2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بچه ها به فریادم برسید  من الان رفتم دستشویی خونریزی کردم قرمز روشن چکار کنم؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزم برا جواب سوالت میدونم دیره اما نگران نباش عزیزم خیلیامون خونریزی داشتیم یکیش خود من....

ایشالله به خیر میگذره....

تنها راهش استراحت و پروژسترونه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

خدایا شکرتتتتتتتت....

گوارای وجودت عزیزم.....

ایشالله به سلامتی و شادی بغلش کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من قراره آی وی اف کنم مبشه تو تاپیک باشم و سوالب داشتم راهنماییم کنید؟

عزیزم دلم ورود به این خونه اجازه نمیخواد....

همینکه اینجارو به خودت متعلق بدونی یعنی صاحب خونه ای....

سلام دوستان علت ترشحاتزرد رنگ چیه؟ من ترشحات قهوه ایم بر طرف سد اما امروز ترشحاتم یکم ب زردی میخورن ...

سوزش و خارش چی؟

بوی بد چی؟

نداری؟

سلام انا جون خوبی؟عزیزم جواب سوال اخر من رو ندادید٬٬٬بخداا خیلییییی استرس دارم وگرنه اینقد سوال نمیپرسیدم؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها من باز اومدم اینبار قوی تر از قبل.پنج شنبه قراره آزمایشات ایمنی رو انعقادی رو بدم دوهفته ...

خداروشکر که با روحیه برگشتی

ملودی جان شما اهوازی؟

من آزمایشای ایمنی انعقادی رو نور ژن انجام دادم 

ولی همسرم هنوز نرفته انجام بده

دکتر واسه همسرتون دی اف آی رونوشت؟؟؟ شما کجا انجام دادی؟؟؟

ای جاااانم عزیزم منم دفعه چهارمی بود که انتقال دادم و مثبت شدم  حتما خدا بهت میبخشه به خودش تو ...

ان شالله مرسی عزیزم

توکلم یه خداست ان شالله ناامیدم نمیکنه روزی همه منتظرا به زودی نی نی دار بشن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم من شرایط شما رو دقیقا نمیدونم اما از این پستی که گذاشتید احساس کردم برای افزایش اندو منظورتون ...

سلامم عزیزم خدا خیرت بده خیلی کمک بزرگی برام هست ممنونم ازت انشالله ایندفعه به مراد دلت برسی 😘

اره گلم منظورم اندو هست چند روزی دوچرخه استفاده کردم و لوبیا گوجه خوردم طبع منم سرده و انچنانی مراعات نکردم ای کاش از اول میبودی میگفتی این چیزا رو استفاده میکردم !همین هفته چهارشنبه رفتم گفتن ۵ هست روز ۱۴ سیکل حالا دوشنبه ۱۹ سیکلم دوباره میرم ولی فکرنکنم رشد کرده باشه احتمالا برای ماه دیگه انتقالم میوفته ولی حتما چیزهایی که گفتی انجام میدم تشکر ازت ❣️🌹

راستی پریودم ایندفعه خیلی طولانی شده بود بنظرت احتمال داره بخاطر این اندو رشد نکرده باشه یا ربطی نداره ؟

عزیزم منم دوتا جنین دارم ولی توکلم رو بخدا کردم نمیدونم زنده میمونن یانه این دفعه شرایط تخمکهام جالب نبود !خیلی خوب درکت میکنم دعاگوت هستم عزیزم اگرقابل باشم🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خانمی بهتون گفتن چرا دفعات قبل منفی میشد یا اینکه این سری کار خاصی کرد  مثبت شد..... مشکلتون ر ...

عزیزم دو بار اول جنین هام ضعیف بود 

رفتم جایی دیگه باز پانچر کردم و جنین تشکیل دادیم بهتر بود برام انتقال داد گرفت ولی بتام رفت پایین

حالا دکترگف این باز جنین پنج روزه میزارم و هچینگ و چسب جنین انجام میدم به امید چسبیدنش 

توکل به خدا

من خودم تنبلی دارم ولی شدید نیست شوهرم فقط دو درصد اسمپرم نرمال داره

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم شما بودی گفتی قانون جذب امیر شریفی رو گوش میکردی؟ من نگاه کردم دیدم همش پولیه، باید بخریم انگا ...

نه کانالش پولی نیست .ویس هاش رو میتونی  باز کنی .منم همونا رو گوش دادم .

فقط تونستم یه دوره  و پولی بخرم .اونم اخرای انتقالم بود.

همون ویس های کانالش رو گوش دادم ..اینم ادرس یکی از کانالاش.چند تا کانال داره.ادرساش همین تو این کانال گذاشته ..یا بزنی اینترنت میاره.مخصوصان تو قسمت پاسخ به سوالات ادرس کانالاش هست ..کانال جذب زیاده .ولی من با لین بیشتر میفهمم چی میگه ..

https://t.me/joinchat/AAAAAEBwU2PfHfdLeU5wgA