2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
من همه اینا رو ب اضافه شیر سویا خارجی ک ی ملیون گرفتم و هر روزی روزی دوبارم رازیانه و پنج انگشت استف ...

من شنیدم دوفاستون خوبه

البته سرخود نخور من حتی طبق دستور قبلی دکتر خوردم ولی سرخود هورمونهام بهم ریخت وحشتناک

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
******بچه هاااا.واس انتقال دارو از روز چندم شروع میشه معمولا؟من ساعت 5پریود شدم امروز اولمه یعنی؟فرد ...

فردا حتما برو، از روز اول يا دوم حتمي شروع ميشه فك كنم سوم دير باشه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم از يك ماه قبل از شروع سيكل قرص ويتامين اي و سي داد بهم دكتر ولي باز توي سيكل بعدي هم كه دخترم ...

پیاده روی سریع کمک می کنه به آندومتر؟

نمی دونستم ممنون که گفتی از فردا شروع کنم😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنونم آنا جان  ديروز نوبت داشتم  حالا من ٤ دونه كم آوردم تا نوبتم ،آزاد هم بهم ندا ...

عزیزم والا دیگه قطعش کردی پس بنا رو بر این بذار که همه چی خوب پیش میره....

دیگه نمیتونی که شروع کنی مجدد چون قرار بود به مرور قطعش کنی....

توکل کن به خدا، خودت میدونی که خدا بخواد شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جان  ديروز نوبت داشتم  حالا من ٤ دونه كم آوردم تا نوبتم ،آزاد هم بهم ندا ...

انوکسان رو والا من بعد زایمانم داشتم اواخر یه روز در میون زدم و به مرور قطع کردم اما در کل دکترم هیچ وقت نگفته بود به مرور باید قطعش کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون خونده بودم خونریزی رو بر طرف می کنه خوردم بعد یادم اومد که گرمیه البته طبعش گرم و تره نه مثل موا ...

عزیزم من فکر نکنم مشکل یاز باشه هر گرمی ای که قاعده آور نیست.....

مثلا میگن دارچین نخوری چون قاعده آوره ولی خوب اصلا دارچین گرم نیست معتدله فکر کنم...

چقدر بي انصافا اين دكترا كم درامد دارن از مريضي مزدمم سواستفاده ميكنن اره برو پادمهر امروز من از منش ...

توکل به خدا ایشاالله با اولین انتقال باردار بشی و از شر دکترا خلاص بشی

خدا جونم شکرت...
ان شاءالله آمين  عزيزم دلم ناراحت نشيا  ان شاءالله رو درست تلفظ كن و درستش رو بنويس در غ ...

وای عزیزم منم همیشه غلط مینویسم و میخونم و هر کاری کردم نتونستم عادتمو تغییر بدم....

یعنی حواسم باشه درست مینویسم ولی ناخوداگاه همینطوری بنویسم اشتباه مینویسم.....

میدونم معنیش متفاوت میشه...

بازم تمام سعیمو میکنم امیدوارم بتونم اصلاحش کنم....

توکل به خدا ایشاالله با اولین انتقال باردار بشی و از شر دکترا خلاص بشی

ايشالا هم من هم همه منتظرا هم شما كاش زودتر خلاص بشيم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آخه من مشکل ضخامت دارم نزدیک دویست و خورده ای استرادیول و اکویین خوردم ولی بازم تا ۶ رفت . تا روز ده ...

این سری به دکتر بگو هم بخور هم واژینال استفاده کن 

خدایا شکرت😙
انوکسان رو والا من بعد زایمانم داشتم اواخر یه روز در میون زدم و به مرور قطع کردم اما در کل دکترم هیچ ...

سلام آنا جون..دکترم برای قبل و بعد انتقال سلکسان نوشته خیلی گشتم فقط ایرانیش که همون آنوکساپارینه توی بازار هست..بیشتر بگردم یا فرق نمیکنه و بخرم همین آنوکسا رو؟؟

عزیزم من که رفتم آزمایشگاه نیلو. اصلا برگه آزمایش رو از دفترچم جدا نکرد و گفت آزاده‌. فک نمیکنم بیمه ...

چقدرم.گرونه آزمایشش😓😓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏