2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم چرا انعقادی آزاده یعنی بیمه تکمیلی قبول نمی کنه  

عزیزم من که رفتم آزمایشگاه نیلو. اصلا برگه آزمایش رو از دفترچم جدا نکرد و گفت آزاده‌. فک نمیکنم بیمه تکمیلی بده چون آزاده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من که رفتم آزمایشگاه نیلو. اصلا برگه آزمایش رو از دفترچم جدا نکرد و گفت آزاده‌. فک نمیکنم بیمه ...

بیمه تکمیلی میده ولی چون ازده سی درصدفرانشیز کم میکنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمی فرتیل سی ام رو روزی سه تا میخوری؟کلا چند تا داده

۹۰ تا داده روزی سه تا

ولی توی سیکل انتقال ۳۰ تا داده بود روزی سه تا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

دوستانی که همسرشون مورفولوژی پایین داشت میشه لطفا بگید دکتر به همسرتون چه داروهایی داده بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم سیکلم کنسل شد ضخامتم ۶ بود روز هجده پری . روز دهم ۵/۵ بودش از دهم تا هجدهم فقط نیم رفت بالا . ...

عزیزم بخدا میفهمت میدونم الان چی میکشی 😔خدا خودش دستت رو تو سختیها بگیره 🤲 بیا باهم قوی باشیم ماه بعد پر انرژی باشیم برای انتقال گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یعنی از الان دار  میخوری؟کی انتقال داررین

من تازه چهارشنبه آزمایش بتا دادم ویکشنبه پریود شدم دکترم گفت ۱۰ روز قبل از پریود بهمن ماه برم پیشش احتمالا ان شاالله اسفند انتقال داشته باشم گفت تابرم پیشش بخورم

کسی ال آرژنین داشته برای چیه؟

عزیزم می دونم چه قدر ناراحتی ولی فکر کن اگه انتقال میدادی وخدای ناکرده نمی شد بیشتر اذیت میشدی 

مجبوریم پرانرژی ادامه بدیم وتلاشمون رو بکنیم

زین جان دکترت چی گفت؟می خواد ماه بعد چی کار کنه؟

منم امروز رفتم دکتر گفت باید روی ضخامت آندومترت کار کنیم

بهم ال آرژنین وویتامین ای وفرتیل سی ام داد

خودم هم می خوام از ۵ پری هرروز لوبیاسبز وبه وگوجه فرنگی بخورم واینکه اس تر س نداشته باشیم آرامش خیلی به هورمونها وضخامت رحم کمک می کنه

توکل برخدا

دوستان به جز به وگوجه فرنگی ولوبیاسبز دیگه چی ها به آندومتر رحم کمک می کنه؟

ثمین جان فک کنم فقط دفعه اخر پردو خوردی؟ چند بود بتات... اونقد خوشحال شدیماون موقع ایشا این سر &nb ...

من دوبار آخر پرد رو خوردم و هردوبار +شدم مشکل ایمنی و انعقادی و مقاومت انسولین دارم درد یکی دوتا نیست که

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سیکلم کنسل شد ضخامتم ۶ بود روز هجده پری . روز دهم ۵/۵ بودش از دهم تا هجدهم فقط نیم رفت بالا . ...

عزيزم براي من هم يك بار چنين اتفاقي افتاد ، بسپار به خدا اگر انتقال ميدادي و نميشد كه بدتر بود ، همه اينها حكمت خدا هست ان شا الله به زودي انتقال هم ميدي و مثبت هم ميشي و دردونه ات هم مياد توي بغلت .

دردت شاید بخاطر انسداد لولت باشه,منم موندم دکتر آصف جاه ۵ تومن تو مطب میگیرع برای عمل منم خیلی هنر ک ...

چقدر بي انصافا اين دكترا كم درامد دارن از مريضي مزدمم سواستفاده ميكنن اره برو پادمهر امروز من از منشي پرسيدم والا كارگرم خيلي تعريف كرد حالا بازم حسابي تحقيق كن خزعلي هم بعيده اصلا بياد ايشالا هرچي خيره راستش منم ميگم نكنه اون لوله كه گرفته درد توليد ميكنه اخه كسي نبوده اينجوري باشه كه لولش درد دلشته باشه دكترا كه نميفهمن خدا ميدونه به خدا توكل ميرم ماه بعد انتقال منم ندارم الكي پول بدم لاپرا كنن تهش بگن چيزي نبود به خدا همين دكتر رفتنم تو اين چند روز ٥٠٠ تموم شد كارخونه پولسازي كه نداريم خدا كمكون كنه به تو هم كمك كنه توكل كن برو جلو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم براي من هم يك بار چنين اتفاقي افتاد ، بسپار به خدا اگر انتقال ميدادي و نميشد كه بدتر بود ، همه ...

عزیزم توی سیکل بعدی چه جوری آندومترتون بالا رفت؟داروی خاصی داد؟