2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
رویا جون من روزی دو تا امپول با هم دارم. دکترم چیزی برام اضافع نکرد میگه دو تا حداکثره! حتی اسپرینم ...

دکتر جدیدی که پیشش میرم گفت دوز داروهام خیلی بالاست. این همه پروژسترون خوب نیست. آمپول که سر جاشه ولی شیاف رو کرد یکی.... به جاش دو تا دوفاستون در روز تجویز کرد. ولی هیچکدوم کم نکرده لک و خونریزی رو

عه خداروشکر.منم به احتمال زیاد جواب‌میگیرم با ایرانی.اخه دکترم تاکید نکرده خارجیشو بگیر.بعیدم میدونم ...

اگه مشکل نداری همون ایرانی بخور....

اون زمان من حتی بعضا ایرانیشم گیرم نمیومد....

نباید شرایط رو سختتر کرد مگر اینکه به ایرانی جواب نده بدنمون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کدوم مرکزی و دکترت کیه؟ میدونی چرا از ابتدا دو تا امپول و یه شیاف دادا؟ علت خاصی داشته؟ شیافت ۲۰ ...

من مرکز نوین میرم مشهد. اصلا یه پروتکل دارن واسه همه اجرا میکنن. دلیل هم برای هیشکی توضیح نمیدن

شیاف من ۴۰۰ هست

سلام آزمایش ایمنی انعقادی چیه؟

عزیزم از نظر انعقادی چک میکنن ببینن غلظت خون یا ژن غلظت خونو نداری اگه داشتی بسته به شدتش رقیق کننده تجویز میشه که خونرسانی به رحم و تخمدان و جنین دچار مشکل نشه.....

برا ایمنیم چک میکنن ببینن رحم جنین رو پس میزنه یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون خيي ممنونم بابت راهنماييت، فقط يه چيزي من امروز يك ساعت بعد از تزريق يه ده دقيقه كيسه ا ...

نه نگران نباش چیزی نمیشه....

منم اوایل بلافاصله میذاشتم بعدا دکتر گفت بهتره بلافاصله نذاری....

سلام ميشه بگي اندومتريوزتو از كجا تشخيص داد كه داري ؟منم درگيرم اما نميدونم چه جوري بايد بفهمم دارم ...

عزیزم بستگی داره....

بعضیا یا سونو، عکس، آز، معاینه و.... معلوم میشه....

بعضیام تا لاپرا نشن معلوم نمیشه.....

بعضیا علایمشو دارن بعضیا علایم ندارن.....

خلاصه تشحیص قطعی با همون لاپراست....

نه آنا جون تست نکردن البته خودم زیاد موافق نیستم و دکتر طرازی هم نظرش همین بود که خیلی فایده نداره ...

میدونم تا حد امکان بهتره دست کاری نباشه....

کاریوتایپ چی چک کردین؟

شاید از یه جایی به بعد برا سلامتی خودتم شده، بد نباشه پی جی اس انجام بدی و ببینی جنینی که انتقال میدی سالمه یا نه....

عزیزم دعا کن واسه منم ماه خوبی باشه همسرم عمل بیوپسی داره منم شروع دارو پانکچرو..... التماس دعا🙏🙏 ...

عزیزم ایشالله بهترین بهترینا منتظرتونه....

آره رفتم اما ایرانمنش بود و مطب خیلی شلوغ با وجود اینکه خیلی حواسم جمع کردم آز تکراری ننویسن ولی باز ...

والا من نمیگم این روال کار خوب نیست اما من شخصا ترجیح میدم با دکتر طرف باشم....

دکتر من همه کارو خودش انجام میده....

فقط اخیرا بعد بارداری اول ماما صدای قلب و فشار و اینارو میگیره و داروهای و آز و سونوهای روتین رو نسخه میکنه ولی بعدش دکتر نسخه هارو چک میکنه و کم و زیادشو میگه.....

یعنی عملا فقط دکتر پاسخگو هست.....