چه درد مزخرفی هم داشت زدنش..

عزیزم تحمل کن تا پریود شی...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی بگردم...اره منم همین طور بودم.خیلی وحشتناکه درد هایپری..خدا خودش کمکت کنه عزیزم...پروژسترون تزر ...

گلم من تا سه روز روزی دوتا شیاف داشتم ، قرص کابرگولین هم داشتم بخاطر اینکه وحشتناک تهوع اوره نمیخورم ، بهم هشت تا انوکسا داد گفت پریود شدی قطع کن ولی من تا ده روز دیگه موعدم نیست ، شما هم عضلاتت میگرفت من که از قولنج درد نمیتونم نفس بکشم ،،، 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم بخدا میفهمت میدونم الان چی میکشی 😔خدا خودش دستت رو تو سختیها بگیره 🤲 بیا باهم قوی باشیم ماه ...

الهام جان سیکلت کنسل شد؟🙁 ناراحت شدم ولی حتما یه مصلحتی بوده که ما خبر نداریم...ان شاالله ماه بعد نی نی ها بیان سفت بچسبند به شکمت تا نه ماه و به سلامتی و دل خوش بغلشون بگیری 😙😙

زودتر میشی .من شنبه پانکچر شدم  .جمعه  همون هفته پریود شدم

خدا از دهنت بشنوه از سه شنبه هفته پیش من رو به قبله ام تا الان دیشب از بیمارستان ترخیص شدم 

گلم من تا سه روز روزی دوتا شیاف داشتم ، قرص کابرگولین هم داشتم بخاطر اینکه وحشتناک تهوع اوره نمیخورم ...

وای شما ام گابرگولین میخوردی؟ منو کشت این قرص، حالم خیلی بده، نمیدونم انگار مریض شدم، آنفولانزا گرفتم، شما فقط حالت تهوع داشتی؟ من هفته ای یه دونه با دوز نیم میخورم😷😷😷😷

گلم من تا سه روز روزی دوتا شیاف داشتم ، قرص کابرگولین هم داشتم بخاطر اینکه وحشتناک تهوع اوره نمیخورم ...

زودتر پریود میشی نگران نباش.منم یه هفته زودتر پریود شدم.من که انقدر قولنج درد داشتم همینطور کیسه آب گرم رو کتفم بود.به همسرم میگفتم ماساژم بده ،دارم خفه میشم...میفهمم چی میگی.ببین تو سلول ها اب جمع شده .این دردها از اونه... باید پریود بشی تا اروم شه دردش..

من قرص کابرگولین نداشتم.خونم خیلی غلیظ شده.بهم انوکسا داد و این سیکلم که کیست داشتم هم ال دی نداد به خاطر غلظت خونم...

وای شما ام گابرگولین میخوردی؟ منو کشت این قرص، حالم خیلی بده، نمیدونم انگار مریض شدم، آنفولانزا گرفت ...

بله گلم تازه اول بهم خارجیشو داد ۸۵ خریدم یک دونه که خوردم ۲۴ساعت تمام تو دستشویی بالا اوردم و نمیدونی چی کشیدم گفت کابریگولین بگیر منم نصفی خوردم دیدم بازم تهوع دارم دیگه انداختم یه گوشه گفتم مگه میخوام خودمو زنده به گور کنم با این قرصها ، عمرا دیگه بخورم این قرصو😞

خدا از دهنت بشنوه از سه شنبه هفته پیش من رو به قبله ام تا الان دیشب از بیمارستان ترخیص شدم 

وای که مثل من شدی!! من از بیمارستان سالم اومدم خونه و فرداش باز حالم بد شد.دیگه اشکام بند نمیومد.انقدر گریه کردم تا شبش یه تب و لرز شدید گرفتم .یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم خوابیدم و صبح که پاشدم دیدم انقدر عرق کردم تخت خیسه خیسه ...دو سه کیلو هم کم شده بود از وزنم و یواش یواش دیگه رو به بهبودی رفتم....تبسم جان دو سه روزم تحمل کن ؛خوبه خوب میشی گلم