2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم نه نیاز نیست من حواسم نبودش بعدشم نتونستم ویرایش کنم پستمو ولی پست بعدی اصلاح کردم....

آره متوجه شدم آنا جون😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم ، روستایی که اینجا هستن همه دلشون اندازه دریاس ولی اصلا دلم میخواس یه لحظه هم دلشون بگیره فق ...

عزیزم شک نکن اینجا دل کسی برا + شدن دوستش نمیگیره....

بر عکس وقتی ببینه یکی از دوستاش + شده علاوه بر شاد شدن براش خودشم امیدش بیشتر میشه....

پس ما برا امید بخشیدن به دوستامونم شده بهتره اونارو تو شادیامون سهیم کنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندمین انتقاله پنج روزه انتقال میدن؟برا اولین انتقال پنج روزه انتقال میدن؟

معمولا انتقال اول همون دو سه روزه انتقال میدن...

البته حتمنی نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم، تو آزمایشاتون مربوط به اندو هم بود؟ چون من لاپارا کردم اندو ندارم، گفتم شاید اندو رو از ...

عزیزم هزینه این دو تست مربوط به آندو زیاد نیست....

بچه ها این فاکتور ‌ anti tpo تو کدوم دسته آز آزمایشهاست؟؟ فک میکنم ندارمش😁

ایمنیه فکر کنم....

بالاش فکر کنم میزنه ایمونولوژی....

تو چيكار ميكني ؟ لااقل برو پيش پادمهر من به منشي گفتم اكه اندو باشم يبارم وقت بده بيام پيش اون گفت ب ...

دردت شاید بخاطر انسداد لولت باشه,منم موندم دکتر آصف جاه ۵ تومن تو مطب میگیرع برای عمل منم خیلی هنر کنم پول عملمو جور کنم شاید همون برم پیش پادمهر

خدا جونم شکرت...
آزمايشم ١/٢شد يعنيي قطع كنم داروهامو يا ممكنه دوروز بعد مثبت بشه

عزیزم روز چندم جوابت این بود؟

من توی برگه انتقالم نوشته بود دوروز بعد تکرار کنید بعد دارو رو قطع کنید

به نظرم این دو روزم صبر کن اگه خونریزی نداری

خدایا شکرت
دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم تو راه برگشت هم ...

عزیزم همسرت منظور بدی نداشته....

شاید به خاطر همین عذاب وجدانته که اینطوری گفته....

شاید فکر میکنه واسه دل خودت نیست دنبال درمانی و چون میخوایی پدرش کنی و خودتو مقصر میدونی این همه داری تلاش میکنی....

منظورش این بوده چرا وقتی من مجبورت نکردم داری این همه زجر میدی خودتو....

شاید حس بدی داره مثل بعضی مردا که همش سرکوفت میزنن باهاش معامله نکنی و خودتو عذاب ندی....

ایشالله میدونی منظورم چیه برا همینه به همسرت حق میدم چون منم حس میکنم حداقل کارات اینو تداعی میکنه که بیشتر برا دل همسرت یا برا اینکه خودتو مقصر میدونی دنبال درمانیو از خودت دل کندی....

نیاز خودمون بیشتره ها اما رفتارت چیز دیگه ای نشون میده.....

من الا مثلا تو سیکل قبل انتقالم و هنوز پری نشدم اصولا باید از امروز بخورو ولی فعلا نمیدوم بگیرم یا ن ...

عزیزم توی توضیحاتش نوشته محیط رحم رو آماده می کنه وآندومتر رو برای بارداری آماده می کنه وترشحات دهانه ی رحم رو زیاد می کنه

من دوستش داشتم مثل روزهای تخمک گذاری همش ترشح داره آدم

امروز رفتم دکتر بهش گفتم بهم داد روزی سه تا بخورم

به اضافه ی ال آرژنین وویتامین ای

گفت بعد دوپری ۱۰ روز مونده به پری سوم برم مطب برای خراش

گفت این دفعه برام خراش میده به اضافه یه دارویی فکرکنم اسمش سوماترین بود

پی آر پی رو گفت نمی خواد به نظرتون اصرار کنم ؟

توکل برخدا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم روز چندم جوابت این بود؟ من توی برگه انتقالم نوشته بود دوروز بعد تکرار کنید بعد دارو رو قطع کن ...

روز ١٤و جنين٣روزه

براي منم دوروز بعد ازمايش نوشتن ولي ميخوام ببينم تاحالا كسي شده ازمايش دومش مثبت بشه

خيلي حالم بده به خدا خيلي😭😭😭

عزیزم سر خود توصیه نمیکنم خصوصا ویتامین دی رو....

اخه قبلا ازمایش ویتامین دی دادم گفت کمه یه بسته داد ۱۲تاشو دکتر گفت بخور این واسه وقتیه که تازه میخاستم برم واسه ای وی اف،،،۸تا دیگه ازش موند اونم فاصله دار خودم سرخود مصرفش کردم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
روز ١٤و جنين٣روزه براي منم دوروز بعد ازمايش نوشتن ولي ميخوام ببينم تاحالا كسي شده ازمايش دومش مثبت ...

عزیزم می فهمم چی میگی

اینجا همه میفهمن

به نظرم این دوروز هم صبر کن توکل به خدا ان شاء الله که مثبت میشه

مال من مثبت شد ولی خیلی کند بالا میرفت خیلی اذیت شدم

خدایا شکرت