2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
من 13 بار 3روزه انتقال دادم 1بار 2روزه و اینبارم برا پونزدهمین انتقال و اولین بار 5روزه

چرا از اول پنج روزه انتقال نمیدن؟انشاءالله به سلامتی مامانی بحق امام زمان

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میگین اینقد پردو....مهمه رو شما چه تاثیری داشت خواهری.... متفورمین برا چیه

من مشکل مقاومت انسولین دارم .والا تا زمانی که پردنیزولون نمیخوردم منفی میشدم از وقتی خوردم +شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم بستگی داره داشته باشی یا نه

ینی چی داشته باشم؟وقتی جنینا  تشکیل بشه مگه پزشک نباید صبرکنه پنج روزش بشه؟چطوریه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم من آزهای ایمنی انعقادی رو نیلو انجام دادم شد یکو دویست تقریبا. انعقادی که کلا آزاد بود ۴۴۳توم ...

برای من اینا بود ازها، شما تازگی دادی؟ چون برای منو اول رو رسیدش زده بود ۱۴۹۰ بعد که رفتیم جواب بگیریم زده بود ۱۹۰۰، البته موقع پذیرش هم گفت ممکنه تغییر داشته باشه

قدر همسرتو بدونکه اینقد همراهیت میکنه

خواهش میکنم همراهی نکنه خفش میکنم خخخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ب۱۲رو چند وقت قبل انتقال میزدی  انعقادیت مشکل چقد بوذ چند فاکتور جهش داشتی

3ماه قبل انتقال.دوتاش انگاری

چرا از اول پنج روزه انتقال نمیدن؟انشاءالله به سلامتی مامانی بحق امام زمان

والا هربار گفتن جنینت عالیه اصلا لازم به بلاست نیست

عزیزم خوب منم همین علائم رو داشتم.  گاهی تو خواب نفس کم میوردم حتی. بعد مصرف آسپرین و همینطور ...

اره منم فک کنم مشکلم همیناست چون تو دوره انتقال که اسپرین و انوکسا داشتم خیلی حالم‌خوب بود، اصن این حالهای بد و سردرد و‌گرفتگیها یادم رفته بود، ممنون عزیزم از راهنماییت🙏😘🌺

بچه ها این فاکتور ‌ anti tpo تو کدوم دسته آز آزمایشهاست؟؟ فک میکنم ندارمش😁

عزیزم معمولا تو ازمایشهای تیروئید مینویسنش، یه جور خود ایمنی تیروئیده، من چون کم کاری داشتم دکترا قبلا برام‌نوشته بودن که بوردرلاین بود

سلام مامانایه مهربون  

من امروز پریودم تموم شد وپری بعدی میرم واسه انتقال به امید خدا

چنتا سوال داشتم

لیست ازمایشارو به دکترم نشون دادم گفت چون اولین انتقالته و سقط نداشتی صلاح نمی بینم انجام بدی فعلا

حالا به نظرتون خودم اینماه امپول ب کمپلکس بزنم خوبه؟

تو ازمایشایی که تا حالا دادم مشکلی نبوده ولی آز های ایمنی و انعقادی رو ندادم

من مشکل مقاومت انسولین دارم .والا تا زمانی که پردنیزولون نمیخوردم منفی میشدم از وقتی خوردم +شدم

ثمین جان فک کنم فقط دفعه اخر پردو خوردی؟

چند بود بتات...

اونقد خوشحال شدیماون موقع ایشا این سر  دیگه اخری باشه....

ثمین بهت گفتن چرا بتا رشد نکرد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اما خودمو غرورمو چیکار کنم واقعا بریدم دلم مردن رها شدنتنها بوذن میخواد چون من مشکل دارمباید تحقیر ش ...

عزیز من همکار ما بجز اینکه آقا دکتر هست خانم هم برا خودش خانم دکتره......چند سال صب ساعت 4 میرفت بیمارستان مادر و کودک  شیراز ساعت 5 عصر میومد خونه.......تا اینکه نتیجه گرفت.....و بعد از اون همه تلاش در نه ماهگی دخترش بعدی رو طبیعی رو بارداره...

اون به من گفت خانم خدا راه رو گذاشته جلو پا فقط همت و اراده میخواد.....

اصلا بدل نگیر.....

چه مرد چه زن مشکل داشته باشه مهم نیست چون تفکیک این دو تا معنی نداره😚پس هی خودتو مقصر ندون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،