2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
واسه آزمایش پرولاکتین مگه روز مهمه ؟هم دکترم هم آزمایشگاه چیزی نگفتن از زمانش گفتن هر وقت بیای انجام ...

عزیزم نه نیاز نیست من حواسم نبودش بعدشم نتونستم ویرایش کنم پستمو ولی پست بعدی اصلاح کردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم بچه های نازت خوشبخت و موفق باشن همیشه الهی  بله شکمم خیلی تپله ولی خوب زیادم اینجوری ...

عزیزم نگران نباش....

زیر جلدیه دیگه....

عضلانی نیست که میخوایی از چربی رد بشه و.....

اگه به باز راختی به بازو بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا حق داری وقتی آدم میبینه نظر دوتا دکتر متفاوته استرس میگیره دکتر خودکم میگه تا مثبت شدی باید قطع ...

به نظرم تو این زمینه نظر ایمونولوژ ارجح تره....

رفتم آزمايش بعداز ظهر جوابم آماده ميشه برام دعا كنيد خيلي سختي كشيدم😔

عزیزممممم خوش خبر باشی 😍😍😍🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم عزیزم . امروز غروب دارم برام دعا کن 

انشالله که هرچی به صلاحته پیش بیاد 🙏🏻🤲بی خبر نذار گلم

رفتم كلينيك پيش كارگر سونو داد فردا بايد برم سونو ولي ازمايش نداد شما دادي اين ازمايشو

برا منم نوشتن....

مال من نرمال بود گفتن نرمال قابل استناد نیست چون میتونه کاذب باشه که برا من واقعا کاذب بود چون لگنم شدیدا درگیر بود....

سلام من ذخیره تخمدانم صفره ااز کیت تخمک گذاری استفاده کردم دو خط انداخت به نظرتون امکان داره تخمک دا ...

عزیزم امکان داره فقط خدا بخواد 😍

یعنی اول درد داری بعد خونریزی شروع میشه؟ من از ۳ آذر خونریزیم شروع شد. هنوزم هست خونریزی دارم وسطش ...

منم از روز ۱۵ انتقال لک قهوه ای دارم. روزی ۳ تا شیاف ۴۰۰ استفاده میکنم. یعنی جنینم جاش خوبه؟

چرا باید اینقدر استرس بکشیم

صبح یک چیزی شبیه لوبیا ازم دفع شد. خیلی نگرانم

خانم هایی که باردار شدید شیاف پروژسترون رو تا کی باید ادامه بدیم؟ من از روز پانکچر دوتا شیاف پروژست ...

عزیزم بستگی به شرایط داره....

من والا چون دو تا آمپول و دو تا شیاف ۴۰۰ داشتم بعد ۱۲ هفته آمپولام جاشونو دادن به پرولوتون ۲۵۰ هفتگی که تا ۳۱ هفته داشتم....

شیافامم تا ۱۵-۱۶ ادامه و کم و قطع شدن....

این دفعه هم که طبیعی بود تا آنومالی داشتم بعدش به مرور کم و قطع شد ولی پرولوتون ۵۰۰ دو هفته یه بار رو تا ۳۶ هفته داشتم.....

من این ده سال با دارو پریود میشم. این سری میخوام برم طب سنتی به نظرتون جواب میگیرم یا وقت هدر دادنه

گلم با خودت به سنج ببین کدومش بهتره راه طب سنتی باید ادامه بدی تا نتیجه ای ببینی !بدنها متفاوته یکی با دارو جواب میگیره یکی درمان گیاهی !این نظر منه گلم من میبودم وقتم رو هدر نمیدادم الانم ۶ ساله با مسخره بازی خودم درمانم عقب جلو شد !

منم از روز ۱۵ انتقال لک قهوه ای دارم. روزی ۳ تا شیاف ۴۰۰ استفاده میکنم. یعنی جنینم جاش خوبه؟ چرا با ...

عزیزم میدونم دوره ای اسونی نیست ولی این استرس بدترین چیز هست یه نفس عمیق بکش استراحتت رو داشته باش ! فسقلیت جاش محکمه گلم نگرانش نباش به خدا بسپار 🙏🏻🌹

آنا جون میشه این عکسی رو ک بالا فرستادم یه نگا بندازی از دکتر خواستم ک از های ایمنی و انعقادی رو وا ...

عزیزم اینا تا جایی که من تونستم بخونم انعقادیا بودن که فکر کنم جهش ها توش نبود....

ایمنی من ندیدم توشون....

البته تا جایی که تونستم بخونم....

سی دی ها هم که برا ایمنین....

آنا جون میشه این عکسی رو ک بالا فرستادم یه نگا بندازی از دکتر خواستم ک از های ایمنی و انعقادی رو وا ...

اگه انجام بدی خیالت راحتتره خوب....