2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
تعدادش ۱۱ میلیونه.تو این مدتی ک تحت درمانه تعدادش تغییر میکرد.ثابت نبود. اوایل میرفت پیش دکتر حقیقت ...

خب پس خداروشکر خوبه وضعیتش با همین تعدادم راحت میتونید میکرو کنید اصلا نگران نباش،فقط زمان رو از دست ندین برید تو دل ماجرا ان شاءالله که خیر باشه براتون به زودی خبر نی نی دار شدنتونو بدی بهمون😍😍😍😍 

خب پس خداروشکر خوبه وضعیتش با همین تعدادم راحت میتونید میکرو کنید اصلا نگران نباش،فقط زمان رو از دست ...

ممنون عزیزم

آره وضعیتش زیاد بد نیست.ولی طبیعی جواب نمیده حرکتش هم پایینه

هنوز دوسال هم نمیشه ازدواج کردم ولی هولم واسه بچه😅

ان شاالله تک تک بچه ها بیان خبر بارداریشونو بدن دلمون خنک شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم ماه بعدم بالا نره . من کلا مشکل آندومتر دارم

عزیزم منم یه سیکلم همینطوری کنسل شد براهمین درکت میکنم،برای من دکترتافاصله سیکل بعدی قرص استروژن کونژکه نوشت البته اگراسمشو اشتباه نگم میخوای به دکترت پیشنهادبده شاید برات بنویسه.

راستی یه نکته درباره لوبیا سبز، دیدم این چند روز بعضی ازدوستان میگفتن لوبیاسبز میخورن براضخامت،خواستم بگم لوبیا سبز روهمه اثریکسان نداره اگرتوی روزای نزدیک به انتقالتون هستین ریسک نکنید امااگر ماههای قبل انتقال هستین وقراره ضخامتتون چک بشه اونموقع تست کنید ببینید برای شمااثرمثبت داره یانه،یادمه برای شاینا جون اثرمعکوس داشت وسیکلی که لوبیاسبز خورد اصلا آندوش رشد نکرد ،پس اگه مطمئن نیستید بهتون نتیجه مثبت میده یانه  توروزای نزدیک انتقال ریسک نکنید

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دوستانی که هایپر شدین شماهم تنگی نفس و قولنج درد داشتید ؟؟؟ من انگار یه بالش در دهنمه نمیتونم نفس بک ...

بله عزیزم من شدیداً تنگی نفس ونفخ داشتم ولی ۳،۴روزبعدبهترشدم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دوستانی که هایپر شدین وبهتون گفتن پری دوم بیایید انتقال ، پری اول رفتید دکتر چک بشید یا منتظر موندید ...

من که دیگه چک نشدم تا همون سیکل انتقال. تازه سیکل انتقال هم به من گفته بودن روز ۱۳ بیا برای اندومتر

خداروشکر که با روحیه برگشتی ملودی جان شما اهوازی؟ من آزمایشای ایمنی انعقادی رو نور ژن انجام دادم&n ...

بله عزیزم اهوازم.اره نوشته همرو نورژن انجام دادم .آزمایش دی آف ای هم خورده آزمایشگاه نورژن میفرستنت هلال احمر

خدایا شکرت 
والا من درحال حاضر حالم خیلی بده توانایی خوردن این قرص رو ندارم اگه خدا کمکم کرد و خوب شدم از ماه بع ...

عزیزم شما که از کرمانشاهیی چرا نرفتی معتضدی ؟من اگه بتونم شوهرمو راضی کنم می رم معتضدی نمیدونم خوبه. ارزششو داره به خاطر نزدیکی راه  برم معتضدی. ؟

عزیزم شما که از کرمانشاهیی چرا نرفتی معتضدی ؟من اگه بتونم شوهرمو راضی کنم می رم معتضدی نمیدونم خوبه. ...

بله گلم کرمانشاهم اما از بیمارستان گاندی عمل کردم  ، راستش من اصلا سیستم کار معتضدی رو قبول ندارم یکبار اونجا ای یو ای کردم ، اگه میخوای از کرمانشاه انجام بدی برو مرکز جهاددانشگاهی انشاله بزودی نتیجه میگیری

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اونجا هم ای وی اف میکنن من تخمک اهدایی لازم دارم کارمو انجام میدن؟

باید بری بپرسی من خیلی اطلاع ندارم فقط اسم جهاد رو شنیدم تاحالا نرفتم، شما یه سر به معتضدی هم خواستی بزن شاید مورد تاییدتون باشه  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اونجا هم ای وی اف میکنن من تخمک اهدایی لازم دارم کارمو انجام میدن؟

بله کلا مرکز نابارویه 

رفتم آزمايش بعداز ظهر جوابم آماده ميشه برام دعا كنيد خيلي سختي كشيدم😔

عزیزم من از دیروز همش درگیرم....

ایشالله + شدی و چند صفحه دیگه شاهد شادیت میشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com